Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Još uvek neznam tačno ali jedino mogu od Saše da tražim da vidi kako bih mogao da nadoknadim bar onu registraciju kada su mi oduzeli auto, samo dva meseca je vožen od kada je registrovan.Što znači da bih mogao od države i od Mupa da tražim naknadu ako Saša pristane na to. Videćemo.
    Pozdrav svima, ako pre petka nešto saznam javiću vam a ako ne tek u petak 08.10.2010. kada se čujem sa carinom.

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

koliko puta si palio taj auto za ove dve godine sto su ti ga oduzeli ?

ko ce TU stetu da vam nadoknadi ..niko verovatno. to je bre sve zaribalo,speklo , ulazila vlaga nije se susila od voznje.gumeni delovi ispucali..kad krene da se vozi ,daj boze da nepocne da se kvari sve zivo.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• cabrio fan
        CBC Član
        • 11.09.2009
        • 14
        • BG

Od drzave ne ocekuj nista, dobro cemo proci ako ne budemo morali da platimo troskove onih koji su prekrsaje napravili, mada nisam siguran ni u to.
        Jos jedno pitanje, sta se desava sa lezarinom na carini, da li ce i za to da nas terete da platimo?
        ZoranBG - od nadoknade te stete nema nista, moj oduzeti auto je kabrio,mogu da zamislim u kakvom mu je stanju krov sada.

Comment

• bugs bunny
          CBC Veteran
          • 24.10.2008
          • 167

Vozim ja moju Mareu non stop, pa znam ja za jadac.A što se tiče nekog refundiranja od države, ništa me ne košta da probam.
          Što se tiče ležarine, naravno da treba da se plati, i uopšte nije mala, nažalost tvoju imaš negde u našoj temi za drugare iz Niša i okoline, čini mi se da je to pomenuto.

Pozdrav.

Comment

• saint
            CBC Član
            • 25.02.2009
            • 70
            • Bg

Evo mene posle dugo vremena.
            Ja sam saznao da se moj predmet nalazi u prekrsajnom sudu u Rumi.Zvao sam sudiju, kaze da ima dosta predmeta.U mom predmetu su okrivljeni Pejovic Mira i Ivana.Kaze sudija da su saslusane u petak, da je tu sve cisto i da ce ona do kraja meseca doneti presudu da one moraju da plate carinu za moje vozilo kao i sve ostale troskove.One mogu da se zale na presudu naravno, sto ce verovatno i uciniti, a to onda preuzima Visi prekrsajni u Novom Sadu.
            Eto toliko od mene za sad...
            Pozdrav.

Comment

• Indigoplava
              CBC Član
              • 23.12.2009
              • 57
              • vrnjacka banja

Danas sam se cula sa sudijom iz Pecinaca gde se nalazi moj predmet.Kaze da nece zvati nas na ponovo davanje izjava,vec su se interno dogovorili da koriste izjave koje su date u carinarnici u Sabcu,kod malo puta pomenute gospodje Svetlane Boskovic. Sudija kaze da su poceli sa radom ,sto je rekao i prosle nedelje...Jel neko kome je predmet u Pecincima dobio prvostepeno resenje?Pozz
              "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• ford focus
                CBC Početnik
                • 17.01.2010
                • 7
                • beograd

Moj predmet se nalazi u Sremskoj Mitrovici kod sudije Ruzice Erak, kaze da ce ovog meseca raditi na mom predmetu.

Comment

• ZIJAN
                  CBC Početnik
                  • 24.10.2009
                  • 8
                  • dembelija

Ljudi zar niste skontali da sudije lažu!Moj predmet je u St.Pazovi kad god sam zvao,sudija se javi i kaže mi da je od sutra na godišnjem odmoru i čim se vrati počinje da rešava slučajeve!?Problem je u tome što ispadne da Sudije imaju 90 dana godišnjeg odmora!!!!!Mamu im J....M!!!I svaki put kad nazoveš oni kao od sledećeg meseca počinju da rešavaju slučajeve,a nikada da počnu!U ovu prevaru sa autima je garant umešan neko iz DSa ili neke druge vladajuće stranke,pa ga štite dok nesidje sa vlasti!A ovi što ih mi tužimo su samo pijuni(uglavnom alkosi i narkomani,dobili neku siću za potpis).

