Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajko
    CBC Početnik
    • 19.03.2009
    • 6
    • beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

znaci da su do sada odradili toliko predmeta. Sama je zena rekla da se i njima zuri da zavrse sa svim predmetima.

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Sta se desava,ima li ista novo
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• DAEWU
        CBC Veteran
        • 16.03.2009
        • 194
        • lazarevac

Ljudi ima li kakvih novosti,ovo cekanje ubija. POZDRAV...

Comment

• mrgud
          CBC Član
          • 29.04.2009
          • 14
          • novi sad

Drugari,
          Vi koji ste dobili automobile na cuvanje ili ste previse zadovoljni time ili ste se malo umorili.
          Cini mi se da nema mesta za opustanje. Ceka nas jos puno neizvesnosti.
          Bojim se da nas ne iznenade nekim resenjem tipa: trajno se..., daleko bilo.
          I ja ovih dana ocekujem,nadam se,da mi vrate vozilo na cuvanje a vec me hvata panika, sta dalje?

Pozdrav.

Comment

• MAREA
            CBC Veteran
            • 10.11.2008
            • 117
            • kladovo

mrgude ,stvarno si mrgud zamolio bih te da ne pustas takve filmove i da verujes u srecan kraj .Naravno strpljenje ti je neophodno vise nego ista u ovom trenutku .
            POZDRAV

Comment

• milutin85
              CBC Član
              • 08.11.2008
              • 71
              • Beograd

saznao sam da je neko zakocio malo slucaj tj osporio je neku presudu carine i sad se ceka da sud samo donese presudu u korist carine i spremaju se resenja za povratak dablica i docarinjenje,cim saznam jos nesto javljam,nadam se da je ovo tacna informacija a dolazi direktno od ljudi sa carine koji rade na nasem slucaju.pozz

Comment

• MAREA
                CBC Veteran
                • 10.11.2008
                • 117
                • kladovo

e,ovakve filmove volim da gledam,bravo Milutine ulepsao si mi dan,mozda mi se i ostvari zelja da kolima idem na more
                POZdRAv

Comment

• saint
                  CBC Član
                  • 25.02.2009
                  • 70
                  • Bg

Evo i ja da se oglasim...bio sam malo u guzvi.
                  I meni su vratili vozilo, ali sa tablicama i saobracajnom.Naravno, u potvrdi o vracenim predmetima stoji da ne smem da upravljam vozolom,kao i da ne smem da ga otudjim.
                  Juce mi je stigao poziv iz PS Vracar da se javim zbog ponistenja registracije!
                  Sta sad ovo konkretno znaci, ne znam...idem dans kod njih, pa vam javljam koji je dalji tok..
                  Pozdrav!

Comment

• Ajvanho
                    CBC Član
                    • 24.03.2009
                    • 65
                    • Beograd

Kad su ti vratili auto posto su i meni vratili sa tablicama i saobracajnom.Mene ako budu zvali dobro cu da razmislim da li cu im se uopste odazvati,ima pre da zapalim auto nego da im ponovo nesto dajem.

Comment

• saint
                      CBC Član
                      • 25.02.2009
                      • 70
                      • Bg

Vratili su mi pre otprilike mesec dana.Meni za koji dan istice registracija.Svakako necu moci da ga registrujem, jer su me zvali da mi poniste registraciju.Kada su mi vracali auto ovi iz Mup-a su mi rekli,da sto se njih tice,auto je 100% cist.Ali stoji taj carinski prekrsaj..Idem u ponedeljak, pa cu vam javiti sta se desava..

Comment

• mistermobil
                        CBC Senator XXL
                        • 09.11.2008
                        • 469
                        • pecinci

Milutine,sta je osporeno,jel znas konkretnije ili cisto ovako su ti rekli.Marea,mislio sam da je tvoj slucaj priveden kraju,posto si dobio presudu u tvoju korist protiv drzave,otkud da jos nisi resio tvoj problem?Ajvanho,slazem se sa tobom.pozdrav za sve
                        Ko leti,vrijedi
                        Ko vrijedi,leti
                        Ko ne leti,ne vrijedi..
                        (Grunf,TNT..)

Comment

• MAREA
                          CBC Veteran
                          • 10.11.2008
                          • 117
                          • kladovo

Milutine,ja sam i napisao da je presuda takva ali je neizvrsiva dok se ne zavrsi slucaj u Sapcu,ja sad imam samo crno na belo da ne mogu trajno da mi oduzmu auto ili cu po placanju svih dazbina po osnovu tog resenja pare da trazim od drzave
                          POZDRAV

Comment

• mrgud
                            CBC Član
                            • 29.04.2009
                            • 14
                            • novi sad

Evo da se javim i da vam kazem da sam i ja napokon dobio vozilo
                            kao i vecina vas, na cuvanje bez prava koriscenja i otudjenja.
                            Pre desetak dana angazovao sam advokata koji se obratio MUP-u
                            da mi se vrati vozilo.Sad kada imam broj predmeta na carini
                            u Sapcu, zvacu da bih nesto saznao dokle se stiglo sa prekrsajnim postupkom.
                            U policiji su mi rekli sto se njih tice (istrage), oni su svoje zavrsili
                            i sad je carina na potezu i da se u vezi mog slucaja iskljucivo interesujem kod njih.
                            Jos nisam pozvan na izjavu pre donosenja resenja o ponistenju registracije.
                            Najverovatnije da cu na takvo resenje uloziti zalbu, a pre toga pokusacu saznati
                            o kakvom se konkretnom carinskom prekrsaju radi.
                            Pozdrav svima.

Comment

• saint
                              CBC Član
                              • 25.02.2009
                              • 70
                              • Bg

Bio sam u Sup-u Vracar juce.Zena koja je zaduzena da ponisti moju registraciju se krsti i rukama i nogama.Kaze da nije imala ovakav slucaj.Ne razume zasto registracija mora da se ponisti,kada je sa mojim vozilom sve u redu!Trebalo bi da stave zabranu otudjenja vozila,ali ne i zabranu koriscenja i ponistenje registracije,do okoncanja postupka.
                              Takodje mi je procitala iz zapisnika,da je vlasnica vozila (prva,iz Indjije) Pejovic Mira,uslugu registracije uvezenih vozila na svoje ime navodno naplacivala 20eur po automobilu??!!Aha,kako da ne...
                              Zena iz Sup-a mi kaze da su joj trazili iz Rume,da u roku od mesec dana izvrsi ponistenje registracije,i da im dostavi potvrdu o tome.
                              Takodje mi je rekla da dodjem danas,da ponesem potvrdu o vracenim predmetima,pa da vidi da li moze nekako da mi pomogne.
                              Pisem dalje sta se desava...
                              Pozdrav!

Comment

• MAREA
                                CBC Veteran
                                • 10.11.2008
                                • 117
                                • kladovo

sigurno nisi pratio ovo od pocetka,nama je punih sedam meseci kako nam je oduzet auto,ovi iz carinarnice Sabac su tako i rekli da je normalno da mozemo da ih vozimo i da ih zato vracaju a da ne mozemo samo da ih otudimo ali MUp Ruma koji su sve ovo i napravili su izdali naredenje da se poniste registracije .Ne zna se ko koga a sve preko nas POZDRAV
                                Pri tom niko ne spominje vracanje novca od registracije

Comment

Working...
                                X