Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uskoro prevaren
    CBC Član
    • 09.12.2008
    • 36
    • Novi Sad

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Jedna je stvar broj na šasiji, na osnovu koje sam i došao do tog saznanja, a druga je stvar broj motora!!! Broj motora ne odgovara broju koji bi se dobio sa onog linka ( milutin p ga je postavio), što znači da iako je podizano godište motor sam može da zadovolji E 3, ukoliko je ubačen odgovarajući motor naravno. A u skoro svim zapadnim zemljama, motor u vozilu je potrošna roba i može da se menja. E sad kako proveriti motor!?

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

Jeste u praksi ali ne i stvarnom zivotu nase lepe zemljice. I sasija mora da odgovara euro 3 standardu tako da to sto ti kazes nepije vodu!
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

nije mi drago sto demoralisem ali od vasih automobila necete nista izvuci, dobicete gomilu metala koju mozete da prodate kao strance a o realnoj ceni nema ni reci... sto se pre shvati to kao gubitak, pre se prebrine i zaboravi i ponovo vrati covek u normalne tokove.. pare se zarade, pare se potrose bitno da se izadje iz ovoga zdrav u glavi..

pozz

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• mistermobil
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2008
            • 469
            • pecinci

Pa to je prava posast,epidemija svaki dan ispred SUP Ruma je poneko `fals ocarinjeno` vozilo,i za par dana ga nema,ali su tu odmah dva tri nova`pacijenta`.JOs uvek ne mogu da shvatim sta se tacno radilo,ko,sta,kako,gde,koja je cifra kola u pitanju..Sta ce ti ljudi iz SUP-a na carinskom sudu da izjave,kako da se operu?Tacno mi dodje da na nekom kvalitetnijem stampacu odstampam skeniranu dokumentaciju i u dogovoru sa ekipom novinara Blica koji bi to tajno snimili predam dokumente na salteru za neko navodno ocarinjeno vozilo,pa ako prodje,da vidimo....mislio sam da je samo Ruma u pitanju,kad ono,cela Srbija,jbt..
            Ko leti,vrijedi
            Ko vrijedi,leti
            Ko ne leti,ne vrijedi..
            (Grunf,TNT..)

Comment

• uskoro prevaren
              CBC Član
              • 09.12.2008
              • 36
              • Novi Sad

Najgore od svega je to što mi kao kupci nemamo koga da tužimo, jer ti koji su uvozili naravno nemaju ništa ne sebi, tako da kada se dobiju sporovi neće biti para, a nama će oduzeti vozila. A ovaj zakon o oduzimanja imovine mafijašima, ide u korist samo državi, jer će oni to da zadrže sebi, a neće vratiti preverenim stranama, tako da nas država opet laže, kao radi za narod, a pare će da uzme država, čitaj pojedinci!!! Samo me interesuje kako bi sve ovo izgledalo da se bliže izbori!?

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

Zamolicu jos jedno sve prisutne bez politike i suvisnih komentara...

Ima ko da se tuzi samo je pitanje ko bi se usudio i ko bi ulazio u to. Moze se tuziti carina jer je ona odobrila uvoz, zavod za homologaciju i standardizaciju za izdavanje potvrda koje nisu validne, pa sup jer je isti dozvolio registraciju takvoga vozila, samo je pitanje novaca i vremena. Pojedinac nemoze nista da uradi, ali grupa ljudi moze da napravi cudo!

Comment

• milutin85
                  CBC Član
                  • 08.11.2008
                  • 71
                  • Beograd

Ljudi jel ima neko neka nova saznanja,desava li se nesto novo???? ja sam zvao carinarnicu sabac obe pravnice su na bolovanju trenutno pa nemam nikakvu novu vest.

Comment

• saint
                    CBC Član
                    • 25.02.2009
                    • 70
                    • Bg

Milutine,ja sam zvao juce,i dobio isti odgovor kao i ti.Rekli mi da zovem u petak..

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

nadam se da su ti rekli u koji petak!

Comment

• milutin85
                        CBC Član
                        • 08.11.2008
                        • 71
                        • Beograd

meni rekli sledece nedelje ,strasno ...

Comment

• MAREA
                          CBC Veteran
                          • 10.11.2008
                          • 117
                          • kladovo

Posto sam tuzio mup i prethonog vlasnika juce na sudenju procitali su mi izvestaj carine koju je dostavio mup i u njoj pise da sam ja savestan kupaci da mi se zato vraca auto a da je Rade tj. trethodni vlasnik kriv za prevaru
                          I to je nesto!!!

Comment

• milutin85
                            CBC Član
                            • 08.11.2008
                            • 71
                            • Beograd

To je super,samo me zanima da li je rade uvoznik ili preprodavac koji je isto uzeo auto od uvoznika??? i sta su ti jos rekli ??

Comment

• MAREA
                              CBC Veteran
                              • 10.11.2008
                              • 117
                              • kladovo

Rade je pretpostavljam posten kupac kao i mi ali je to ono ja tuzim njega on onog od kog je kupio pa dok se kolo ne zatvori tako su nam i rekli jos na pocetku. T o traje ali pali .kako su poceli ovo na carini nece da se zavrsi za godinu dana .Sad je bolovanje a sta ce biti sledeci izgovor

Comment

• mistermobil
                                CBC Senator XXL
                                • 09.11.2008
                                • 469
                                • pecinci

Znaci taj npr Rade ce da najb na sudu zbog nekog tamo muljatora,a MUP nista oni su cvece,registracija divljaka bez provere,opustencija..taj ko je na pocetku lanca fiktivno ni ne postoji,neka fantom firma ili sl kako sam cuo..ukupni sudski troskovi bice veci od duple vrednosti vozila-sve u svemu extra..da ipak nekako vrate ta kola makar i za godinu dana,majku mu,da ljudi voze svoje..kad sve ovde sagledam,ponekad zazalim sto kod nas NATO nije uveo gvozdenu okupacionu upravu,posle bombardovanja
                                Ko leti,vrijedi
                                Ko vrijedi,leti
                                Ko ne leti,ne vrijedi..
                                (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
                                X