Koje sve zainteresovan za dogovor oko kontaktiranja emisije "KLJUČ", emisije "SAT", novina "PRESS" i "KURIR" eventualno postoji varijanta da izađe i u dnevnim novinama "VEČERNJIM NOVOSTIMA",čak dolazi u obzir i neka emisija na B92 neka se jave jer pravim spisak koliko nas ima prevarenih u celoj Srbiji. Može i preko foruma, preko PP ili na moj email. Pozdrav svima.
1. Dušan Spasojević FIAT Marea karavan uvoznik iz Rume
2. Antić Daniel FIAT Marea uvoznik iz Rume
3. Goran Blagojević citroen saxo, uvoznik iz Pozarevca
4. Paunović Milutin FIAT Bravo uvoznik iz Rume
5. Sekulić Sima Suzuki swift uvoznik iz Rume
6. Točakovic Zivorad FIAT brava prvi vlasnik iz Rume
7. Milan Serdar,oduzeta Lancia Y,vozilo iz Rume
8. Pavic Branislav,oduzeta Lancia Y,vozilo iz Rume
Ljudi. I ja sam u istom sosu za jedan auto! Ali znam samo jedno! Ako ja i jos par nas koji smo uvezli - dovezli preko 1000 auta propevamo u vezi carine nece ostati ni jedan carinik u srbiji koji ce raditi! Pa jos kada moze da se agrumentuje sve to eto veselja! A samo cekam da mi pukne film.......
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ljudi. I ja sam u istom sosu za jedan auto! Ali znam samo jedno! Ako ja i jos par nas koji smo uvezli - dovezli preko 1000 auta propevamo u vezi carine nece ostati ni jedan carinik u srbiji koji ce raditi! Pa jos kada moze da se agrumentuje sve to eto veselja! A samo cekam da mi pukne film.......
bas bi voleo da ti pukne film!
obican narod na**** i nikom nista a uvoznici i carina em trljaju ruke em
su nedodirljivi.
vesao bi ih za 00 na sred terazija i to samo za jedno da se vise muce!
Prijatelju, ako je do toga doslo, onda neka pukne vec jednom taj film. Dosao je red i na njih da prsnu. Sad im cvetaju ruze jer ih jos niko nije nagazio. Oni ljudi rade to sto rade pa ako se niko ne buni teraj bato dalje dok se moze a Mi se dopisujemo po raznoraznim forumima i jadikujemo. Pa ja da sam na tvom mestu, ma samo jedan dokaz protiv njih da imam znao bi sta bi radio, ovako, nosim svoj krst na ledjima.
e pa vidis druze. ja bas od tog krsta bezim jer bi veoma lako moglo da pise moje ime na tom pujpujpuj daleko bilo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
e vidite ovako!
prilikom uvoza automobila,tacno se zna koji auto je u euro2 a koji je u euro3 standardu itd.
to zna i uvoznik i carina obzirom da uvoznici placaju carinu znaju i to dobro da im se nebi desilo da se kojim slucajem zeznu oko uvoza i ne puknu lovu.
e sad. ima uvoznika koji podmazuju carinu da proguraju euro2 u euro3
i tarifa se znala.
to funkcionise dok se nesto ne desi kao sto se desilo sa pre 2-3 godine kad je dosta ljudi iz Zrenjaninske carine palo bas na tome.
za ostale carine jedva cekam da se desi ko i u Zrenjaninu.
a paradoks svega toga je sto ta ista carina sad oduzima ljudima automobile
i trazi da ljudi plate carinski prekrsaj i pride da im oduzmu trajno automobile
koje ce kasnije na licitaciji prodati i tako ih legalizovati.
da rezimiram:
radi se o pojedincima na carini tj carinicima koji su uzimali lovu za takve
euro2 automobile i tako ostetili SVESNO sve one koji su pazarili takve automobile.
i sad osteceni treba da tuze drzavu tj ministarstvo finansija odsek carina
za kradju.
pitam se samo dokle ce da nas pljackaju?
Comment