Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAXO
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 251
    • Meljak

Jbg nemo si ske*an zbog toga,to je samo polovan auto,nepredvidivo je sta ce mu crci
    Jesi li bar saznao u cemu je problem?

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Pa bi svasta... Receno mi je da treba da menjam:
      1. set kvacila(druk lager mi se raspao)
      2. pk kais
      3. leva kugla
      4. gumice balans stangle na mostu
      5. manzetna desna
      6. zadnji desni disk ima jedno 2-3cm prsten rdje. Znaci da i tu nesto ne valja, da li disk, da li kljesta...
      7.zadnje plocice

E, sad, cuo sam se sa ShonetomTDI i on smatra da i nije sve to otislo vec da zele da mi izvuku pare na "ruke". Tako da smo se dogovorili da im odnesem set kvacila da urade,a da za ostalo dodjem do njega pa da se prekontrolise. Jbg desilo mi se bas ono cega sam se plasio...

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

polako matori nemoj da se nervirash cak iako jeste sve to odradish i znas da je auto 100% siguran!

Comment

• Yugo cabrio
          CBC Veteran
          • 03.01.2008
          • 114
          • Beograd

auuuu bedak....

stvarno steta...koliko ce te sve to kostati?
          zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• milanche
            CBC Veteran
            • 28.04.2006
            • 115
            • beograd, vincha city

nemoguce da je bas sve to pocrkalo?! proveri to jos negde....
            Originally posted by M-power
            Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

@ HGT_reaper : jbg brate... fora je da ne uradis toliko stvari, a da budes siguran u svoj auto.

@Yugo cabrio : kostace to fino, jedino sto jos treba da proverim da li je bas u toliko losem stanju, recimo za set kvacila + ruke dajem sutra 15000din, a sad ovo ostalo nesto je po soma, nesto malo manje, a recimo jak bi izdatak bio ako bih morao da menjam zadnje diskove i plocice, pa i viljusku zbog kugle, itd. a da, i spaner je skup, mada Shone kaze da je menjao i ja mu verujem, tako da se nadam da su bar spaneri ok..

@milanche : provericu sigurno, prvo sto nemam te pare, a i da ih imam sto raditi nesto sto ne moras?! Videcu sve, nadam se, sutra pa raportiram!

E HGT_reaper kad da ti vrnem sajlu, nisam je ni koristio... hvala ti puno u svakom slucaju!

Comment

• Manfred
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2007
                • 905
                • Beograd

ogovarao sam te veceras sa reaperom.. samo da znash.

skidamo ti svo to zlato sa kola

i te lampice i pizizdarije

Comment

• SAXO
                  CBC Senator
                  • 16.12.2007
                  • 251
                  • Meljak

Sto bi menjao celu viljusku,kad moze samo kugla da se zameni

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

@manfe brate : ti bre samo zasmejavas na ovom forumu, dobro je da i to neko radi. Brate u najgoroj situaciji si mi izmamio osmeh! Pazi vako, kad me budete dobili na 402 onda radite sta hocete...

@SAXO : pa eM mi je to rekao i tako cu uraditi. Kaze da moze da se izbije stara kugla i da se stavi nova. A ovi iz 44bloka mi rekose da mora viljuska, a ona je skoro 5000din. Jesi ti bese menjao?

Comment

• sasa13
                      CBC Veteran
                      • 25.09.2006
                      • 136
                      • Beograd

Druze imam ja moj stari set ispravan i moze jos minimum 15-20.000 da izdrzi ako ne i vise...jeste da je glupo da stavljas polovan kada sve to rasturas ali ako nemas kintu javi mi na PM...
                      Jedino malo da se obradi korpa ima da tera sigurno jos 20.000 ...

