I jos da dodam-MOLIM VAS ZA MASOVNIJI ODZIV U RESAVANJU NASEG ZAJEDNICKOG PROBLEMA..malo imena je dosad dato za tu peticiju.na peticiji bi sigurno bilo makar stotinak imena i imali bi vise sanse da nesto ucinimo u nasu korist,nago da svako ide samostalno.Mogli bi angazovati tim advokata i dejstvovati i protiv drzave i protiv uvoznika samo ako nas ima dovoljno i ako smo slozni.Stoga apelujem da ako znate za slicne muke u vasem gradu ili su neki vasi poznanici u istom sosu kao i mi pridruzite nam se,prijavite se bugs bunny-u na forumu,da mozemo organizovano delovati u slucaju najgoreg resenja.Unapred zahvalan
Pomoć oko oduzetih vozila
Collapse
X
-
pomoc oko oduzetih automobila
Ljudi koji rade na slucaju su ljudi iz naroda i koliko zakljucujem iz razgovora sa njima itekako spremni da nas kao poslednje u lancu izvuku iz ove bede .Razgovarali smo i sa covekom na nasoj carini i on je izuzetno razuman i spreman da nam pomogne u okviru njegovih mogucnosti tj.zakonskih mogucnosti.Isto tako verujem da SVI znaju da smo mi najlmanje krivi i da ce se sve dobro zavrsiti samo sto nam nazalost treba vise strpljenja i zivaca.
Zalosno je i to sto nas nadlezni organi veoma malo informisu pa moramo sami da se snalazimo i kucamo na raznorazna vrata .Jos nam niko nije reko da smo krivi a mi sami sebe optuzili i kaznjavamo.
Bice bolje nego sto je bilo!! Verujte u pobedu i pobeda ce doci,malo vise optimizma ,previse je besa.
Comment
-
-
Pomoć oko oduzimanja vozila
Po najnovijim informacijama od Mupa iz Rume sva vozila se šalju u carinu Šabac i biće da ćemo tamo ići da se žalimo jer su oni pokrenuli istragu po pitanju nelegalnog uvoza vozila u Srbiju preko njihove carinarnice.Nove podatke ću saznati otprilike oko 10.12.2008.Nažalost istraga se svakim danom sve više i više produžava zbog novih otkrića i zbog bežanija nadležnih za te mahinacije oko uvoza.Videćemo šta će biti i kad se to pročuje po novinama i ostalim medijima.Nadam se da će neko od sadašnjih nadležnih da nam izađe u susret i da nam se vrate vozila nazad, jer kako sam saznao Mupu i carini je u cilju da pohvataju sve koji su učestvovali u tim mahinacijama oko uvoza.Pozdrav svima.
Comment
-
-
Danas su mi rekli da ga jos nisu vestacili. Kaze da imaju rok tri meseca. Verovatno ce ga poslati u Sr. Mitrovicu. Lepo me pitao komandir u Titelu da li sam sipao antifriz, da ne bude neke stete. Hvala im, bas se brinu. Smrc, smrc, pored mene zivog.
Comment
-
-
Simice ja koliko znam od inspektora koji mi je oduzeo vozilo ovde u Bg ne smeju da koriste tvoje vozilo u smislu da bez tvog odobrenja ne smeju da ga voze.Bar je tako bilo za moj auto, ja sam ga vozio u 29.novembra na veštačenje jer me je inspektor zvao.Samo da znaš postoje dva veštaka za celu Srbiju pa ga iz tog razloga možda nisu još veštačili.Pozdrav svima.
Comment
-
-
U vreme Lilićeve vladavine, čoveku iz Kraljeva su oduzeli nekog Mercedesa kabrioleta, zbog nekakve provere. Dok je čovek čekao i strepeo da li će mu biti vraćen, auto je primećen na ulici sa gospođom Lilić za volanom. Toliko o tome šta ONI NE SMEJU.
Comment
-
-
pomoć ...
MA ZNAM sve to stoji ali nažalost koliko sam ja razumeo ovi iz Mupa se malo zentaju zbog čistki koje su počele od kako je Dača na vlasti pa ako nisi njegov lako može da se desi da ostaneš bez posla, samo čekaju da se kojim slučajem nešto pobuniš da te skinu i da napišu kako oni seku sve u korenu da bi pokazali kako rade nešto.Takođe sam saznao da carina u Šabcu radi tek nekih 6 meseci pa je verovatno zbog toga i nastala ova ujudurma oko oduzimanja vozila da bi se dokazali kako oni rade svoj posao i ne dozvoljavaju nikakve mahinacije. A što smo mi ostali bez vozila to njih ne zanima.Pozdrav svima.
Comment
-
-
E prijatelji moji ja sam prso nacisto. Zvao sam danas carinu, raspitivao se u vezi mog auta i dobio odgovor, da auto kao sto je slucaj sa mojim, bice TRAJNO ODUZET. E sad je sad. Treba da nadjem dobrog advokata pa da tuziim tog tipa od koga sam kupio auto, a to ce sve da me kosta puno para i zivaca i ko zna kako ce to da se zavrsi i za koliko svetlosnih godina. Saznao sam i to da je moj broj predmeta, cifra preko 1000, a to znaci da je toliko auta oduzeto od 2007. god. pa do jula ove godine. BRACO, NEKA VAM JE BOG U POMOCI.
Comment
-
-
U kakvoj mi drzavi zivimo...
Originally posted by pantoU vreme Lilićeve vladavine, čoveku iz Kraljeva su oduzeli nekog Mercedesa kabrioleta, zbog nekakve provere. Dok je čovek čekao i strepeo da li će mu biti vraćen, auto je primećen na ulici sa gospođom Lilić za volanom. Toliko o tome šta ONI NE SMEJU.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
pomoć ...
Ljudi organizuje se grupni odlazak sledeće nedelje u Mup Ruma i novootvorenu carinarnicu Šabac radi protesta tim organima vlasti zbog oduzimanja i odvoženja tih vozila u Šabac.Ako nekog to zanima neka se javi ili na Forum,PP ili na email. Pozdrav svima.
P.S. Bilo bi lepo da se što više ljudi javi.
Comment
-
Comment