Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Originally posted by Ajvanho
    Decko, jel to u Nemanjinoj, mozda je bolje otici licno nego preko telefona?
    Jeste, ali ti ja preporučujem da ih pozoves nego da čekaš redove i da te šetaju od jednog do drugog šaltera, da im pišeš pritužbe i pitanje da li imaju nekog ko će da te primi ili se to rešava putem telefona. Ti sam proceni.
    Pozdrav svima.

P.S. Zaboravio sam najvažnije da vam napišem a to je da je moje rešenje odrađeno i da je poslato u petak 24.09.2010. nazad u viši prekršajni ovde za Beograd a oni u toku od par dana treba da ga pošalju u viši sud koji je nadležan za moj predmet pa tek oni meni šalju izvršno rešenje.

Comment

• premier
      CBC Početnik
      • 07.09.2010
      • 4
      • Tu negde

Nemogu i dalje da verujem plac sa kojeg je kupljen moj auto i dalje radi samo je promenio ime,gazda ostao isti,njegov diler sto mi je prodao auto i dalje prodaje automobile cak ni brojeve telefona nisu promenili.Nekoliko puta sam zvao gazdu,dilera bio kod njih a u supstini boli njih za mene i moj auto...e zemljo Srbijo

Comment

• bugs bunny
        CBC Veteran
        • 24.10.2008
        • 167

NAPOKON sam dobio drugostepeno rešenje i za 15-20 dana rešavam registraciju. Rešenje ću Vam dostaviti naknadno čim ga budem skenirao.

Pozdrav svima i želim Vam da dobijete svi ovakvu presudu.

Comment

• milutin85
          CBC Član
          • 08.11.2008
          • 71
          • Beograd

VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVAKA CAST DULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajde konacno da zalijemo to ... !!!!!! ocekujem i ja ovo prvo resenje uskoro obecala mi sudija iz nove pazove ...

Comment

• DAEWU
            CBC Veteran
            • 16.03.2009
            • 194
            • lazarevac

B R A V O M A J S T O R E ... Pa konacno vrrrrrrrrrrrrr

Comment

• muchenik
              CBC Član
              • 27.09.2009
              • 35
              • Beograd

OOOOOooooOooooOOOOoOooooOoooo HVALA TI BOZE bar nesto lepo da procitam ovde cestitam Dule i nadam se da cemo i mi ostali uskoro da napisemo ovo isto!!!!

Comment

• bugs bunny
                CBC Veteran
                • 24.10.2008
                • 167

Dugo očekivano drugostepeno rešenje.
                Pozdrav svima.

Comment

• ZOKI ROVER
                  CBC Član
                  • 14.05.2010
                  • 23
                  • BEOGRAD

i sta sada bugs bunny opet nesto cekas svetlana stoisavljevic treba da plati kaznu i carinu ako sam dobro razumeo a sta ako neplati sta se onda desava platices ti umesto nje ili opet neko cekanje i sto si obrisao tamo gde ti ime stoji zasto to krijes objasni sta dalje preduzimas pozdrav i sa srecom javljaj svaki detalj

Comment

• Indigoplava
                    CBC Član
                    • 23.12.2009
                    • 57
                    • vrnjacka banja

Bravo Duleeeeee....Bravo...
                    "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• Cvagen
                      Banovan
                      • 17.04.2010
                      • 122
                      • Beograd

Pročitao sam preko 90% teme i nisam primetio da je otkriven način kojim savesni kupac, PRE kupovine, dolazi do konkretnih informacija u vezi legalnosti uvozničkih procedura za automobil koji planira da kupi.

Kome se obratiti za razjašnjenje te problematike PRE odvajanja sume visine 20-50 prosečnih plata, odnosno dok "prodavac" ne nestane bez traga, načelnik policijske stanice ne otkrije da ima još nekog kuma, rođaka, prevaranta, šibicara, upravnica carine naprasno ne promeni profesiju, sud se nehotično ne preseli u sred procesa, a novoustoličeni partijski kadar novooformljene institucije po ko zna koji put ne pokuša da odglumi zbunjenost oko natrivijalnijih mogućih procedura ?

U nekompetentnost šalterskih radnika policijske stanice, jedinih živih bića sa kojima poreski obveznik ima kontakt prilikom registracije i prenosa vlasništva vozila, nisam nikada ni sumnjao i najmanje mi fali neki dežurni, načelnik ili šef da to usmeno potvrđuje. A obaveštenja i nalepnice koje se lepe po zidovima se uglavnom odnose na "NESME SE PUŠI !" i "ZABRANJEN UNOS KUČETA !".

