Auh, skidaj to ako boga znas! Veruj nam, pa svi smo saksonci Prodaj to nekom klincu i za taj novac uzmi nesto pametnije. Sve i skrge i te plastike za farove. Ovo pozadi je ok, deluje mnogo prgavo!
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Hocu da ih skinem zato sto ne stoje nikako
nisu uklopljene kako treba a je nemam zivaca da to uklapam
mislim da i ne moze da se uklopi a da ja budem zadovoljan...
i mnogo mi je lepse bez tih plastika
farovi ce ici angel eyes crni
samo da skupim lovu za njih
nasao sam gde mi je luft u polugi menjaca
ja sam mislio da imam lufta dok nisam probao kod Shonsya
e ono je luft
bratic to ti resavam kad dodjes
jos treba desni kraj spone da zamenim to sam tek danas video u koliko sutra ce biti zamenjen
zadnji sileni na viljuskama mi se ne svidjaju pa cu i njih zameniti u skorije vreme...
ima tu jos par stvarcica da se resi ali uglavnom je to to
skijash zna kakv je les bio a kakva je sad baba roga
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Nego hehehehe imam ubedljivo najveci luft ikada vidjen, a da sve radi kako treba!
Kad dodjem onda sve ono sto smo se dogovorili bratiiicc... pravimo haos!
Saxomani,da li je neko imao problem da mu magli migavac ili maglenka,probao sam da ga lepim silikonom ali bezuspesno.Staklo nije napuklo,deluje da je sve ok...
To im je cest problem. Kod mene ulazi voda u zadnje farove. Skidao sam ih cistio, malo podmazao gume i uspeo da zatvorim desni, ali levi ne. Lako se skidaju, ali zato kod vracanja mora da se vodi racuna da guma napravi vakum. Lako se da proveriti, far ne sme da ima hod kad ga zavrnes. Sa maglenkama srecom nemam problema.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Kad vec pricamo o svetlima,kakva su vam iskustva sa xenonima,hteo bih da ih stavim,ali mi se drugari koji ih imaju zale da im crkavaju i balasti i sijalice,a zanima me kako bi sijali na mojim kockastim farovima,da li bi previse tukli i zaslepljivali druge...?
Dobrodosao na forum,mislim da je to tesko naci,nisam dosad cuo da je to neko radio,mozda ce ti neko od clanova nesto vise reci...Predstavi nam svoj auto,napisi nesto o njemu...
Ako pod body kitom misliš na one vts plastike fabričke onda kod citroen dilera sigurno može da se poruči, ali su papreno skupe. Pošalji pp kolegi VR6, on je imao kontakt nekog lika koji je prodavao delove, mislim da je imao i plastike.
Comment