Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

hehehe "zacarani krug"... pa da znas da je tako!

Znam sta sve moze za 6 - 7 k eura da se uzme, ali meni je bas ovaj malisha prirastao uz srce i toliko sam ga trazio. Zato smatram da bi bas bilo "osvezenje" videti saxa koji ima vise od 120 konja! Mislite da oni tamo iz UK, na primer, nisu mogli da kupe druge, brze mashine, pa zbog toga pakuju turbo kitove u vtsove? Hocu reci da je meni bolje imati nesto sto odskace, nesto razlicito, nesto prepoznatljivo i jedinstveno. Pa hajde, iskreno, recite zar ne bi bilo LuDjE i interesantnije videti "odradjenog" vts-a nego, recimo, fabrickog clio sport-a? E sad, taj saxo ce mnooogo manje da traje i mnooogo vise para da odnese nego taj clio, ali zato imas ono o cemu sam pricao...

Nego, udarilo ovo sunce, motori na sve strane, da mi batalimo kola... roodjoooo...

Comment

• Boki GTI
      CBC Senator XXL
      • 16.08.2007
      • 505
      • Beograd - Vozdovac

Al ste se zacarali, , vidim ja da ce za koji mesec oko kalisa da bude mnogo zajebanije nego sto je bilo

Comment

• BGILLEGAL
        CBC Senator XXL
        • 22.05.2006
        • 653
        • Beograd

motore. Ima ovde onih kojima motori ne predstavljaju problem. Neki ih deru i to uzbrdo

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

@BGILLEGAL - Dobro bre nesreco, gde si ti nestao sa onim "mojim" gumama?!

Ako se ne varam, trebao sam da ih dobijem pre............ 300godina! Fala Bogu pa sam nasao neke polovne da ne poginem na ovim mojim... trebao si samo da mi javis da nema nista od toga.

@Boki - Bice Boki, bice, samo da smislim sta i kako, ovih dana sam jos zauzet oko drugih stvari, te ne mogu da se posvetim poboljsanju vts-ovih performansi! Pre neki dan se istripovah da si ti i isprepadao sam neke likove najstrasnije! Jbg kad voze GTI-ja, a numeju! Kad cemo nas dvojca da se cimnemo, sami, bez guzve, za dusu?

Comment

• VR6
            CBC Senator XXL
            • 31.10.2004
            • 512
            • Sarajevo

Je, Saxo je poseban. Bas sam jucer i danas vozao Clia Sport 197 i iako je brži, nije ni blizu "otrovan" kao Saxo. Nema onaj trenutni odziv na gas, ne nabire mi tako veselo obrtaje. Kao automobil je mnogo bolji, udobniji, kvalitetan, sve super, al za cisti uzitak, osjecaj voznje i upravljanja autom, Saxo je stepenicu iznad. Vjerujem da bi se i Clio mogao "razljutiti" uz pomoc chip tuninga i tad bi bio prava stvar.

Kako ti kazes, i ja kad sam kupovao auto dugo sam trazio solidnog VTS-a, pa i danas me uvijek nanovo odusevi kad sjednem u njega, neovisno od toga sta sam prije toga vozio. Vjerujem da mu je jedini dostojan nasljednik novi Mini Cooper S sa 175 KS, al on kosta u pm...

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Rođo, motor mora da se uzne što pre
              @VR6
              Jesi vozio najnovijeg klio sporta? On nas je oduvao obojcu jedno veče na pravcu u gradu

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

...pa naravno - 200ks, kratak menjac, oduvace svakog sa priblizno istom snagom i gomilu mnogo jacih automobila po gradu...

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Stao iza mene a desno od shonsy-ja, gledam ga u retrovizoru, gleda mene, gleda njega, i smeška se sa ortakom Krećemo pun gas, malo sam se držao, a potom me obiđe i odeee

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

Originally posted by skijash
                    @VR6
                    Jesi vozio najnovijeg klio sporta? On nas je oduvao obojcu jedno veče na pravcu u gradu
                    Da, najnoviji je Sport, Clio oznake 197 - brojka oznacava konje

Strasno je brz, on i mog VTS-a otpuse samo tako. Al kada ga vozim, ne uzivam toliko koliko u Saxu, zbog ovih iznad navedenih stvari.

Auto je po ponašanju mnogo bliži brzoj limuzini, nego malom trkaču. To sam htio reci...

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

VR6 sve si rekao sto mislim! Istim recima bih opisao i kola i uzitak!
                      A sto se clia tice, to mi je jedini put da sam izgubio... Naisao je na nas na semaforu kod brankovog mosta ka nbg-u. KAd je dao gas ne znam ko se vise nalozio da li nas dvojca ili on... Umesto da skrenemo pored Hajata, mi pravo za njim, pa kod Merkatora opet,... na kraju dodjosmo do Tosinog bunara gde je lik uradio polukruzno, cak sam i tad pomislio da li da nastavim sa pracenjem?! hehehe ide strasno! Nismo bili jedan pored drugog da kazes na crti, ali ovako, kroz grad, tesko ga je stici!
                      E sad, zamisli ta snaga, mozda i jos veca, a u vts-u! iiiijaaaooo

Sutra radim redovan servis na 4 i nesto k km, promenicu mu i ulje menjaca, to ne verujem da je ikada menjano, uzecu cep dekle da ne pusta vise, em trosi ulje em mi isprlja sve zivo, i treba staviti one matice kako bismo prevarili sondu. Nakon toga jurim za gume, e kad i to zavrsim, onda se bacam na papirologoiju i planove! Jedino ako ne izlete neke felne kao rodjine na pr. pa mi pomute planove! Samo zlatne, naravno!

Comment

• Igor
                        CBC Senator XXL
                        • 30.12.2004
                        • 394
                        • DORCOL REPUBLIKA

Koje table je bio clica ? PA mozda?
                        Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
                        Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• Dario
                          CBC Veteran
                          • 25.03.2007
                          • 122

nije bokin

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Ne secam se tablica... Znam da je bio crn i da je bio brz!

Dario, sta ti je sa mobom, ne javljas mi se, a hitno mi za gume...?
                            Proslo je nedelju dana, onaj lik se sigurno vratio, aj vidi sa Shibijem, molim te, pa da trknem veceras...

Comment

• Igor
                              CBC Senator XXL
                              • 30.12.2004
                              • 394
                              • DORCOL REPUBLIKA

Originally posted by Dario
                              nije bokin
                              Boko nema novog clia..
                              mislio sam na Ducinog kuma...
                              Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
                              Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Danas zamenjeno ulje u motoru i menjacu, stavljen novi cep ulja, pa da vidim hoce li nastaviti da curka... Lambda sonda odaljena uz pomoc dve selne i sad mi ostaje da cekam i da vidim hoce li upaliti chek ili smo je uspesno zeznuli!

Ne stigoh da odem po te momo patosnice... Valjda rade i sutra pa da trknem pre podne. Ide i registracija sa prenosom u julu... valjda ce ostati love bar za jedan maali turbic!

Comment

Working...
                                X