Comment

• panto
                    CBC Veteran
                    • 04.11.2007
                    • 148
                    • ljubic

Ako se ja dobro sećam, otimačina auta sa prvom registracijom RU, je počela pred neke lokalne izbore u Rumi. No na vlasti je ostala ista garnitura, pa je valjda sve jasno .

Comment

• Ajvanho
                      CBC Član
                      • 24.03.2009
                      • 65
                      • Beograd

Dule ima li novosti, prodje petak 08.10? Jel se desilo sta?

Comment

• Indigoplava
                        CBC Član
                        • 23.12.2009
                        • 57
                        • vrnjacka banja

Kaze ...Podize se prekrsajna prijava protiv Ime i Prezime,za falsifikovanje dokumentacije i krijumcarenje...U kome su ucesvovali lica,Ime i Prezime...troje cetvoro ljudi...To pise sa jedne strane pisanog papira.Na drugom papiru,neispisanom,stoje...
                        1.Carinik NN,koji je zazmurio na sleper automobila a morao je da ga prijavi u roku od 72 sata,2.Salterski radnik mupa koji prvi put registruje vozilo sa nespravnom dokumentacinom(
                        Ruma),3.vise saobracajaca koje zaustavljaju vozlilo na putevima zbog rutinske kontrole,4.salterski radnik Vrnjacka Banja,koji proverava vozilo radi druge registracije i preregistracije na KV(provera traje vise od pola sata).5 Mup Ruma salje depesu da se vozilo nakon devet meseci vozenja po Srbiji oduzima.6.Krimi Inspektror oduzima vozilo.7.Krimi inspektor vraca vozilo nakon tri meseca.8 radnik carinarnice Sabac zadrzava predmete oko godinu dana ne resevajuci ih.9.NN radinik carinarnice Sabac salje predmete sudovima.10.Prvostepeni Sud...
                        Mnogo ih je vise sa ove druge strane...
                        A sve je pocelo jednog prohladnog zimskog jutra,4 novembara 2008 godine...Hladan vetar je ledio preostalo lisce na granama,kada su se dva unifomisana lica pojavila na mojim vratima,i teska srca mi saopsitli:Gospodjo uzecemo Vam auto i podjite sa nama...steta...a tako lepa boja uniforme...
                        "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• cabrio fan
                          CBC Član
                          • 11.09.2009
                          • 14
                          • BG

Evo nama novog strajka u sudstvu
                          Zaposleni u sudskoj administraciji juče su nastavili štrajk poštujući minimum procesa rada, izjavila je sekretarka Sindikata pravosuđa Srbije Slađanka Milošević.

A nasi premeti su hitni prosto ne znaju koji ce pre

Comment

• bugs bunny
                            CBC Veteran
                            • 24.10.2008
                            • 167

Evo ja napokon da se javim, obećao sam da ću u petak napisati šta se desilo , međutim na moju a i na žalost svih nas postupak se malo produžava iz razloga što se na carini u Šapcu čeka moj predmet da dođe iz Odeljenja Višeg prekršajnog suda iz Novog Sada (koji su u štrajku i nedaju nikakve informacije, samo spuste slušalicu), da bi mogao da se pokrene i upravni postupak koji u carinarnici u kratkom vremenskom roku (tako su mi obećali) odrađuju.Inače 24.10.2010. godine moje rešenje postaje izvršno i tek onda dobijam konačno rešenje sa kojim mogu da idem u MUP da registrujem kola. Tako je sad po novom zakonu koji je stupio na snagu mislim od 01.10.2010. godine.

