Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Nece to imati mnogo odjeka, ako izadje u nekom nedeljniku. Treba dici frku u tabloidima tipa Kurir ili Pres...

Ja mogu da pomognem, ali treba mi kontakt nekog od vas koga ce novinar da zove i da izlozi problem i detalje. Bilo bi dobro da imate neku potvrdu o oduzimanju vozila, pa da se to skenira. Mislim da nece trebati da se prica pod imenom i prezimenom, ali mozda bi bilo bolje i uverljivije.

Koliko ljudi je nadrljalo?

Znaci, javite mi se na PP, dajte neki broj telefona ko hoce da prica za novine...
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Ajde ljudi da pokrenemo nesto kad vec covek moze da pomogne .Ja bih zeleo,jedino se auto nevodi na mene,on je registrovan na coveka koji nema veze sa tim.Ako je neko direktan vlasnik,neka pokrene stvar
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Sve OK, vec padaju dogovori...
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• vladva
          CBC Početnik
          • 16.11.2008
          • 2
          • Valjevo

Pozdrav svima!

Javljam se iz Valjeva i imam isti problem. Naime, meni i jos trojici valjevaca vozila ce biti oduzeta sutra po istom osnovu. Ja sam inace kupio auto (fiat bravo 1,6 2000. godiste) u Zrenjaninu koji se vodi na Z.P. iz Rume. S obzirom da mi je u okt. isticala regisracija hteo sam ujedno da "prenesem" auto na sebe i usao sam u proceduru oko odjavljivanja, medjutim vlasnik auta se nije danima pojavljivao u "sup" da potpise odredjeni dokument. Na kraju sam sam otisao u sup u Rumi da prijavim sta se desava, gde sam dobio odgovor da im je slucaj poznat, da je vec oduzeto 180 automobila i da ce istog dana biti poslata depesa u Valjevo i da ce mi oduzeti automobil. Proslo je 15 dana od tad, medjutim automobil mi jos uvek nije oduzet. Sutra idem u valjevski sup da vidim sta se desava.
          U medjuvremenu sam konsultovao advokata, i jedino sta mi ostaje jeste da tuzim prodavca iz ZR od koga sam kupio auto i da tuzim sup kao prvi stepen zastite gradjana koji je pustio sa laznom dokumentacijom vozilo u saobracaj.

Comment

• boki1982
            Banovan
            • 16.03.2008
            • 273
            • Beograd
            • Fiat stilo JTD

brate skupite se,svi osteceni pa kod jednog advokata neka vam da neki savet nesto slicno kao grupa gradjena pogotovo ako ste iz iste price mislim ako je ista ekipa prodavaca

Comment

• mistermobil
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2008
              • 469
              • pecinci

Z.P. ...da nije prezime Petkovic,iz Rume?to je prezime u mom problemu,tj prezime prvog vlasnika vozila.A taj iz ZR sto ti je prodao,jel imao ovlascenje ili nesto,jel imas neki papir sa njim o trgovini,na osnovu cega ga tuzis
              Ko leti,vrijedi
              Ko vrijedi,leti
              Ko ne leti,ne vrijedi..
              (Grunf,TNT..)

Comment

• Simica
                CBC Član
                • 03.11.2008
                • 39
                • Novi Sad

Pomoc oko oduzimanja vozila

Jel' taj iz Zrenjanina slucajno Robert Palatinus (R.P.)? Ja sam kupio od njega. Imao je ovlascenje overeno u sudu Ruma. Na potvrdi o oduzimanju vozila mi pise da ce SUP Titel obavestiti zam. OJT Jovic Gorana. Da li i vama pise isto? Ili kako se zove tuzilac koji je nadlezan za nas slucaj?

Comment

• vladva
                  CBC Početnik
                  • 16.11.2008
                  • 2
                  • Valjevo

Taj iz Zrenjanina od koga sam kupio auto je S.G. inace sa njim sam sklopio ugovor o kupoprodaji sam, "primitivno" na obicnom papiru, medjutim tu je njegov potpis i broj l.k., a po recima mog advokata to je neoborivi dokazni materijal na sudu. Pored toga imam i prijatelja kao svedoka koji je isao samnom da pogleda auto. Prodavac iz Zrenjanina dao mi je br. tel. navodno Z.P. iz Rume na koga se vodio auto (da to je taj) koji mi je poslao posle 2 dana regularno ovlascenje overeno u sudu na osnovu kojeg sam se sluzio vozilom sve do trenutka kada nastaje problem. Ispostavilo se da taj koji mi je poslao ovlascenje zapravo nije Z.P. (kazu da on cak i nema vozacku) nego preprodavac koji je veci broj automobila registrovao na pomenutog......
                  Danas sam isao u sup da vidim zasto mi ne oduzimaju vozilo i navodno cekaju jos neki papir iz Sremske Mitrovice s obzirom da je Ruma pod njihovom nadleznoscu. Sve dok mi se ne uruci papir o oduzimanju vozila, ja jos uvek ne mogu da pokrenem sudski postupak protiv prodavca iz ZR i protiv sup-a.
                  Zasto protiv supa?
                  Zato sto vozilo nije bilo ukradeno pa da sam ga ja takvo kupio (pa da ga nakon oduzimanja vrate vlasniku), nego je napravljen prekrsaj, koji se kaznjava novcano.....
                  Sup kao prvi stepen zastite je dozvolio da se vozilo pusti u promet jel im se "provuklo" 200 i vise falsifikovanih dokumenata....
                  Zamislite da neko ode kod lekara sa rezultatima testiranja, a on mu kaze nije ti nista i pusti ga iz bolnice, a tom posle 2 dana pukne slepo crevo ili dobije edem pluca ili jos nesto gore....
                  Ko snosi odgovornost?
                  Ko je kriv pacijentu sto nije procenio da je lekar ne strucan On je ima pravo da to predpostavi i da ode kod drugog lekara na ponovni pregled
                  Taj lekar je placen (od svih nas) da zna da tumaci rezultate, kao i sluzbenik u supu da tumaci falsifikate?
                  Iz tog razloga tuzicu i sup, i ako znam da nemam nikakve sanse ali barem ce mi savest biti mirna
                  Takodje cuo sam pricu da svi bravo, brava, marea... nemaju euro 3 motore bez obzira koje su godiste, jer je fiat tek sa puntom II i stilom poceo ugradnju istih...U tom slucaju pravice se novi carinski parkinzi
                  Da li neko moze da proveri ovu informaciju?

