Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAXO
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 251
    • Meljak

Pogledaj solje amortizera

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Ma gledao sam sve! Mislio sam, tj. bio sam ubedjen da su solje otisle ali nisu. Radjeni su amorti pre neki dan i rekose mi da je sve u redu. Mozda je neki nosac motora, pa kad predjem preko rupe ili lezeceg klekne i udari. Donji sam menjao, levi je odlican, nisam ni gledao ima li treceg?! Mozda je levi sinhron... jer lupka kad namotam pun levi. Ne znam, provericu lepo sutra, izludjuju me ti zvuci! Mora da bude SAVRSEN! Ali jbg. ni onda nece biti, jer trese volan zbog felni i guma... jaaaoo jedva cekam da sve zavrsim i da bude besprekoran, pa da pocnem da radim na njemu ono sto zelim, a ne ono sto moram!

Comment

• SAXO
        CBC Senator
        • 16.12.2007
        • 251
        • Meljak

Moze biti i homokineticki zglob,ako se cuje kad namotas

Comment

• miloica
          CBC Član
          • 14.08.2006
          • 52
          • N>BGD

Originally posted by shonsy
          ! Mozda je levi sinhron... jer lupka kad namotam pun levi.
          mislis na homokineticki

sad je na ivici sto se jacine zvuka tice, jos malo pa bi bilo toliko glasno da ne bi moglo da se vozi!
          auuu druze na parkingu je delovalo do j a j a , ali veceras kad si dolazio, cujem te na semaforu u 62, i jos mislim koja se ovo "******" dernja

kad ono VTS, moglo bi malo tise.... pocece komsije da te jure po parkingu
          Kosta

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Pa da na homokineticki mislim! Jedva cekam da odgonetnem, bas me iritira sto ne znam sta je, a nikako da ga se resim!

sta kazes jos od 62-gog?! pa to je zato sto je kasno, nema kola, tisina, samo grmljavina iz daljine... Meni je stvarno ekstra ovako, mozda da se malo utisa ali jbg izgubicu na snazi. Jes da je to 1-2ks ali znaci ipak! Jurice me govnjavim motkama da me tucu!

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

zvuk u**** nema veze sa zvukom izduva!!!
              u US to ne postoji posto se tamo francuzi ne voze. mozda si mislio na UK. u svakom slucaju bi te sa postarinom kostalo taman toliko kolko ovaj covek trazi na gonzi...

e da i sve ocu da te pitam, koko ce da te kosta na kraju taj auto?
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Pa znam da nema veze jedno sa drugim, mislio sam da ce biti glasniji zvuk uopste! Meni je clio bio bucan kada sam stavio pecurku i zamisli jos na to dodati buku sa izduva...uh...nepodnosljivo! Ne znam... mogu da probam od nekog ko ima, pa da vidim. Ili ako se odlucim za kit da uzmem i neki "zatvoreniji" zadnji lonac! Odlucicu se sutra - prekosutra! Inace znam da u USA ne voze francuze, mislim da je evropsko trziste,a cena u dolarima... Sigurno je Amerika jer ne bi Englezi stavili dolare umesto njihovih funti... Isao sam na K&N sajt, pa onda izaberes model, god, motor, i dobijes predloge. Pa sam isao na buy online i dosao do te cene! A to si maksimalno u pravu, ovaj sa gonze daje fantasticnu ponudu!
                Pitas koliko ce da kosta... ko zna... nadam se ne malo(zelim da ulazem) ali se nadam i ne mnogo! Platio ga 5700, prenos me ceka na leto oko 200eura i regstracija jos 250-300 eura, dakle to je 6200, pa uslo u njega novo kvacilo 150eura, pa "Bobo" amorti 50eura, pa ono sto sam radio kais,nosac motora, gumice na balans stangli, filter vazduha, goriva, to je jos nekih 50tak eura, pa skidanje cata i jos neke sitnice... Dakle oko 6500 eura za sad. Samo mi ostaje da sredim sutra to sto lupka i da uzmem vrh felne i gume i bice stvarno u zavidnom stanju! Posle je sve zezanje: volan, kadice, koska, maska za instrumente, ne bi bilo lose da uzmem jos jedan u sredinu pa da ide od najveceg ka najmanjem... U svakom slucaju stvarno uzivam i nadam se da ce se uzivanje produziti jos dugo!