Comment

• SAXO
                        CBC Senator
                        • 16.12.2007
                        • 251
                        • Meljak

Menjao sam kuglu,bez problema se izbija i nova nije nesto skupa
                        Kojih bre 5000 nema potrebe da bacas pare,bezi ti sto dalje od tih vacarosa

Comment

• skar
                          CBC Veteran
                          • 15.10.2007
                          • 102
                          • begrad-miljakovac

imas u ostruznici momke koji rade remont lamele korpe a druk lager sam kupis nov to ti je isplatljivljije a jos i garanciju daju na to sto rade sto bi pucao 15000 kada ne moras a auto vise od god ili dve neces voziti valjda ce neki em da padne do tada

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

Originally posted by SAXO
                            Menjao sam kuglu,bez problema se izbija i nova nije nesto skupa
                            Kojih bre 5000 nema potrebe da bacas pare,bezi ti sto dalje od tih vacarosa
                            kugla se na presi skida, kosta valjda kugla 650din+900din ruke i centriranje trapa posle ..

jbga desava se, nekome se desi kupi polovnjaka i vozi 2 godine aman nema nista da menja i posle nekog tako uvati i ne da mira nikako.
                            Jedno jeste majstori bi da te deru, i sve sto si nabrojao treba da vidis na jos nekoliko mesta, uzmi zameni kvacilo sad i sa tim si miran posle svo vreme dok je kod tebe, i tako treba da gledas a jbga jeste bolno ..

mene izgleda zbog ****nih lagera koji su 45evra ceka ulaganje od 300evra da uradio ceo zadnji trap iako je sve dobro ostalo

a realno ti sto su po oglasima 5300e i sl. ako nije registrovan dodaj 250e, pa ako ima lose gume dodaj, pa kaisevi, i da nemas nista vise to ti min 6000e .. sta je tu je, jbga ja mislim opet da sve sto ide mora da kosta i tad kad mi neki trkac kaze nemoj da ga stedis ulenjices auto, da ga odmah

edit: jbga ja sam tek sad dosao sa puta, inace bih ti rado pomogao za kuku onu ja je imam jbga

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

@skar - ma lose je bilo kompletno kvacilo, druk lager se raspao al sad gledam i lamela je istrosena jos malo pa bi bila glatka kao staklo.

@reaper_HGT - KAD me dobijes, to je kljucna rec KAD?! Sta bi za usis?

@manfred - pa zna covek sta valja!

@kanarinac - uuu daj jos neku inf. da mu zacepimo usta, mnogo kaki u poslednje vreme, malo malo pa spominje obrtaljku.

@mishio - zamenio sam kvacilo, dovezao ga kuci i sad sam mirniji. Mada tek idem na kontrolu u ponedeljak da vidimo da li sve ono moram da menjam... A to za zadnji trap...uh...nocna mora za saxomane! Jbg. Sto se tice ulenjivanja, mislim da nisi upravu ako ga stedis samo zato da ti ne bi iskocio neki problem. Jbg neki delovi se zamene i traju 50-100 k km, mozes da ga vozis kako hoces pre toga ti se nista lose desiti nece, jedino ako planiras da ga zadrzis jos min 5 god. Mada ni onda nema smisla, jer si trebao da uzmes drugi auto ako si vise za takvu voznju. Ja sad vozim polako jer testiram potrosnju. U prethodnih 100 km mi je potrosio 14l tj. 120km sa 14.7l. I bas mi je mucenje tako da vozim, nije on za normalnu voznju(njemu je normalana voznja kad ga przis) . Jedva cekam da ge dovedem u vrhunsko stanje i da konacno mirno spavam...

Comment

• SoneTdi
                                CBC Član
                                • 06.02.2008
                                • 17
                                • Zvezdara

Hteli su da te izvacare ti majstori iz tog servisa,pise ti u knjizici da sam menjao sve spanere,zupcasti,pk kais pre 15000km,za to nebrini,plocice zadnje su nove,njih sam menjao pre 5000km. Videli klinac nema pojma pa ajde da ga osurimo. Nebrini nista sve ce biti sredjeno za jako malo para. POZZ
                                Zivi i pusti druge da zive

Comment

Working...
                                X