Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Samo da kazem sta ima novo pa da idem da spavam!

- stavljena je perforirana cev sa prigusivacima u kuciste katalizatora, a pre toga je, naravno, izbaceno sace. Ocekujem veci protok, a da lambde sonde dobiju isto sto su dobijale i ranije. Za sada ne mogu da kazem jesam li ista dobio na snazi, jer je ova prokleta kisa nasla za shodno bas danas da pada! Dakle izduv je kompletno uradjen. E, da, zvuk je promenio totalno. Sad se spolja cuje glasno - sportski, a u kabini tisina! I nije vise onako dubok vec malo reskiji i sisti... najbolje bi bilo da snimim pa da cujete.

- stavljena muzika iz klija i tek sad sam osetio sta znaci kad se uradi damping. Ljudi moji za trecinu je jace nego sto je bilo u kliju!

- montirane Sparco papucice. Lepo izgledaju, nisam ih farbao...neki ce biti srecni... Hvala ti rodjooo!

I na kraju... ShoneTdi... hvala ti za vreme i strpljenje! Sve je odradjeno vrhunski!

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

i jel ti sijaju lampice ? posle vadjenja cata ?
      ja sam cu u ponedeljak verovatno da ubacim lonac mali od AXa umesto cata, da ipak ne stavim cevku samo

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Pa nije meni cevka samo... nisi me razumeo. Ja sam zadrzao katalizator tj. njegovo kuciste, a njegovu sadrzinu promenio. Sace je izbijeno, a ubacena je perforirana cev (rupicasta cev) sa prigusivacima. Ti prigusivaci su tu jako vazni. Odozdo kad pogledas sve je isto kao i pre. To se sve tako radi upravo zbog toga da ne bi lambde sonde prijavljivale gresku.

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

ahaa razumeo ko ti je to radio ?

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Radio sam kod shoneta i njegovog oca. Bacicu ti na pp njegov broj pa ga okreni ako te nesto dodatno interesuje...

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

Mislim da sam te danas video oko 15:25 pre ukljucenja na Gazelu, kod Delta shitija, i ona fora sa crno-belim stopaljakama je ok, ali zar nema neke kristal varijante stopaljki, ovako je nekako... bzvze? Isao sam iza tebe, a nisam cuo taj novi zvuk.
              "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
              - Lousie Smith

Comment

• Nezki
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2007
                • 409
                • Beograd

Videh te juce u kneza milosa! Extra te je lako prepoznati iz daleka, narucito onaj obrtomer po njemu sam te prepoznao
                Opel Corsa C by Nezki

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

@AkiMan - ne verujem da sam to bio ja. Imao sam nekih obaveza te sam jos od 15h bio kuci. Jedino ako si pogresio u vezi vremena... Ja sam od onih vozaca koji gledaju u retrovizor isto koliko gledaju i napred, tako da bih te primetio sigurno, jedino ako si bio drugim kolima... Stopovi su odlicno kad uzmemo u obzir da je to samo sprej, a ne naruceni stop od 200 eura!

@Nezki - po obrtomeru?! Kao reflektor da imam jbt! Mada, cekaj, po danu se to ne vidi... kako si onda primetio obrtaljku?

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

Pa primetio je zato sto je veca od zidnog sata... zashrafljena pleh shrafovima

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

I zato što je onaj shit lajt u stvari laser pa izbijaš oči okolnim vozačima i usputnim prolaznicima, babama i sitnoj deci

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Maaa neeemooojj.... e pa nemate pojma! Spravice su u fulu! Jedino sto priznajem su zamerke vezane za srafove i to se trudim da otklonim. Trazim lepe nosace! Ako neko zna gde ima fin izbor neka vice!

Nego, sta mislite o ovom resenju:

Ovom prilikom se zahvaljujem reaper_HGT-u koji je omogucio da vidimo nasta bi ispalo... Fala ti Vuce!

Comment

• joxy
                          CBC Član
                          • 26.06.2007
                          • 88
                          • Novi Beograd

Ja mislim da ovo stvarno ne treba da radis...

Comment

• Dario
                            CBC Veteran
                            • 25.03.2007
                            • 122

aj sad istu tu sliku uradi samo da felnice budu bele,i postavi je ispod....

Comment

• sn00py
                              CBC Senator XXL
                              • 15.08.2005
                              • 851
                              • Belgrado

E u q.. Ja mislio odradjeno da izgleda kao mat crna boja auta... Ovo je bljak...

BMS team

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Ni meni se nesto ne svidja... nekako mi previse strci! I aj da strce kraci nego strce krugovi! Ipak sam za varijantu da zlatni budu gusti kraci ili duple petokrake, a ako bih ostavio ove onda bih isao na varijantu ispolirati rubove, a krake u crno. Mada ima i ona varijanta da se rubovi ispolirani, a kraci zlatni :

Sta znam... Sve zavisi koje felne budu u opticaju...

Comment

Working...