RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • naumovski
    CBC Član
    • 11.12.2010
    • 12
    • nis

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

naisao sam na Lagunu 2001 godiste, 1.8 benzinac, ima ugradjen plin. registrovana do avgusta, ima tempomat, putni racunar, abs ars, daljinsko zakljucavanje, alarm..i jos neke sitnice u glavnom vezane za standard opremu cena 4100 e ...da li je ok cena ?? naravno provericu u servisu sve , i sa majstorim jednim. ali ako je sve ok, da li je to dobra cena??

Comment

• djura 82
      CBC Član
      • 23.10.2010
      • 27
      • vojka

Ej ljudi, kako sam se iznervirao,pre neki dan keva bila na pijaci i parkirala auto na parkingu i kada se vratila,vidi da je neko udario u suvozačeva vrata.Nije ništa ulubljeno,ali je zagreban pošteno na samom rubu vrata i iznad lajsne i polomljena mi je plastika na lajsni od šmigavca.Da čovek prosto poludi!Ne mogu sad ništa da radim,jedino ako bi neko znao gde bi mogao da kupim bar tu plastiku za šmigavac pošto ga u Pazovi nema?

Comment

• hope
        CBC Senator
        • 03.06.2010
        • 212
        • ca

0113910318

Comment

• sjstephy91
          CBC Veteran
          • 28.11.2010
          • 143
          • Beograd- Srbija

Ljudi, jedan moj brat je nasao ovu Lagunu ovde u Leskovcu i zagrejan je da je uzme.. Pa me interesuje vase misljenje..
          http://www.polovniautomobili.com/oglas8 ... xpression/

Da napomenem da cena nije fixna i da moze da ide kako sam razumeo i do 200, 250 eura manje..Reci te kako vam izgleda kakvi su vam utisci i slicno, hvala!
          RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

jesam ja to cuo da neko ima problem sa sijalicama...
            e ljudi mene muci jedno, a to su dve stvari... hehe salim se.. muci me jedno..
            to treskanje ustvari nije treskanje vise je gurkanje iz sedista.. nekad je bas sitno i retko a nekad se onako oseti... e sad voleo bi da mi sto vise vas odgovori i dizelasi i benzinci.. ja sam bio u servisu.. oni su otvorili haubu.. motor se ne cuje nista ne mrda i rekli su mi da je motor odlican.. i da su nosaci dobri.. e sad rekose mi da laguna II ima taj problemcic da gurka malo iz sedista i da ne znaju zasto, rekli mi tako ti i nova radi, kaze treba tek da vidis na 2.0 kako se oseca.. na 1.6 manje.. ali oseca se... e sad da vam objasnim.. kad bi pustio muziku ne bi osetio to uopste pripojio bi ga sa basom eto toliko je ali kad se ugasi ili zamisli da li trese oseti se kao da gurka, zanima me dal je kod vas isto tako stanje ili je miran totalno da se unutra nista ne oseti... zanima me da ne bi jurio po majstorima dzabe, davao pare i muzli me ako je tako kao sto kazu. Hvala svima.

Comment

• sjstephy91
              CBC Veteran
              • 28.11.2010
              • 143
              • Beograd- Srbija

Reci mi kad to osecas na leru, u voznji po gradu, na otvorenom??? Na dizelu toga nema, barem ja nisam izvalio, sve je ok.. A jesi siguran ti da nisi utripovao nesto???

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

na leru osetim to.. kad stanem, onako nije cak ni iz ****ta nego kao da te neko gurka od nazad sediste ali blizu ****ta... .. kazem ti da pustis muziku ne bi izvalio i da pricas sa nekim ali kad se skoncentrises osetis.heheh..

Comment

• sjstephy91
                  CBC Veteran
                  • 28.11.2010
                  • 143
                  • Beograd- Srbija

Ja stvarno nemam ideju sta je to... A sta onaj ko ima 3.0 V6 njega nabija do volana, posto kazes da se na 2.0 oseca puno.. Stavi neko jastuce tamo gde te udara (gurka) i manje ces da osecas...

http://www.youtube.com/watch?v=QvJW9RlYDI4 Obrati poznju od 35 sekunde pa nadalje.. ah DDDDDDDDDDDD

Comment

• modesti
                    CBC Senator
                    • 26.08.2009
                    • 239
                    • novi sad
                    • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Maxi nazalost ni profesor, ni Steva a ni majstor nisu vise medju zivima, ali da jesu garant bi ti pomogli oko tog lupkanja...
                    It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• max3m87
                      CBC Senator XXL
                      • 17.05.2010
                      • 531
                      • Beograd

samo vi ********jte a ja imam iritirajuc problem.. nesane noci..glavobolju...:-) a ono za 3.0 je majstor reko a ne ja... a lupkanje je prestalo kako je i doslo...:-)

Comment

• slavenm
                        CBC Veteran
                        • 11.10.2010
                        • 128
                        • Bijeljina

max kod mene je 2.0 benzinac.... i bas sam malopre otisao u auto upalio ga i pokusao da osjetim bilo sta .... ali NISTA.... mozda nam sjedista nisu ista, kod mene su potpuno platnena (ne plis, nego bas platno) imaju manuelno podesavanje , auto je presao vise od 250 000 , i ja ne osjetim nista .... radi mirno, jedina "anomalija" koju ponekad osjetim je kada je hladno a stanem na raskrsnici (drzim automatik na kocnici) da mi trese papucicu, ali to je zato sto motor u tom trenutku radi na cca 1000 obrtaja, i mjenjac hoce da krene a kocnice nedaju
                        druze pitaj sve sto te zanima rado cu ti pomoci (pogledati na svom autu).... ali to gurkanje ja ne osjetim!
                        Pozz

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd

e pa to.. hvala ti mnogo... da znam onda da odem kod drugog majstora.. hvala ti puno... i kod mene se na papucicama oseca... ali znas sta je jos najludje rucica menjaca bas sitno mrda.. skoro nista...

Comment

• slavenm
                            CBC Veteran
                            • 11.10.2010
                            • 128
                            • Bijeljina

kod mene rucica menjaca miruje, odnosno osjete se vibracije od karoserije, tj motora.... ali kod mene je AUTOMATIK

Comment

• cale
                              CBC Senator
                              • 22.03.2009
                              • 297
                              • Backa Topola

E Max da se tebi nije neki Boki 013 uvukao na zadnje sediste pa ..........
                              NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• Laguna 2002
                                CBC Senator
                                • 13.12.2009
                                • 297
                                • Bačka Palanka

Samo se vi zezajte, a posle nas prozivaju kako se Laguna najviše kvari jer imamo najviše ispisanih stranica.

Comment

Working...
                                X