Comment

• ZIV
                        CBC Senator
                        • 06.07.2009
                        • 299
                        • Beograd

Re: Pomoć oko oduzeth vozila

Dule bravo! Pozivam sve sudije koje vec mesecima drze nase spise bez ikakvog rezultata da konacno pocnu da rade svoj posao i pocnu da donose resenja. Kao sto vidite, postovane sudije, nije tako strasno, ispraviti gresku i postenom coveku vratiti njegovo. Zato valjda i postojite...

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167

Originally posted by ZOKI ROVER
                          i sta sada bugs bunny opet nesto cekas svetlana stoisavljevic treba da plati kaznu i carinu ako sam dobro razumeo a sta ako neplati sta se onda desava platices ti umesto nje ili opet neko cekanje i sto si obrisao tamo gde ti ime stoji zasto to krijes objasni sta dalje preduzimas pozdrav i sa srecom javljaj svaki detalj
                          Ona plaća carinu, porez i kaznu, a ako nema ide zaplena imovina(prinudna naplata) a ako i to nema ide u zatvor i samim tim automatski ja dobijam potvrdu (da su izmirene obaveze oko carinskih dažbina) sa kojom idem u Mup i registrujem kola. U roku od par dana kada svi prime rešenje na ruke ovi iz carine dobijaju povratnice da su svi primili i od tog trenutka rešenje je izvršno. U roku od 15 dana gosp. Svetlana mora da plati sve onako kako sam Vam naveo gore i posle toga rešenje je konačno.To bi otprilike bilo to, s tim što ja planiram da posetim gospodina Sašu Jankovića ombudsmana koji je zaštitnik građana da bih izvukao štetu nastalu nekorišćenjem mog vozila pune dve godine.A njegova adresa je:
                          Radno vreme: 8:30 - 16:30, ponedeljak - petak
                          Prijem stranaka: Ulica Deligradska broj 16, Beograd
                          Svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 časova

Deligradska br.16
                          11000 Beograd

Tel: 011/ 2068 100

Faks: 011/ 2068 182
                          dežurni mobilni telefon: 064/ 8768 505

e-mail: zastitnik@zastitnik.rs

Pozdrav svima.

Comment

• cabrio fan
                            CBC Član
                            • 11.09.2009
                            • 14
                            • BG

Re: Pomoć oko oduzeth vozila

Originally posted by ZIV
                            Dule bravo! Pozivam sve sudije koje vec mesecima drze nase spise bez ikakvog rezultata da konacno pocnu da rade svoj posao i pocnu da donose resenja. Kao sto vidite, postovane sudije, nije tako strasno, ispraviti gresku i postenom coveku vratiti njegovo. Zato valjda i postojite...
                            Koliko sam ja shvatio, potrebno je cimati svakodnevno prvo carinu pa onda sudije i natezati se sa njima da pocnu da rade svoj posao. Ljudi koji imaju porodicne i poslovne obaveze nije mi jasno kako to da izvedu. Niti znam gde mi je predmet niti imam vremena da jurim po sudovima. Receno mi je u Carini Beograd da ce mi obavestenje stici na kucnu adresu od strane sudije za prekrsaje. Od toga je proslo godinu dana nikakvo obavestenje nisam dobio.
                            Nije mi jasna jedna stvar bugs bunny. Od koga da trazis odstetu za dvogodisnje nekoriscenje vozila?

Comment

• theface
                              CBC Član
                              • 03.02.2010
                              • 16
                              • Aleksinac

pozz svima nadam se da ce svima vozila biti vracena. Imam jedno pitanje tj. da li je neko imao slican problem. Moj drug je kupio auto pre tri godine vozilo je iz nemacke ove godine ga je ocarinio proveravao ga je vise puta preko interpola i nije ga bilo u terminalu za potraznjom. Nakon mesec dana od kako ga je ocarinio i registovao inspektori iz mupa su ga zvali na razgovor zatim i da preda vozilo. Ispostavilo se da ga banka trazi jer predhodni kupac nije sve ispatio kredit. Auto je sada u 29. novembru. Zna li neko o ovakvom slucaju

Comment

• ZIV
                                CBC Senator
                                • 06.07.2009
                                • 299
                                • Beograd

Ovo nije do kraja jasno. Da li je vozilo kupio od fizičkog lica ili sa nekog placa /pravnog lica/? Ima li kupoprodajni ugovor? Šta piše u njemu? Ima li ostale papire uredne? na prvo čitanje kupio.... je auto pod hipotekom... Ugovori koji imaju manu volje...to jest sklopljeni u zabludi su rušljivi ugovori...odnosno može se uraditi povraćaj u pređašnje stanje... Ja bi se obratio amabasadi Nemačke i zatražio pravnu pomoć/mišljenje. Pošto su oni ipak ozbiljna država....ne verujem da će dozvoliti da njihov građanin uradi tako nešto...Ako je kupljen auto od nekog našeg gastarbajtera onda bih ga tužio ...

Comment

Working...
                                X