VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: VTS kutak

Evo na 5k nasuo litar polusintetike total quartz 7000 10w40, nivo ma max. Jednostavnom racunicom 200gr na 1k, pa sad ko ima 1.6 16v nek se ravna.
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Zašto si dosuo, menjaj to ulje

Comment

• svarglic
        CBC Senator XXL
        • 30.10.2007
        • 396
        • Novi Sad
        • golf 4 TDI

ne fali tom ulju nista
        hm litar na 5k to mi dodje malo mlogo
        ali zavisi sve od stila voznje...
        VTS
        Originally posted by QV lale
        Jos jedan....
        Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
        where real Saxomans live...

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Sta znam, izgledalo mi je da ce biti i vise od toga. Vezano za zamenu ulja, bio sam u tom fazonu da menjam na 5, zamenim ovo i ono, ali sam nakon skorasnjeg susreta sa ozbiljnim, mladjim serviserom shvatio da je automobil poceo da vozi mene, vise nego ja njega. Nakon toga sam suno ulje, teram to i uzivam. Svaki odlazak na posao mi je pravi mali dozivljaj. Cak sam izgubio i pojam o brzini automobila. Neki dan sam provozao nekoliko pripadnica lepseg pola i bila je opsta vriska, te boli me stomak, te necu se vise voziti sa tobom, je*i se, pubertetlijo, zaustavi ovde, a ja sve vreme razmisljam kako sa jos 160 kg slabije vuce

Kvacilo me nervira zbog visine, ali nisam dovoljno bogat da ga menjam zbog boljeg uzitka u voznji. Najvise zvukova se cuje kada se bas zagreje masina, mada to je obicno znak da sporo vozim i nisam raspolozen Ja sam zadovoljan iako jos nisam presao neku ozbiljniju kilometrazu. Stvarno nisam imao problema od kupovine i onog velikog servisa, a bila je uzasno teska zima i strano mnogo rupa. Malo me brine potrosnja ulja, ali ja ne vidim nikakve vidne anomalije tipa nekog ulja na, oko i ispod motora (cep dekle curi samo kada se ne obrise fino nakon zatvaranja). Menjacu ga negde krajem leta verovatno, s obzirom da imam dosta gradske voznje, a tu ce vec biti sigurno dosta vise km ne go sada.
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

I ja odprilike toliko ulja dolivam,ali su kod mene otisle gumice ventila,inace to je boljka kod saxa,a to mozes lako videti kad stojis na semaforu i kad krenes videces beli dim iz auspuha,ne verujem da ti trosi na karikama...Ali to moze jos da se vozi,samo teraj...

Comment

• andrea2005
              CBC Veteran
              • 24.09.2009
              • 136
              • Novi Beograd

Ja menjam na 10k.Sipo sam sintetiku Total i za sada sam preso 3k,a kockice su sve na broju.Malo mi masti kod cepa(otiso dihtung na cepu).

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Probaj da skines onaj dihtung sa cepa i dobro ocistis krpom. Ocisti cep unutra od naslaga gde stoji dihtung i vrati sve nazad. Trivijalna operacija, a moze da pomogne.

Sta si trosio pre sintetike i kakva su iskustva sa potrosnjom ulja?

Comment

• andrea2005
                  CBC Veteran
                  • 24.09.2009
                  • 136
                  • Novi Beograd

Dok sam vozio Golfa koristio sam mineralno ulje Motul.U Citroena sipam samo sintetiku.Prvo ulje koje sam sipo u njega je bilo Motul i odlicno je.Za predjenih 10k nestala je samo jedna kockica.Litar tog ulja je kostalo 1300din.Dok sam koristio Motul bilo je sve u redu,e sada cu videti kakvo je ovo Total sto sam sipo.

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

Neki dan Saxo dobio ljetnu obucu, pa sam se odmah i fino provozao, kao drugi auto je u ovakvoj postavci A evo danas mi je opet neki idiot ogrebao auto, 4-i put je ovo. Sada je platio desni dio zadnje karambolke, ima jako vidljive ostatke bijele boje. Posto sam parkirao satic ipo prije nego je to nastalo a paralelno uz mene bila stara bijela Fiat Panda, predpostavljam da je taj (ne)vozac to pocinio. Probat cu kasnije razredjivacem il necim slicnim skinuti tu bijelu boju, pa da vidim moze li tako ostati...

Comment

• andrea2005
                      CBC Veteran
                      • 24.09.2009
                      • 136
                      • Novi Beograd

Nemoj razredzivacom.Postoi pasta za skidanje farbe,ja sam sa tom pastom skinuo belu boju sa mog saxa.

Comment

• VR6
                        CBC Senator XXL
                        • 31.10.2004
                        • 512
                        • Sarajevo

Ebi ga, ja vec skinuo Noc lagano pada vec, pa cu sutra vidjeti na sta to lici. Cini mi se da se skroz malo primjeti

Evo dvije slicice, before and after

Comment

• andrea2005
                          CBC Veteran
                          • 24.09.2009
                          • 136
                          • Novi Beograd

Bas ti je ostavio belu boju.Ruke da mu polomis,pa da nikad neuhvati rukama volan 80% judi netreba da vozi .Cega se sve nagledam dok vozim,to je strasno.

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

Sedi na bajs pa ces vidis kakvih buzdovana ima. Ja sam vec presao na dva tocka, brze je

Comment

• boban1982
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2010
                              • 1106
                              • Batajnica
                              • SAXO VTS-BIC

Dobro si to odradio,mada si mogao i bilo kojom polir pastom,skida odlicno...Nikad ne mozes biti miran,neko mora da te zakaci,ima svakojakih vozaca...
                              Posto dolaze topli dani hteo bih oprati sedista na mom saxu,a cuo sam da ima neka pena u spreju za te stvai,pa evo jednostavno pitanje,jel neko mozda probao ili je bolje u perionici to odraditi???

Comment

• svarglic
                                CBC Senator XXL
                                • 30.10.2007
                                • 396
                                • Novi Sad
                                • golf 4 TDI

probao sam ja sa wurt penom za pranje tapaciruga
                                i jako lepo se opralo samo treba dobro istrljati ja sam i nebo prao kod mene
                                VTS
                                Originally posted by QV lale
                                Jos jedan....
                                Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                                where real Saxomans live...

Comment

Working...
                                X