RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivca
    CBC Član
    • 20.02.2009
    • 83
    • Negotin

Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi 120 KS - kakva su vasa isustva ?

Jel uspeo neko da prebaci sa francusko-nemackog na engleski?

Moja Laguna II je Initiale 2003 god. 2.0 16v i nasao sam na netu neki Language cd 4.6 ali kad ga odpakujem i narezem na cd, prodjem proceduru na displeju ali mi izbaci cd kao da nije taj.

Da li je problem sto je CSB sw nummer: 4.32 pa treba neka druga verzija, ali sam na netu video sliku diska koji je isti kao moj za mape ista verzija i language cd 4.6 pored njega

Cak sam i iskopao neki cd sa mapama za Istocnu evropu i on nece da radi isto.

Ima neko neki link koji je probao i uspeo.

Comment

• mupe
      CBC Senator XXL
      • 05.10.2006
      • 822
      • bg
      • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ja imam cd sa mapama za istočnu evropu i radi bez problema. Language pack nisam probao jer mi navigacija po difoltu ima holandski (kako god se stvarno zvao) i engleski.

Što se xenona tiče, ja sam ih ugradio (4300K) kod jednog člana ovog foruma i apsolutno sam prezadovoljan. Pošto imam priliku da vozim puno različitih novih automobila, mogu bez problema da kažem da svetle bolje od većine. Za par meseci koliko ih imam, još uvek mi niko nije ablendovao.

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Originally posted by nmarkoni
        Originally posted by Car
        ........ Ako su kojim slucajem neaktivni linkovi buduci da je proslo vec godinu dana, imam ja to pa mogu da uploadujem.
        Hajde Car-e, upload-uj to uputstvo na engleskom, izgleda da to mnogima treba. Internet je pun čeških, nemačkih i ..... ko zna kojih još uputstava, ali engleskog nema ni za lek

Dakle, potreban user manual za Renault Laguna II 1.9dci

Izvinjavam se, nikako da se javim, bio sam par dana bez kompjutera.
        Sve to ima negde oko 10-11 megabajta, pa cu se potruditi danas u toku dana da uploadujem, kad vec kazete da nema na onim linkovima.

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Evo ga owners manual, i za limuzinu i za karavan: http://www.megaupload.com/?d=XPL739H7

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Jel mi ovo fabricki akumulator!?

Comment

• mupe
              CBC Senator XXL
              • 05.10.2006
              • 822
              • bg
              • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ Najverovatnije nije. Ovo je akumulator koji je kupljen kod ovlašćenog prodavca nakon što je fabrički ispustio dušu.

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

Nisam bio siguran ali sam primetio da ima utisnut broj na prvoj slici sa gornje desne strane odmah iznad nalepnice. Moze se prevesti kao datum.
                Danas mi se opet posle 3 startovanja startovanja motora u vremenskom razmaku od 2-3min opet ukljucilo upozorenje za akumulator. kao sto rekoh vec sam bio kod nekog lokalnog elektricara i po njegovim recima punjenje je dobro. A sve nesto odugovlacim kupovinu novog jer jos uvek nisam siguran da li je to do samog akumulatora ili neceg drugog.

Comment

• Bogdan
                  CBC Početnik
                  • 26.09.2009
                  • 2
                  • Novi Sad

Cao pozdrav svima evo ja sam novi clan ovde i imam jedno pitanje imam lagunu i imam jedan problem naime kada ubacim karticu i kada hocu da startujem motor nece da se upali i samo se cuje neki zvuk koji bi mogao najlakse opisati kao krrrr i to traje nekih 4-5 sekundi.Zvao sam servis, a standard oni ne znaju moram da doteram auto bla bla bla ,ali problem je sto je auto 200 km od najblizeg servisa tj burazer je danas otisao na put i sve je normalno radilo upalio otisao ali kada je ugasio nemoze da ga upali pa me zanima je li znate u cemu je problem?Hvala unapred

Comment

• ivca
                    CBC Član
                    • 20.02.2009
                    • 83
                    • Negotin

Zameni akumulator sa nekim prijateljem koji ima istiu jacinu ili slican, tako ja radim da proverim pa vidi kako se ponasa

Comment

• mupe
                      CBC Senator XXL
                      • 05.10.2006
                      • 822
                      • bg
                      • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ili sačekaj da zahladi, pa ćeš ga promeniti kad negde, na najgorem mogućem mestu, ne budeš mogao da upališ motor.

Comment

• nmarkoni
                        CBC Član
                        • 13.09.2009
                        • 46
                        • Topola

Originally posted by Car
                        Evo ga owners manual, i za limuzinu i za karavan: http://www.megaupload.com/?d=XPL739H7
                        E pa ''Car'', ti si i car i kralj. Hvala puno za ovaj User Manual Renault Laguna II 1.9dci

Comment

• nmarkoni
                          CBC Član
                          • 13.09.2009
                          • 46
                          • Topola

Originally posted by mupe
                          Ja imam cd sa mapama za istočnu evropu i radi bez problema. Language pack nisam probao jer mi navigacija po difoltu ima holandski (kako god se stvarno zvao) i engleski.
                          Mupe,
                          obzirom da si potvrdio da ti te mape rade bez problema za istočnu evropu, podeli sa nama tu sreću i olakšaj nam muke! Učini jedan upload, ko brata te molim, jer to ova tema zaslužuje.

Kad malo bolje pogledam, svi forumi nisu ni do čukljeva ovoj temi koju mi ovde forsiramo. Sve vas smatram iskrenim prijateljima jer sam pre kupovine pročitao sve vaše impresije, probleme, savete i sl.

Dakle, 'ajmo jedan upload mapa istočne evrope koje funkcionišu na Laguni II !!! Mupe, ti si na potezu. (prihvatam i da ti predložim da mi pouzećem pošalješ narezan disk, nmarkoni@gmail.com)

Comment

• mupe
                            CBC Senator XXL
                            • 05.10.2006
                            • 822
                            • bg
                            • Laguna 3 GT 2.0T 205

Javio mi se user ivca. Njemu sam poslao neki link (torrent) za DL ovih mapa, tj iso fajla od kog se nareže CD. Nadam se da će on uskoro proveriti da li sam mu dao dobar link, pa neka ga podeli sa svima, ako nije protivno pravilima foruma.

PS: Nema Srbije, da ne bude zablude...

Comment

• ivca
                              CBC Član
                              • 20.02.2009
                              • 83
                              • Negotin

Link radi, ali nema SEED-ova tako da je skoro beskorisan, juce mi je za ceo dan skinuo samo 0.3%

Comment

• mupe
                                CBC Senator XXL
                                • 05.10.2006
                                • 822
                                • bg
                                • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ Imaš PM, mislim da će sad biti ok...

Comment

Working...
                                X