Originally posted by Simica
Pomoć oko oduzetih vozila
Collapse
X
-
-
-
Ja ne mogu da verujem da se ovo desava. Meni je policija dosla na vrata 21 og oktobra da sutradan predam auto i od tad ni jednu zvanicnu informaciju nisam dobio sem da mi je vestacen auto u sup-u
Novi Beograd, i da je sto se tice njih sve ok, ali je sup Ruma ( na koje tablice se prvo vodio auto ), nasao da je navodno nacinjen carinski prekrsaj, i da ce me obavestiti, a to sve saznajem preko veza nista zvanicno.
Auto sam uzeo od preprodavca iz Bg-a ( inace komsije iz zgrade u kojoj zivim po imenu Boban Dražić sa nbg-a ), pa ako ima jos neko da je uzeo od njega molim nek' mi se javi na private, a ostale molim da sta god novo o nasim automobilima saznaju nek napisu odmah.
Inace auto je fiat bravo 1.6 navodno 2000 godiste, a ja saznajem preko sasije da je 10.1997 napravljen ... ko god ima fiat,alfu ili lanciu nek proveri da li mu je ok godiste na http://www.spangerum.com:7080/navi?COUN ... INDOW_ID=1
Comment
-
-
...naravno da nam je to u interesu i čim ti likovi dobiju ono što su zaslužili, moći će imena da im budu i u ''sticky'' temi...
Sada su to još uvek slobodni ljudi, protiv kojih se vodi, ili će se voditi postupak.
Ljudi kojima su oduzeti automobili će sigurno biti u toku tih postupaka. Kad se oni okončaju, i kad se na osnovu toga bude znalo ko je sa kim povezan, ko je kome dovozio automobile u Beograd, itd...itd... ( kad sve to ne bude nagađanje kao što je sada ), onda će moći sve to i da se napiše.
Comment
-
-
Comment
-
-
brate pa sta ti kazu,sta ti kaze taj lik ,sta ti kazu u muriji vidim da si gore napisao dosta podataka o samom prodavcu znaci znas ko je da li si ga iscimao nesto,za koje delo tebe terete,da li si ti u nekom prekrsaju u opste (sem sto si neznajuci kupio podmladjen auto)
Comment
-
-
Kakve ti veze imas sa tim?Vozilo proslo uvoznu proceduru,vozilo registrovano na RU- vlasnika,Vozilo registrovano na tebe.Posle tri provere od njihove strane sve je bilo OK i sad nasli gresku.Gde je tu tvoja krivica posle tri drzavne provere?I na kraju ne bi se ni setili da nije sve ovo pred-izborna koljacina.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
pa brate normalno da mogu oduzmu ti auto,ides na sud(zbog carinskog prekrsaja) i kao slag na tortu platis kaznu to je normalno neko ti je vec rekao da to sto nisi znao, ne oslobadja te krivice,ali ja te pitam sta ti kazu,kako su uopste dosli do tebe,i vataj bre njega za gusu neka kaze sta je bilo ako ne zna on onda sa njim kod tog ko je njemu prodao ako ga nije on uvezao,ako je on uvoznik onda on zna kako je pakovao papire i smaraj ove u muriji neka ti kazu sta se desava
nadam se da ce ti vratiti kola...!!!
Comment
-
Comment