Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Pa dobro... dve... sto jel se tebi cini drugacije?

Zavisi od puno faktora... a i skinuo sam rezervni tocak, sad sam znatno olaksan!

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

i sta ces ako ti rokne guma negde ? slep sluzba ? mada posto si vec napisao da iz grada retko mrdas onda te i bas briga ..

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Ma jok bre, ne bih vise da imam posla sa slep sluzbom! Kupicu u "Uradi sam" sprej "Tyre repair" i eto mi rezervne! A kosta oko 400 dindzi!

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Ima onaj sprej za popunjavanje gume

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Pa ako ovo nazivate 1 duzinom koliko je kada ostavis nekog 2 duzine....100m
            ili ono kada ti je na 5 metara to je vama za haubu a
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

a cek taj sprej jel s**** gumu posle ? jel moze ta guma posle da se krpi i opet stavi ? ako moze to je super da i ja ugradim

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Sprej sluzi samo da zapusi rupu da mozes da dodjes do vulkanizera da je popravi

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

znaci normalno krpi posle .. super

Comment

• S16
                    CBC Član
                    • 07.02.2008
                    • 22
                    • K-MiR

Originally posted by skijash
                    Ne znam za taj limp mod koji je Toša pominjao, na saxu to radi tako što ti ograniči obrtaje na 3000, možda je na pežou drugačije...
                    Ma sad sam jurio po netu izgleda da on samo pali neku vrstu limp-a...

Ovo komp kapira ovako:

"The voltage supplied by the downstream oxygen sensor is offset in relation to the upstream oxygen sensor
                    as the exhaust gases have to pass through the catalytic converter before reaching the downstream oxygen sensor.
                    As a function of this voltage, the ECU analyses the efficiency of the catalytic converter and the combustion quality
                    and from this decides whether richness regulation should be modified or not."

u prevodu:

merenjem upravljacki sistem konstatuje da je efekat rada kata loš, van predvijdenih granica.
                    stoga proba da vrši korekciju smeše.
                    ta taktika ne uspeva , kata nema.
                    u sledecoj fazi po osnovu samoucenja programa upravljacki sistem vrši preprogramiranje komplet sagorevanja motora.

Al to je sve bazirano na internet pretrazivanju i Tosinom iskustvu, a ja se iskreno nadam da je to u pitanju, jer jedino sem toga, je ostala generalna ... tako da...

To da namestim i da stanem na crtu sa silnim saxicima i hgt-ovima...
                    Team 6

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Pa moguce... mislim da se limp mode ne ukjlucuje pri svakoj gresci koja se manifestuje paljenjem chek engine lampice. Meni se palila lampica pa nekad i duze svetlela, komp je ocitavao gresku u radu jedne dizne. Moguce da je samo lose gorivo bilo u pitanju jer evo vec duze vreme nemam problema! kuc kuc a i tada sa upaljenom lampicom je isao isto! A tebi, koliko sam razumeo, ne pali chek engine, vec samo slabije ide i to sve nakon vadjenja katalizatora?! Ako je sa catom problem, bolje uzmi de-cat pipe ili izduvnu sa mestima za obe lambde sonde...

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

Your engine management and maybe even your transmission is controlled by the ECU. As you know, all computers crash, all software has bugs, and mechanical equipment fails. As such, many ECU units are fitted with a 'limp home mode'. When it detects that something semi-serious is wrong, it enters the limp mode, which means that the engine won't rev beyond a pre-programmed speed, you can't accelerate very fast, or you may indeed be speed-restricted to 40 mph or similar. The transmission may even stay in one or two gears. Bad? Well, no, not really: The alternative would be to either let you drive at regular speeds, with the danger of letting you trash your car (expensive repair, means happy repair people, but angry driver), or stopping you from going anywhere (expensive recovery and stranded on the side of the road means happy recovery company, but angry driver). what is a limp q

Comment

• S16
                          CBC Član
                          • 07.02.2008
                          • 22
                          • K-MiR

Izgleda da nije do katalizatora jer auto nije u limp rezimu... Kacili smo ga danas na dijagnostiku, izbacio je brdo privremenih gresaka, to je pobrisano, malo smo nesto cackali, pa sutra (ako stane sneg) idemo u probnu voznju...

Tako da Shonsy ocekuj neko potezanje ...

sry za off...
                          Team 6

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

najlepsi i najbrzi VTS u Srbiji! aj da je rekao medju najlepsima u Beogradu ali najlepsi u Srbiji! Optimista covek! Bas cu da ga okrenem sutra da cujem sta to ima od opreme toliko... Nego zar je moguce da mesate skijashev auto sa ovim?! Pa dajte ljudi... decko ima jedan od najprepoznatljivijih saxova u gradu! Ovi koji ne znaju neka obrnu koju stranu njegove teme pa ce videti o cemu pricam...

Nego, da se vratimo na temu... narucio sam iz Londona (sestra mi donosi) K&N panel filter. Sprovescu dovod hladnog vazduha na bolje mesto, fabricka kutija je sasvim ok, ima veliku zapreminu, pogotovu kad upadne k&n koji je tanji od fabrikanera, a gore nemam potrebu ni za kakvim cevima jer ima samo jedno gumeno koleno... Dakle imacu dobar i konstantan dovod hladnog vazduha, fin air box (razmisljam se eventualno da ga toplotno izolujem) i k&n panel filter. Cena je 37 funti, sto mu dodje na nekih 50tak eura. Mislim da je bolje to od verovatno kineske kopije koju smo imali prilike da vidimo, a vise kosta. Sta vi mislite?

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Ne znam shta ste se nalozhili na taj hladan vazduh.Nishta spec necete dobiti sa tim tj nishta necete dobtiti sem moozhda nekog zvuka.

I love my

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Nema moozda nekog zvuka... na cliu je samo zbog pecurke odavalo utisak kao da sam izmenio pola izduva! E, sad, znamo da ne stavljam to zbog zvuka vec zbog vece kolicine kiseonika. Sta znam... imam odredjeno shvatanje da kad uradis kompletno izduv i usis, sa chipom mozes da postignes vise nego inace... Videcemo...
                                Hvala ti na odgovoru, svako misljenje mi je dragoceno! Skupljam sve podatke!

Comment

Working...
                                X