Comment

• gogi68
                    CBC Član
                    • 17.11.2008
                    • 12
                    • pozarevac

Cao svima i ja sam u istoj sam korpi kao i mnogi od vas. Ocigledno je da smo svi mi prevareni a u tome je, slobodno mogu da kazem, ucestvovala i drzava jer prilikom oduzimanja mog auta na pitanje s.inspektora: zasto sam imao poverenje u tog tipa od koga sam kupio auto ja sam mu odgovorio pitanjem,citiram:> pa od koga da kupim polovan strani auto kad nemam para za nov? i kako je taj tip mogao uopste da ocarini i da registruje takav auto pitam ja vas? < a znate sta mi je on odgovorio, > NEZNAM <
                    Ma znaaa i on i oni sa carine a kada mi je na kraju rekao > ja samo radim svoj posao, tj. ono sto mi se naredi< e tad sam shvatio da tu nesto smrdi. Protiv tih prodavaca obicno ide krivicna prijava, oni plate kaznu, od 500 do 1500€, isplate je u ratama, razlika od nasih automobila ostaje njima ili podele sa NEKIM, zadovoljno trljaju ruke i traze novu ovcu za ****nje a Mi, gde smo tu Mi u celoj toj prici, koliko vrede nasi automobili, sta je sa nasim automobilima, gde oni zavrsavaju i kod koga ? Pogledajte koja privatna auta ONI voze, jesu li njihovi automobili 100% cisti, od koga su ih kupili i za koje pare?
                    Bilo bi dobro da se pokrene jedna akcija sirih razmera koju bi pratili i mediji. Da potpisemo peticiju, da se obaveste ljudi na svim forumima pa i oni koji na njima nisu a verujte mi ima ih puno i da izaberemo ljude koji ce da nas predstavljaju pa sa tom peticijom pravo u ministarstvo kod min.Dacica, da vidimo koga to drzava stiti itd. i da se kontaktira i gosp.Alvirovic iz emisije SAT neka i oni prate sve to, pa kad je bal nek je s muziku.

Comment

• MAREA
                      CBC Veteran
                      • 10.11.2008
                      • 117
                      • kladovo

Slažem se, u istoj smo korpi. Ja sam iz Kladova i ovde su oduzeta dva automobila. Preduzmite ljudi što pre nešto, moramo javno da ustanemo.
                      Čuli smo danas da mi kao vlasnici možemo još i neku šestocifrenu cifru da platimo kao prekršaj. Ovo nema kraja.
                      Pozdrav...

isključi Caps Lock

Poruku izmenio: neshaoct

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...ne znam da li ste pročitali i ovu temu...

Comment

• mistermobil
                          CBC Senator XXL
                          • 09.11.2008
                          • 469
                          • pecinci

Inspektor samo radi svoj posao,jel da?mamicu im jarecu svima su im ruke do ramena u ovoj prljavoj raboti.uvoznici,carina,policija,poreska..ajde jedno,dva,pet,deset vozila da su omanuli,ali hiljadu...to mogu pricati nepismenim ******ma.Ko je to mogao da proveri?I sad jos da opet maznu lovu,tako sto ce oduzeto prodati na licitaciji..Jos ce da se vade kako nisu mogli nista da saznaju,jer dokumentacija je bila`ko prava`!Postoji i sud u Strazburu,jedan dobar advokat za udruzenje i prava tuzba..odsteta ima da zalegne svakom od drzave taman za jedan nov zapadni autic! :x
                          Ko leti,vrijedi
                          Ko vrijedi,leti
                          Ko ne leti,ne vrijedi..
                          (Grunf,TNT..)

Comment

• gogi68
                            CBC Član
                            • 17.11.2008
                            • 12
                            • pozarevac

Ma sta bre vise da placamo, kakve bre kazne, uzeli nam auta i jos da im placamo pa el i na veceru u Hajat da ih vodimo? Ljudi, ako se ne udruzimo i ne uradimo nesto ali svi skupa, pucicemo kao zvecke ja vam kazem a vec smo na dobrom putu da nam se to i desi. Ja sam vec u toj meri prso da vise neznam sta da radim. Vec razmisljam da odem u ministarstvo kod min.Dacica ili cu u p.m. odakle sam i dosaao na ovaj je.ani svet.

Comment

• milutin85
                              CBC Član
                              • 08.11.2008
                              • 71
                              • Beograd

Ljudi nadam se da smo se onda slozili da se svi zajedno borimo protiv ovoga svega jer smo tako zaista mnogo jači,čim stigne nama svima zvanicno obavestenje stupamo na snagu,pozdrav svima !!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Simica
                                CBC Član
                                • 03.11.2008
                                • 39
                                • Novi Sad

Sirimo temu: http://forum.b92.net/index.php?showt...&#entry2177351 . Neka se sto vise ostecenih prikljuci. Zajedno smo jaci.

Comment

Working...
                                X