RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • modesti
    CBC Senator
    • 26.08.2009
    • 239
    • novi sad
    • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ej bre ljudi nema me danas i vec vidim da neko hoce da banuje gogija, okani te se toga...nego vidim da je krenula prica oko prodaje kola, ja se nesto namerio moju ladju da prodam pa da kupim nesto novo ili mnogo mladje, kia ceed nova ili sl. a tog megana sam i ja gledao danas pa sve racunam ratu za kredit kupovinu...a za cd danijel-a- sto semuzike tice proveravam jednom nedeljno i jos uvek, nazalost, nema nista ali me uveravaju da ce biti...
    It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Olivere lepa je ona laguna sto si je smeknuo, boja je preterana posto je i moja bila te boje . Sto se tice stanja auto na slikama to je odlicno ako je suditi po njima ali vec kada uzivo vidis auto verovatno ce biti druga prica po pitanju nekih stvari.

Oko kilometraze mozda i nema diskusije to je pregazilo sigurno mnogo vise km no sto je navedeno prvenstveno jer je dizel motor u pitanju , oprema je odlicna a boja vrlo vrlo zahtevna brzo se prlja i najmanje ogrebotinice se primacuju a ako je auto zafarbavan lakse ces to primetiti na toj nijansi.
      Predpostavljamo da je motor opran pa u koliko i nisi neki poznavalac motora i propratnih stvari ne bi bilo lose da angazujes majstora koji bi ti uradio jedan mali i ozbiljan pregled pa da znas na cemu si.
      Motor bi trebao da ima ravnomeran rad tj da obrtaji ne variraju ne bi trebalo do dimi mnogo kada je motor u obrtajima a na leru nikako sto je u glavnom uslovljeno stanjem egr ventila ili dizni , ni jedna od ove 2 stavke nije bas jeftina za popraviti, turbina veoma bitna stavka !!! a vecina dobrih majstora bi ti na licu mesta mogla potvrditi jel ok ili ne.
      No ako i nesto od ovoga nije ispravno nije smak sveta sve se da popraviti i onda si miran odredjen period ali naravno mora i cena auta da ide dole tj trebala bi .

Posto ide na ime kupca trazi na uvid carinsku deklaraciju da pogledas na koliku kilometrazu je auto ocarinjen, sa ovim nivoom opreme i da je stvarna kilometraza auto ne bi ni pod tackom razno mogao da kosta 4900e a to verovatno i nije zadnja cena ! Trazi na uvid original ili kopiju saobracajne dozvole gde ces videti da li je prvu registraciju izvrsilo pravno ili fizicko lice , odmah otklonis dilemu jel vozilo bilo iz neke firme ili ne.

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

gogi cujem ostajes veran Renaultu?
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• gogi11
          CBC Senator XXL
          • 26.10.2009
          • 790

Sada bih mogao i ovako : jednom renault uvek renault

Comment

• cale
            CBC Senator
            • 22.03.2009
            • 297
            • Backa Topola

@oliver012 svi smo imali te dileme pre kupovine, najsigurnije je da proveris sa prodavcem da oteras kola u neki ovlasteni servis u Cacku ili gde je vec najblizi, pa lepo neka provere sve ,jeste da i to nesto kosta ali ne previse, i onda si sigurniji sta kupujes. Ako je prodavac siguran da je auto ispravan dozvolice ti to, a ako ne dozvoljava onda....
            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• igogitar
              CBC Član
              • 14.07.2010
              • 93
              • R.Srpska,Gradiška

Originally posted by modesti
              Ej bre ljudi nema me danas i vec vidim da neko hoce da banuje gogija, okani te se toga...nego vidim da je krenula prica oko prodaje kola, ja se nesto namerio moju ladju da prodam pa da kupim nesto novo ili mnogo mladje, kia ceed nova ili sl. a tog megana sam i ja gledao danas pa sve racunam ratu za kredit kupovinu...a za cd danijel-a- sto semuzike tice proveravam jednom nedeljno i jos uvek, nazalost, nema nista ali me uveravaju da ce biti...

modesti mogu li bar da ti daju ime proizvodjaca i tacan model pa da pokusam ja ovde da pronadjem tu muziku posto imam poznanika koji se time bavi

Comment

• CDanijel76
                CBC Veteran
                • 11.01.2010
                • 144
                • Novi Sad

modesti hvala na info. bitno je da smo u toku i nadam se da nece doneti samo dva komada hehehe ima ih jos zainteresovanih ...
                i naravno dobrodoslica novim clanovima ,... da dobro sluze tj dobro izaberete svoje ljubimce ...
                --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

@oliver012

Ako budes isao da vidis tu Lagunu prenesi nam utiske i zapazanja, eventualne mane i sl.

Comment

• hope
                    CBC Senator
                    • 03.06.2010
                    • 212
                    • ca

oliver12, par stotina metara od tog placa imas renault-ov servis

Comment

• oliver012
                      CBC Početnik
                      • 05.11.2010
                      • 9
                      • pozarevac

drugari hvala svima na pomoci, ovo mi zaista vredi puno. za par dana se nadam da cu otici pa cu vam napisati sta sam uradio

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

Srecno i javi sta si resio. Svakoko preporuka da ne ides u prvi servis i jos u blizini placa ali ako je takva situacija da ne mozes da angazujes nekog majstora onda sta je tu je

Comment

• alambas
                          CBC Početnik
                          • 04.11.2010
                          • 1
                          • bgd

Originally posted by markofpi
                          Da li neko od vas vozi Lagunu II i kako je zadovoljan sa istom!?
                          Kolike su cene redovnog, malog i velikog servia i da li ima neku deciju bolest!?
                          Interesuje me ovaj dci od 120ks, mada ako neko zna moze da spomene i paletu benzinskih motora jer je kombinacija sa plinom veoma zanimljiva!
                          I jos nesto, sto mozda nije za ovu temu, ali je opet vezano za reno ... plac Integre Motorsa kod buvljaka, ima li ko iskistva!? Vozila im odlicno izgledaju na oko i sva su 2004. i 2005. god., a i cini mi se da i cene nisu neka perverzija.
                          Zravo ja sam nov ovde mogu ti reci da sam prezadovoljan automobilom laguna 2 1.9 dci

Comment

• cale
                            CBC Senator
                            • 22.03.2009
                            • 297
                            • Backa Topola

???????????????????
                            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• Laguna 2002
                              CBC Senator
                              • 13.12.2009
                              • 297
                              • Bačka Palanka

Zravo ja sam nov ovde mogu ti reci da sam prezadovoljan automobilom laguna 2 1.9 dci[/quote]

To je zato što si nov, videćeš malo kasnije.

Comment

• gogi11
                                CBC Senator XXL
                                • 26.10.2009
                                • 790

Dobro dosao alambas u nasu malu zajednicu * RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke*

Comment

Working...
                                X