Morao bih uskoro promeniti diskove i plocice napred i nazad. Poceo sam da palim ovo sto je ostalo od pakni pri svakom iole ostrom kocenju. Sta preporucujete kao opciju - da trazim Ate ili nesto slicno ovde u Srbiji, ebay varijanta ili nesto trece? Nisam ni za kakve egzibicije (ala Shonsy ), samo bi da zamenim diskove nekim krstenim. Nemam bas mnogo vremena, jer sam ih bas doterao do kraja
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Ja sam isto trazio Ate al nisam nasao,i na kraju sam uzeo kod eMa TEXTAR disk i plocice i odlicni su mada nisu bas jeftini, cini mi se oko 10 000 su izasli prednji diskovi i plocice
Bas je povoljna cena,sigurno ces uzeti nesto bolje,tako da ces ga ubrzo zaboraviti...Nego sta bi sa skupom,opet niko nista ne pominje,prodje i ovaj vikend...???
Pitanje za *NIDZOLA1*,da li si resio ono lupkanje kada silazis sa ivicnjaka,pitam te zato sto su mi se opet olabavili oni srafovi o kojima smo pisali nedavno,i ponovo se javlja ono lupkanje kao i tebi?Majstor koji mi je remontovao zadnji trap nema ideju sta bi moglo biti,nije imao takav slucaj,ne znam da li da pitam po servisima,ako neko od clanova nesto moze da sazna bio bih mu zahvalan...Da li ta anti rol stangla nije u redu ili nesto slicno????
@boban1982
Ovako, nakon sto sam uzeo auto to pucanje sam primetio, pa reko ajde da ga ne vozim odmah kod majstora da vidim kako ce auto da se ponasa i za ostale stvari itd... Nakon nekog vremena otprilike 2 nedelje samo je prestalo , iskreno ne znam sta je to bilo i predhodni vlasnik je rekao da mu je menjao lezajeve i da je reko majstorima sta i kako se cuje, ni oni nisu znali tj. nisu mogli da otkriju uzrok.... Sada ne znam da li ima neke veze, ali auto veoma cesto parkiram na jakoj uzbrdici "nosem" nizbrdo, i prvo povucem rucnu onda ubacim u brzinu i tek onda pustim kocnicu, auto kao da sedne, i tako stoji, opterecen na zadnjim tockovima, valjda me razumes sta hocu da ti kazem... Cini mi se da kada sam ga kupio da to nije radio, tj da je bio kruci nazad... e sada mozda ovo sve jedno sa drugim nema veze, ali eto nista mi ne pada na pamet sta bi drugo moglo da bude... Inace i dalje cujem neko skripanje, uglavnom kada krecem sa parkinga ne vezano da li je parkiran na ravnom ili uzbrdici/nizbrdici, jel ima neko ideju sta je to? Inace, mislim i da kada ga natovarim, znaci cela porodica da se ne cuje nista...
Comment