Jako mi se svidja kako napreduje sredjivanje AE86....Vec sad mi se jako svidja auto i ozbiljno bi razmislio da ga uzmem kada bi nasao neku u oglasima...Samo napred i nastavi tako!!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Cukice su tu da koriste a ne zbog sad nekog stylinga, ok slazem se da ampermetar netreba, ali pritisak ulja, temperatura ulja i vakum dakako trebaju, i uopste nisam u fazonu F&F, spojleri i to, ali VOLIM da mi sve bude na svom mestu i da sve radi besprekorno . A sto se tice stylinga volim minimalno i old school
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Volan je ekstra, javio mi Snejk da ste se maltene vec dogovorili tako da mu slobodno prodaj,a ako kojim slucajem odustane javi mi cenu na PM pa da se dogovorimo, bitno je da istaje u kuci tj. u krugu prijatelja. Inace naravno da znamo sta znaci AE86, kao i AE92, AE101,AE111..., dovoljno je da otvoris elektronski katalog za delove i sve ce da ti ispise, btw. osim nadimka Hachiroku, sto na japanskom u pevodu znaci broj 86 ,mozda neko to nije znao recimo...
Inace taj volan je i isao na MR2-ku i na GTi modele tih godina sa boljom opremom za razlicita trzista.
Nisam ja bio kod Fandja, Sale trenutno ima 3 AE86-ice, i jeste jedna siva,skoro je kupio, samo mislim da nije BG table nego PR, ali mozda sam ja pogresno razumeo, nije ni bitno, bitno je da nije moja
Da, moram da skinem kapu Snejku, kako sam postovao, tako sam dobio PM, kako sam odgovorio na PM, tako sam dobio poziv, i dogovoreno je za 3 Maj, kad dodjem u BGD kod Mazdasa na skup, da se vidimo..
Sad sam ga drzao u rukama, u odlicnom je stanju, to je sa AE86 koja je dosla havarisana od nazad iz Japana, ali pre oko 11 godina...
Bice da je to onda ta Fandjova, nije sedan, plava, nego je bas kao od vas dvojice, i ta je tamna boja, siva, a tablice se ne secam sad...
Ma baraba taj Snejk po ceo dan sedi na netu, nije ni cudo sto te je startovao odmah da mu prodas, na foru dok ja nevidim, i to u mojoj temi ccc , nego reci ti meni jer se zna gde je ta japanska zavrsila, mozda nije u voznom stanju i cuci na nekom otpadu i ceka da je neko kupi ( provereno ce Snejk da ti pusti PM da njemu prvo kazes gde je )
Nije u Srbiji, ja se bavim japancima preko 20 godina(tj. moj otac), i za bas prijatelje, kad nas zamole, imamo coveka u Grckoj, koji uvozi kontejnere sa motorima, tj. odsece ceo prednji deo, sa motorima, dovuce u Grcku i prodaje..
Ova je konkretno havarisana u Japanu, odsecena joj je brnjica i poslato za Grcku...
No, nemojte da me pitate za kombinacije, za dovlacenje, covek ume da zaceni za deo, za mene mogu da nadjem dobru cenu, ali za dalju prodaju je skupo za vecinu...
Uglavnom, bio sam kod njega u skladistu, kao da sam na igralistu, puno delova, motora, turba, ma svega, i ja hteo volan, cale mislio da cemo ga upasovati, ali ne vredi...na Snejkovu srecu...
Comment