Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

pomoć ...

Najnovija informacija koju sam saznao pre 10 minuta da će svi automobili ići na licitaciju u carinu i da ćemo ih mi kao kupci moći da otkupimo po nekoj minimalnoj ceni za to vozilo po tablicama.NAŽALOST dolazi i ta solucija u obzir ako je cena razumna.Vozila idu na licitaciju tek kada se završi istražni postupak u Mupu, pa carinski istražni postupak pa tek onda ide licitacija.Ali sve ovo je kako bi trebalo da bude a praksa je drugo. Pozdrav svima.

Comment

• bugs bunny
      CBC Veteran
      • 24.10.2008
      • 167

pomoć ...

Stupio sam u kontakt sa Press-om dao sam podatke o situaciji u kojoj smo se našli pa ćemo videti šta će biti od svega toga i kada će izaći.Pozdrav svima.

Comment

• gogi68
        CBC Član
        • 17.11.2008
        • 12
        • pozarevac

Originally posted by Flavio
        Sad jos kazi da je bio plavi 500SL ??
        Jeste plavi ali nije 500SL, nemam ja para za tako nesto, radi se o manjem francuskom automobilu koji je u potpunosti ispunjavao moje prohteve.

Comment

• mistermobil
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2008
          • 469
          • pecinci

Bugs bunny,zezas da su takvu odluku doneli?Definitivno oduzimaju vozila ili je to i dalje jedna od mogucih solucija koje se pricaju..Ovde u Rumi ne govore tako,svi panduri redom pricaju (doduse obicni panduri,inspektore neznam)da ce vozila mozda ipak biti vracena i da trebaju biti vracena..Pa nisu vozila kriva i vlasnici vozila nego krimosi i drzava Kakva licitacija,kakvi bakraci,pa ko bi tamo od organizovane bande nesto kupio?ne znam jesi li ikad bio tamo,ja jesam i video sam sta se radi..
          Ko leti,vrijedi
          Ko vrijedi,leti
          Ko ne leti,ne vrijedi..
          (Grunf,TNT..)

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

@gogi68,nisam mislio na tebe vec na @Dragon-ov post,odmah iznad mog .
            Sorry na zbunu .

Comment

• bugs bunny
              CBC Veteran
              • 24.10.2008
              • 167

pomoć oko oduzimanja ...

Po svemu sudeći počeli su da odvoze vozila u Šabac, jutros sam prolazio pored Mupa gde mi je oduzet auto i nema ga.Zvao sam inspektora ovde u Bg nije još stigao ali čim ga nađem javljam da znate šta se dešava.Nažalost sve informacije su nepotpune, mogu da nam ponude da otkupimo auto ali i nemoraju tako da sam baš u bedaku.Inspektor iz Rume mi je rekao da je možda bolja varijanta da sva vozila idu u Šabac jer će nas onda biti više pa samim tim će nam biti lakše da povratimo naše ljubimce kao grupa savesnih kupaca(građana).Imam osećaj kad o ovome pišem da smo svi mi kriminalci koji čekaju na presudu, što u ovo današnje vreme svašta može da se desi, da nam oduzmu vozila pa još da platimo i kaznu.Nadam se da do toga neće doći.Pozdrav svima.

Comment

• mistermobil
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2008
                • 469
                • pecinci

Brate mili.... pa ovo samo u Srbiji ima.Nije auto pistolj ili noz pa da se njime izvrsilo kriminalno delo,pa ga zbog toga oduzimaju trajno.Nije ni roba sa buvljaka,petarde ili slicno..nije ukraden,nije prekucan..Pa kazu nije placena carina,daj da se plati carina i u pm da idu vise i oni i njihova lopovska posla,i nek nam vracaju ta vozila.Pa nismo ih ukrali,kome ona trebaju,niko ih ne trazi,mi smo ih platili.Neka vijaju carinike i sluzbenike i ostalu bandu.Nije auto sam sebe ocarinio i registrovao par puta.Ne mogu da verujem..pa oni stvarno nisu normalni
                Ko leti,vrijedi
                Ko vrijedi,leti
                Ko ne leti,ne vrijedi..
                (Grunf,TNT..)

Comment

• bugs bunny
                  CBC Veteran
                  • 24.10.2008
                  • 167

pomoć ...