Pozdrav svima i više sreće.

P.S. Zaboravio sam da Vam napišem da je samo moje rešenje stiglo u Carinarnicu Šabac, i da nemaju nijedno drugo.

Comment

• Ajvanho
                              CBC Član
                              • 24.03.2009
                              • 65
                              • Beograd

Originally posted by Indigoplava
                              Kaze ...Podize se prekrsajna prijava protiv Ime i Prezime,za falsifikovanje dokumentacije i krijumcarenje...U kome su ucesvovali lica,Ime i Prezime...troje cetvoro ljudi...To pise sa jedne strane pisanog papira.Na drugom papiru,neispisanom,stoje...
                              1.Carinik NN,koji je zazmurio na sleper automobila a morao je da ga prijavi u roku od 72 sata,2.Salterski radnik mupa koji prvi put registruje vozilo sa nespravnom dokumentacinom(
                              Ruma),3.vise saobracajaca koje zaustavljaju vozlilo na putevima zbog rutinske kontrole,4.salterski radnik Vrnjacka Banja,koji proverava vozilo radi druge registracije i preregistracije na KV(provera traje vise od pola sata).5 Mup Ruma salje depesu da se vozilo nakon devet meseci vozenja po Srbiji oduzima.6.Krimi Inspektror oduzima vozilo.7.Krimi inspektor vraca vozilo nakon tri meseca.8 radnik carinarnice Sabac zadrzava predmete oko godinu dana ne resevajuci ih.9.NN radinik carinarnice Sabac salje predmete sudovima.10.Prvostepeni Sud...
                              Mnogo ih je vise sa ove druge strane...
                              A sve je pocelo jednog prohladnog zimskog jutra,4 novembara 2008 godine...Hladan vetar je ledio preostalo lisce na granama,kada su se dva unifomisana lica pojavila na mojim vratima,i teska srca mi saopsitli:Gospodjo uzecemo Vam auto i podjite sa nama...steta...a tako lepa boja uniforme...
                              Tuzno ali isinito

Originally posted by bugs bunny
                              Evo ja napokon da se javim, obećao sam da ću u petak napisati šta se desilo , međutim na moju a i na žalost svih nas postupak se malo produžava iz razloga što se na carini u Šapcu čeka moj predmet da dođe iz Odeljenja Višeg prekršajnog suda iz Novog Sada (koji su u štrajku i nedaju nikakve informacije, samo spuste slušalicu), da bi mogao da se pokrene i upravni postupak koji u carinarnici u kratkom vremenskom roku (tako su mi obećali) odrađuju.Inače 24.10.2010. godine moje rešenje postaje izvršno i tek onda dobijam konačno rešenje sa kojim mogu da idem u MUP da registrujem kola. Tako je sad po novom zakonu koji je stupio na snagu mislim od 01.10.2010. godine.

Pozdrav svima i više sreće.

P.S. Zaboravio sam da Vam napišem da je samo moje rešenje stiglo u Carinarnicu Šabac, i da nemaju nijedno drugo.
                              Cekamo i taj 24.10.2010. nije to tako daleko posle svega ovoga

Comment

• saint
                                CBC Član
                                • 25.02.2009
                                • 70
                                • Bg

Pozdrav svima,
                                stiglo mi je resenje iz Rume u kome je napisano da okrivljena Pejovic Mira iz Indjije mora da plati troskove u iznosu od oko 70-tak hiljada dinara (nije resenje kod mene, vec mi je otac citao preko telefona) u roku od 15 dana, i da mi se vozilo ne oduzima vec vraca na slobodno raspolaganje po zavrsetku postupka, i izmirenja troskova od strane okrivljene.
                                E sad, treba sacekati da vidimo da li ce se okrivljena zaliti Visem prekrsajnom u Novom Sadu,a verovatno da hoce, i da vidimo kako ce ici ta naplata...

Napisacu detaljnije o resenju samo da ga uzmem.

Comment

Working...
                                X