Samo sam se sa njima dvojcom potegao. Pre toga sam bio na fiat-lancia skupu i trebao sam sa kosarkasem ali nije dosao.
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
ehej sto godina, vidim radi se na makini, vrh felne sve ful ..
sto se potezanja tiche pisao si negde da te i menjac krenuo da zeza ? mozda je tu problem, tezi sigurno nisi jos milanche ima felnetine i distancere izbachene totalno..
a jel to S16 sto ga sasa13 sa saxom dobio prosle god ?
Comment
-
-
U bre saxomani pa vi možete da se potežete samo između sebe
Bio sam odsutan preko vikenda pa nisam stigao da postujem slike od mog trofeja "pink slip"
Reč je o jednom VTS-u koga je moj HGT doslovno (mada ne volim da se hvalim) pojeo za večeru
P.S. Slike ću nabaciti na moj topic kad dođem sa posla.
Comment
-
-
@chikavili - da znas da jeste! Mnoogo losije ide od kad se to desilo!
@Markedjani - kako nema sta da se cupa iz saxa, onolika muzika i onolka sedista!
@Mishio - De si bre covek, 100 god. stvarno?! Menjac zeza utoliko sto teze ubacujem u brzine pogotovu u prvu i drugu ali ne verujem da to toliko moze da utice... A inace i ja imam felnetine sa distancerima!
To je Duletov S16 crni, mnogo dobro ide... Sasha se mislim trkao sa drugim Mickovim(sto je prodat).
@Kale HGT - ma to ti vashi VTS-ovi ... oni su sporiji!
Comment
-
-
Mishio, to i ja pricam, Kaletu al nece da cuje!
A sto se snage i stanja mog saxa tice to mogu da proverim lako... pozovem rodju ili Vuka na crtu i kroz par min znam gde sam i kakav sam!
Oni su tacniji od dyna!
A to dal je cackao... i meni je nesto sumnjiv!Cim sam video xenone odma' me sumnja udarila po celu!
Markedjani - nemo bre da zezas, treba pola auta da iscerupam!Ce ga cacnem malo, ako bude brzi bice ako ne jbg, opet ce biti dovoljno brz za "moje" krivine po Avali tj. za moju dusu, a imacu i vrhunsku muziku, tako da necu nista da vadim... sem zadnje klupe koja mi ne treba!
Comment
-
-
-
AlexRS - uh... to sanjam vec neko vreme... Bice jednog dana!
Markedjani - brate ja kad hocu da prdnem, otvorim prozor!Ili pustim ventilaciju pa se vadim na gasove iz motora!
A za to drugo, koristim suvozacevo sediste, a ne zadnju klupu!
Tako da, resili smo, zadnja klupa napolje!
Comment
-
-
na auto nista nije cackano, shto se tice motora. jos su mu dizne prljave, a shto se tice guma, ne znam da li imaju 2 mm share....!a auto nije olaksavan, cak je stavljen akomulator koji je tezak 19 kila!
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
Comment