VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAXO
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 251
    • Meljak

Re: VTS kutak

Po tome sam ga i prepoznao ,mora da si snimio kako buljim u tebe
    Nisam mogao da te jurim bila ortakova keva sa nama,pa da se ne slogira zena
    Stigoh te posle ali ti ode ka Mladenovcu ja ka Arandjelovcu...

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Videh da je pozadi starija zena. Ne znam ja taj put tamo, prvi put sam isao tuda pa su mi drugari asistirali. Naidje posle neki is220d koga sam pratio iako je isao brze nego sto bi ja voleo Kasnije sam se malo previse nalozio i uleteo u makazice k'o junosa. Fijuknosmo i kraj neke patrole kasnije koja je zaustavila auto iza nas. U svakom slucaju jako lep put sa uglavnom solidnim asfaltom.
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• svarglic
        CBC Senator XXL
        • 30.10.2007
        • 396
        • Novi Sad
        • golf 4 TDI

@ Hell
        imas u elpidi metteli p.o. samo sto oni rade veleprodaju
        pa vidi sa eM-om da ti zavrsi za tu p.o cenim da nece biti vise od 80e
        ima u ns za 6500 din

donji nosac motora nije jos gotov tj. nije ni uzet da se radi jos uvek
        VTS
        Originally posted by QV lale
        Jos jedan....
        Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
        where real Saxomans live...

Comment

• hell
          CBC Član
          • 26.04.2010
          • 12
          • Beograd

VELIKO HVALA CARE!!!!!

Comment

• GoranBG
            CBC Senator
            • 29.04.2007
            • 282
            • Beograd
            • TU5J4

Hell a koji je tvoj vts,jesi ti iz Bg-a? Daj neku sliku,mozda smo se i vidjali po gradu

Comment

• hell
              CBC Član
              • 26.04.2010
              • 12
              • Beograd

slikacu ga uskoro pa cu okaciti nisam stigao obaveze 1.6 16v da iz bg-a sam kacim slikice u nedelju plavog sam vidjao al ne znam da li si TI ma da kontam da nema puno plavih

ja sam mu napravio i 4-ti nosac motora i imam u planu jos svasta nesto ali zbog posla sada nemam trenutno vremena ( slikacu vam i taj nosac ) , sa tim nosacem se mnogo dobro ponasa jer mu je onaj donji jad i beda zato bih jedan donji grupe N

Comment

• hell
                CBC Član
                • 26.04.2010
                • 12
                • Beograd

Originally posted by svarglic
                @ Hell
                imas u elpidi metteli p.o. samo sto oni rade veleprodaju
                pa vidi sa eM-om da ti zavrsi za tu p.o cenim da nece biti vise od 80e
                ima u ns za 6500 din

donji nosac motora nije jos gotov tj. nije ni uzet da se radi jos uvek

ajde svarglic pravi ga pls da vidim kako to ide ili daj savet da ja pravim zelim da menjam onaj donji slabi xexexexex

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Sta ima da pravite, posaljem vam ja iz UK gotov, fabricki radjen za grupu N.

A ti novi saxomane, dobrodosao na forum i nadam se da si svestan sta ti sledi na leto... Svaki novi saxo bude izazvan na test od strane nekog od clanova vts mafije... do sada smo neporazeni! buahha

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Jes kad mafija bira mesto i oruzje Predlazem da kao i Alfisti organizujemo jedno okupljanje na Adi Huji. Skupimo parice za set-dva koriscenih guma, jedan set felni i proverimo da li tih par ks "viska" vredi tamo gde treba E da, i koji litar Total-a ako zatreba nekima od nas
                    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Stvarno bi se mogao organizovati neki skup vts zujalica,ne mora to biti na adi huji,moze na uscu,kod arene i slicno...Malo druzenja nije na odmet,razmena iskustava i tako to...Razmislite o tome pa javite.

Comment

• hell
                        CBC Član
                        • 26.04.2010
                        • 12
                        • Beograd

i ja sam za skup

mislim da sam jutros video svarglicinog saxa u ustanickoj

p.s
                        RESPECT vTs mafia (ima ih vise zato su neporazeni -kad nemoze jedan-mogu druga 10-rica )
                        hvala za dobrodoslicu

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Eeee da ste vi nama zivi i zdravi, pravili smo skupove saxomana vec 2-3 puta i bilo je super stvarno!
                          Samo nismo bas posteno paradirali gradom sto moramo uciniti na leto, pogotovu sada kada nam se broj povecava. Onako kolona vtsova pa onda juris! Bili bismo atrakcija za prolaznike...
                          Eto planirajte to krajem avgusta i u septembru da se desava cesce, jer cu tad biti u mogucnosti... Budite dobri i cekajte me!

@SchoneNK - e pa necemo tako da se igramo ako piju ulje. Prvo se radi glava, a onda na stazu! Samo sto je ada huja skupa i odvratna za kola, to je karting staza. Predlazem da se zezamo do tamo, pa onda premestimo u kartinge! Nakon toga mozemo Kosutnjak, Avalu, napravimo neki piknik. haahahhah Naravno mozemo i na stazu gde Svarglic caruje (Miseluk)... Taman nam je to na putu ka dynu na koji ne odosmo prosle godine... Ma bice haos, dobar provod zagarantovan!

@hell - sta pricas bre ti sine?! Imamo dva 16V i dva 8V. Za sada ovi sa manje ventila kidaju krivinu, a ovi drugi pravac... Videcemo da to ujednacimo u skorijoj buducnosti te ce onda biti prava stvar! Tako da nema 10 saxonaca vts mafija pa jedan ce pobediti, vec ako je krivina imamo 2 predstavnika, ako je pravac opet 2.
                          E, da, jel tvoj saxo beli 16v mozda?

Comment

• Cherokee_NS
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2009
                            • 802
                            • Novi Sad

Originally posted by shonsy
                            Imamo dva 16V i dva 8V. Za sada ovi sa manje ventila kidaju krivinu, a ovi drugi pravac... Videcemo da to ujednacimo u skorijoj buducnosti te ce onda biti prava stvar!
                            Onda vi sa 16v iscupajte 4 ventila i dajte ovima sto imaju 8v... Taman cete biti svi ujednaceni na 12v

Sorry, morao sam
                            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

@Shonsy

Al' si se primio, vidim ja nostalgican zivot u pecalbi Nego, taj tvoj saxo se sad ulenjio, ako ima i 80 ks evo glave Sto se tice skupe Ade, samo da pomenem da je jeftinije nego kad ispravis krvinu na Koshutnjaku kao Skijash Drugo, ako nije tesna Evoluciji, Meganu RS i slicnim spravama, onda nije ni saksu, jel tako?

Inace, mogli bi da napravimo neki skup dok Shonsy ne dodje, cisto da mu pravimo zazubice

Comment

• boban1982
                                CBC Senator XXL
                                • 14.03.2010
                                • 1106
                                • Batajnica
                                • SAXO VTS-BIC

Izvinjavam se sto remetim temu,imam pitanje,recite mi kako da stavim slicicu ispod imena,naime kad sam otvarao profil to sam zaboravio,a ne vidim gde se to sada moze uraditi???

Comment

Working...
                                X