VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Re: VTS kutak

Dodji na Micheluk da vidis kako Uros pali plocice i gume Da smo obrnuli jos koji krug discovi bi bili crveni ko krv

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Morao bih uskoro promeniti diskove i plocice napred i nazad. Poceo sam da palim ovo sto je ostalo od pakni pri svakom iole ostrom kocenju. Sta preporucujete kao opciju - da trazim Ate ili nesto slicno ovde u Srbiji, ebay varijanta ili nesto trece? Nisam ni za kakve egzibicije (ala Shonsy ), samo bi da zamenim diskove nekim krstenim. Nemam bas mnogo vremena, jer sam ih bas doterao do kraja
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• GoranBG
        CBC Senator
        • 29.04.2007
        • 282
        • Beograd
        • TU5J4

Ja sam isto trazio Ate al nisam nasao,i na kraju sam uzeo kod eMa TEXTAR disk i plocice i odlicni su mada nisu bas jeftini, cini mi se oko 10 000 su izasli prednji diskovi i plocice

Comment

• andrea2005
          CBC Veteran
          • 24.09.2009
          • 136
          • Novi Beograd

Drugari,ja prodao VTS-a.Odlepio sam bez njega.Stalno gledam kroz prozor,a njega nema

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Glavu gore, malo je onih koji mogu sebi da priuste i porodicni automobil i zujalicu. Sve u svoje vreme, bitno je da si imao priliku da ga vozis
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• andrea2005
              CBC Veteran
              • 24.09.2009
              • 136
              • Novi Beograd

U pravu si.U danasnje vreme je tesko imati dva automobila.Sta da se radi,idemo dalje.

Comment

• GoranBG
                CBC Senator
                • 29.04.2007
                • 282
                • Beograd
                • TU5J4

Da video sam da se dosta vrteo u oglasima,jesi dobio onu cenu koju si trazio? Odakle je novi vlasnik jesi ga uputio na forum

Comment

• andrea2005
                  CBC Veteran
                  • 24.09.2009
                  • 136
                  • Novi Beograd

U skorije vreme je trebo da se radi mali servis,a i u decembru regristracija, pa sam ga dao za 3100eur Decko je iz Uzica.Reko sam mu za forum

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Bas je povoljna cena,sigurno ces uzeti nesto bolje,tako da ces ga ubrzo zaboraviti...Nego sta bi sa skupom,opet niko nista ne pominje,prodje i ovaj vikend...???

Comment

• andrea2005
                      CBC Veteran
                      • 24.09.2009
                      • 136
                      • Novi Beograd

Kupio sam pezoa 307 hdi 2.0 2004god.

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Dobra je to cena uzevsi u obzir detalje oko registracije i servisa. Cene automobila jednostavno strmoglavo padaju.

Comment

• andrea2005
                          CBC Veteran
                          • 24.09.2009
                          • 136
                          • Novi Beograd

Da ga nisam prodao dao bih u decembru 300eur,a ko zna da li bih izvukao te pare.

Comment

• boban1982
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2010
                            • 1106
                            • Batajnica
                            • SAXO VTS-BIC

Pitanje za *NIDZOLA1*,da li si resio ono lupkanje kada silazis sa ivicnjaka,pitam te zato sto su mi se opet olabavili oni srafovi o kojima smo pisali nedavno,i ponovo se javlja ono lupkanje kao i tebi?Majstor koji mi je remontovao zadnji trap nema ideju sta bi moglo biti,nije imao takav slucaj,ne znam da li da pitam po servisima,ako neko od clanova nesto moze da sazna bio bih mu zahvalan...Da li ta anti rol stangla nije u redu ili nesto slicno????

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

Schone ja sam uzeo zamjenske diskove Delphi ovdje i sasvim dobro rade, vec su oko 2 godine na autu

Sva 4 su bila nesto manje od 50 Eura, ak ih nadjes gdje, kupi bez brige

Comment

• nidzola1
                                CBC Senator
                                • 26.04.2010
                                • 252
                                • Srbija

@boban1982
                                Ovako, nakon sto sam uzeo auto to pucanje sam primetio, pa reko ajde da ga ne vozim odmah kod majstora da vidim kako ce auto da se ponasa i za ostale stvari itd... Nakon nekog vremena otprilike 2 nedelje samo je prestalo , iskreno ne znam sta je to bilo i predhodni vlasnik je rekao da mu je menjao lezajeve i da je reko majstorima sta i kako se cuje, ni oni nisu znali tj. nisu mogli da otkriju uzrok.... Sada ne znam da li ima neke veze, ali auto veoma cesto parkiram na jakoj uzbrdici "nosem" nizbrdo, i prvo povucem rucnu onda ubacim u brzinu i tek onda pustim kocnicu, auto kao da sedne, i tako stoji, opterecen na zadnjim tockovima, valjda me razumes sta hocu da ti kazem... Cini mi se da kada sam ga kupio da to nije radio, tj da je bio kruci nazad... e sada mozda ovo sve jedno sa drugim nema veze, ali eto nista mi ne pada na pamet sta bi drugo moglo da bude... Inace i dalje cujem neko skripanje, uglavnom kada krecem sa parkinga ne vezano da li je parkiran na ravnom ili uzbrdici/nizbrdici, jel ima neko ideju sta je to? Inace, mislim i da kada ga natovarim, znaci cela porodica da se ne cuje nista...

Comment

Working...
                                X