U našem slučaju vozila su predmet krivičnog dela pa nam ih iz tog razloga oduzimaju jer su dokazni materijal, glupost ali je tako.Opet kažem valjda će da se smiluju pa da nam ih vrate,pa ako treba da i platimo tu carinu ili prekršaj ili kaznu (ako je neka razumna cifra) samo neka ih vrate.Pozdrav svima.

Comment

• gogi68
                    CBC Član
                    • 17.11.2008
                    • 12
                    • pozarevac

Originally posted by Flavio
                    @gogi68,nisam mislio na tebe vec na @Dragon-ov post,odmah iznad mog .
                    Sorry na zbunu .
                    Ma znam, video sam kasnije o cemu se radi, izvini brale i Ti. Veruj mi da sam otiso u k...c nacisto i ne bih voleo da je bilo ko od vas u mojoj kozi.

Comment

• Simica
                      CBC Član
                      • 03.11.2008
                      • 39
                      • Novi Sad

Da li neko zna kako su prosli ljudi, koji su kupovali vozila od one grupe iz Jagodine i carinika iz Batrovaca, koja je prosle godine uhapsena. Da li su njima vraceni automobili. Mozda ce nam to pomoci. Tamo je bilo u pitanju nekoliko hiljada vozila.

Comment

• MAREA
                        CBC Veteran
                        • 10.11.2008
                        • 117
                        • kladovo

pomoc oko oduzetih automobila

Posle sest meseci su im vraceni automobili tako kaze inspektor iz Jagodine

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167

pomoć ...

Dali se zna kako su im vraćeni, dali su nešto plaćali ili nisu ili su se organizovali tako što su našli nekog advokata koji ih je zastupao, kako su dobili kola nazad?Koji su njihovi prekršaji bili i kako su to rešili.Pozdrav

Comment

• Simica
                            CBC Član
                            • 03.11.2008
                            • 39
                            • Novi Sad

Mozda je i ovo vid protesta:

Građani Bosilegrada blokirali sa oko 200 automobila put Bosilegrad – Surdulica. Protest zbog oduzimanja vozila sa bugarskim tablicama u tom kraju.

Sta se sve ljudi dosete da zeznu drzavu.

Comment

• mistermobil
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2008
                              • 469
                              • pecinci

P mojim novim informacijama iz Rume,postignuta je usmena saglasnost carine,policije i pravosudnih organa da se vozila vracaju krajnjim kupcima koji su osteceni uz naknadnu carinu i troskove,ALI SAMO AKO ODGOVARAJU EURO3 STANDARDU..Posto oni znaju da je vecina podmladjena,verovatno pretpostavljate sta to u principu znaci.Nadlezna je carinarnica Sabac,hvatajte vezu ako neko ima da nas spase.Za sada to je to.oduzeto je oko 170 vozila..postoji jos vozila kojima trenutno ne mogu da udju u trag,zbog promene vlasnika,te ce ih loviti kad istekne registracija,bukvalno na salteru..u bilo kojem mestu u Srbiji to moze da se ocekuje. Obratite paznju vi ostali ljudi na forumu,ako kupujete auto,cuvajte se 2000-2002god a da je prva registracija u Rumi,iz 2007.2008godine
                              Ko leti,vrijedi
                              Ko vrijedi,leti
                              Ko ne leti,ne vrijedi..
                              (Grunf,TNT..)

Comment

• milutin85
                                CBC Član
                                • 08.11.2008
                                • 71
                                • Beograd

Ljudi moramo sto pre svi da se skupimo da odemo za sabac,prema mojim saznanjima sva vozila se salju u sabac a to rade da bi se sto pre resio slucaj,bice predlozeno da carina vrati automobile i koje nemaju euro 3 motor i ocarini ih opet uz minimalnu kaznu od 500 evra,e sad ,moramo da odemo do tamo to mi preporucuju i da dignemo sto vecu frku da tako i ostane i da naravno platimo minimalnu kaznu,mislim da ce sva kola biti tamo u roku od 15 dana,ako se ne potrudimo otici ce nam vozila na licitaciju,ajmo da se organizujemo,pozz svima i nadam se da ce nasim mukama doci kraj i da cemo vratiti nasa kola pre nego sto ih rascerupaju i ne zardjaju ....

Comment

Working...
                                X