RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hope
    CBC Senator
    • 03.06.2010
    • 212
    • ca

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

redovno proveravam da li ima sta novo i bezveze mi kada niko nista ne pise ,ali mislim da se preteralo sa cestitkama za ng,200 stranu i sl.
    samo kada se setim koliko mi je bilo smorno da citam 60-70 strana kada sam se ukljucio a mogu zamisliti nekom sada,koji se ukljuci.
    ako nekolicina nas i pretera nekada sa aktuelnom 200.stranom ili sl smatram da je tu administrator da to posle obrise ladi lakseg funkcionisanja i trazenja,ali njih izgleda nema.

Comment

• max3m87
      CBC Senator XXL
      • 17.05.2010
      • 531
      • Beograd
      • Renault LagunaII 1.8 16v

e ljudi jedno pitanje... sad sam sipao tecnost za brisace po mrklom mraku i posto sam prolio malo pored.. i podigao plastiku onu i video kod kantice za servo ima tecnosti neke uzeh krpu i obrisah ne deluje da je ulje i mirise na ovu tecnost i to bas bas jako... 99% sam siguran da je ona a jel postoji mogucnost da tu uopste i curi servo ulje meni ne deluje logicno pre bi negde dole curelo...

Comment

• igogitar
        CBC Član
        • 14.07.2010
        • 93
        • R.Srpska,Gradiška

max ugradi sijalicu tu pa vidi da li je to ulje ili tecnost za brisace Izvini,nisam mogao da odolim Ma opusteno ako nije masno onda je tecnost.

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd

suvo ko barut, ni trunkica nicega, ali provericu jos kad budem vozio pa stigao na posao ali mislim da u toj kantici i nema pritiska tako da ne verujem da je to... poz hvala

Comment

• mobbdeepqb
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2009
            • 383
            • beograd

Je li neko menjao sijalice na nebu(iznad menjaca)?Hteo bi da stavim LED diode pa me zanima kako se skida,da ne slomim nesto

Comment

• vlaja1302
              CBC Član
              • 26.01.2011
              • 52
              • 245

Pozdrav svima. Ja imam lagunu 1.9dci 120ks 2004god. Problem je sto mi podizaci stakla na suvozacevu stranu ne rade, radela su i od jednom su preslala zezala su cas hoce cas nece i sada vise nece pa me zanima dal neko zna u cemu je problem?

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

99% ti je otisao prekidac u vozacevim ili suvozacevim vratima ja sam imao taj problem kad sam menjao sijalice samo su se malo razdvojili i nece ali sam ga vesto namestio i radi... nije nista strasno tako da opusteno uzi rasturi u vozacevim vratima i kad dodjes do prekidaca samo ga pipni rukom sa strane i ako radi onda lepo nek ti zalemi neko vest opet i ce rade... ili ih pritegni snesto..poz ili je isto to u suvozacevim mada vece sanse u vozacevim

Comment

• vlaja1302
                  CBC Član
                  • 26.01.2011
                  • 52
                  • 245

Na vozacevoj strani mi je otlisla sajla e i jos jedan problem imam rec je o kartici ne radi mi dugme za zakljucavanje u servisu su mi rekli da ne popravljaju to da mora nova kartica koja kosta 160eura, u zadnje vreme tamam popravim jednu stvar pokvari se druga. Takodje non stop mi sveli na instrumnet tabli zuta sijalicka koja pokazuje pritisak u tockovima valjda i tamo gde je sat pokazuje da nemam ni jedan tocak

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

Pa za sajlu ces morati remontujes to u boban sajle mislim da rade ili kupis nov sistem... Za ono sam ti resio a za tockove moras na dijagnostiku.. Ili ti ne rade senzori u tockovima.. Ili ih nemas il ti ono centralno sto prima podatke ne radi ili kombinacija svega toga
                    Za karticu malo teze i ja sam kupio novu ali 14700 sam platio i ceka se 14 dana i uzmu ti silne podatke jer ti se kljuc reze po broju sasije tako da odgovara samo tvojoj bravi u vratima..

Comment

• vlaja1302
                      CBC Član
                      • 26.01.2011
                      • 52
                      • 245

Za tockove je sve radelo normalno i izadjem na autoput i sada znas kakvi su nasi putevi sve u rupama, normalno radi i od jednom samo jedan tocak se pojavi da ga nema pa drugi i na kraju svi u svakom slucaju mora ici na dijagnostiku Za kljuc je problem sto nemam rezevni tako da sam morao da narucim novu.. A sa automobilom sam prezadovoljan mala potrosnja goriva udobnost jednom recju extra auto

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd

Moja je bas tvrda.. Ko kamen :-)

Comment

• vlaja1302
                          CBC Član
                          • 26.01.2011
                          • 52
                          • 245

Da li mozda znas sta znaci ova rec "Einspritzunga"?

Comment

• igogitar
                            CBC Član
                            • 14.07.2010
                            • 93
                            • R.Srpska,Gradiška

Vlaja 1302 provjeri pritisak u gumama,a tu staru karticu kad ti stigne nova rastavi i odnesi nekom da ti zalemi mikroprekidac,u 80 % slucajeva je problem samo hladan lem na prekidacu i zbog toga kartica ne radi.

Comment

• vlaja1302
                              CBC Član
                              • 26.01.2011
                              • 52
                              • 245

Gume pumpam na 2.2 2.3, moguce da sam neku prepumpao. A sto se kljuca tice cujem kada ga malo protresam kao da je nesto ispalo unutra kao zvecka neka moguce da se nesto odlemilo. Hvala na savetu

Comment

• gogi11
                                CBC Senator XXL
                                • 26.10.2009
                                • 790
                                • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by vlaja1302
                                Da li mozda znas sta znaci ova rec "Einspritzunga"?
                                Ubrizgavanje-ubrizgavanja !!

Comment

Working...
                                X