da samo sto ti znas da ga vozis a ovi su svi taze vozaci. hehe
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
Ma bre Zverino jednostavno je jaci! Kako svaki put dobijem odredjene ljude sa jakim masinama... uostalom videcemo u Vrbasu... ali Milanchetu svaka cast za saxa sto je ubo! Ili je iz fabrike izasao "dobar" ili je nesto radjeno pre nego sto si ga kupio. Msilim moj je pokazao na dynu da ima konja koliko treba i da ide ocekivano! A tvoj je brzi!
Comment
-
-
Pa ako je bolje krenuo eto tu je brzi.
Ako zelis zaista da vidis da li je auto brzi ili je on brzi vozac poravnjajte se drugom na recimo 40 i patos gasTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
@Zverko - jeste dampiran kao sto kazu...
@eMe- nije problem u polasku, skripimo obojca i onda njega ispali za pola duzine, a uhvati nam u isto vreme... prosto jace mu auto vuce prvom, pa onda promena u drugu i tu malo pobegne i to je to, zbrise za duzinu!
@Boki - ko se nervira?Opusteno bre skroz, dogovorili smo se, potegli, interesovalo me, video sam i kraj. Nema tu mesta ni za kakvu nervozu niti kakva cimanja! Nego mozda meni auto ide slabije, veceras cu se potegnuti sa rodjom i Vukom pa da vidim o cemu se radi...
Comment
-
Comment