Comment

• milanche
                  CBC Veteran
                  • 28.04.2006
                  • 115
                  • beograd, vincha city

Posle je sve zezanje: volan, kadice, koska
                  ako ti je ovo zezanje, onda super!
                  Originally posted by M-power
                  Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

hehehe pa mislim zezanje u smislu nije neophodno, a nikako zezanje kad su pare u pitanju! Pa to "zezanje" ce tri puta vise da me izadje od svega ostalog! Nadam se da cu imati neke fine prihode inace... tesko da cu se zezati!

Comment

• milanche
                      CBC Veteran
                      • 28.04.2006
                      • 115
                      • beograd, vincha city

nista nije neophodno......u svakom slucaju, sa srecom u sredjivanju istog!

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Pa nisi u pravu... neophodno je zameniti set kvacila kad ti ode druk lager, takodje i kais i sve ono sto sam radio, pa amorte itd. A nije neophodno staviti kadicu umesto fabricke ili sportski volan umesto fabrickog...
                        Nego kazi mi molim te imas li jos K&N ulozak i da li bi ti bio problem da se nadjemo pa da probamo kod mene kako ce se cuti i ici...? Toliko sam cuo lepih prica o tvom saxu, a nikako da ga vidim!

Comment

• milanche
                          CBC Veteran
                          • 28.04.2006
                          • 115
                          • beograd, vincha city

ti si bas bukvalista, naravno da je to neophodno (mada kod nekih i ne), ali nije neophodno npr. menjati te felne! posto za njih nisi napisao da je zezanje!
                          imam KN panel, a shto se tice zvuka nece se nesto drasticno promeniti, a nije problem, mozemo da se nadjemo pa da ti dam da probas....

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Jeste mi neophodno i to! Menjam ih ne samo zbog izgleda vec prvenstveno zbog toga sto su krive a ispravljanje kosta 1200din po felni. Tako da mogu da dodjem u situaciju da treba da dam 4800din samo za ispravljanje felni! A po meni je bolje da utopim te, dam i 100 eura ali za nove! Ali dobro to nije bitno sad, bitniji mi je usis posto moram da javim najkasnije do cetvrtka uvece... Ja sam ozbiljno mislio da se nadjemo kako bih probao tvoj K&N, ne znam sto si sarkastican? Ako ti je problem reci, necu se ljutiti, sta stavljas: ?

Comment

• milanche
                              CBC Veteran
                              • 28.04.2006
                              • 115
                              • beograd, vincha city

Jeste mi neophodno i to! Menjam ih ne samo zbog izgleda vec prvenstveno zbog toga sto su krive a ispravljanje kosta 1200din po felni. Tako da mogu da dodjem u situaciju da treba da dam 4800din samo za ispravljanje felni! A po meni je bolje da utopim te, dam i 100 eura ali za nove! Ali dobro to nije bitno sad, bitniji mi je usis posto moram da javim najkasnije do cetvrtka uvece... Ja sam ozbiljno mislio da se nadjemo kako bih probao tvoj K&N, ne znam sto si sarkastican? Ako ti je problem reci, necu se ljutiti, sta stavljas: ?
                              a ti mislis da su ti krive, shto ti trese volan ili zasto?!
                              utapas nekome krive fenle?!
                              ja sarkastican?! shto ti ne bi dao?! jel sam ti i kuku za shlep nudio! kazem ti lepo mozemo da se nadjemo pa da probas, a sam stavio, jer nisam nasao nista prikladnije

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

e pa dobro onda ako je tako! Jesi nudio i hvala ti! Trebace mi vidis i onaj drugi kljuc iz gepeka kojim se odvrce i spusta rezervni tocak, da skinem i da bacim to! Izduvan je i otezava mi auto bzvze! Uzecu onaj repair kit ili kako se vec zove i bicu miran. Sto se felni tice, taj kome cu verovatno utopiti felne je Danko, a on vrlo dobro zna sta kupuje i da li je krivo il jok. Tj. i od ravne pravi krivu, al sta cemo sad?! I da, mislim da su krive felne i matore gume uzrok tresenja volana preko 90km\h. Mogao bi i tockove da mi das da probam pa da budemo sigurni!

Comment

Working...
                                X