Pa ako si zainteresovan da kupis cena nesto varira u zavisnosti da li je 63736 ili 63736A. Drugi je nesto kraci (2,3 cm) i nije potpuno aluminijumski (ima i plasticnih delova). Sad, zato sto je laksi ili sto mu je boja posude za dolivanje tecnosti bela nekako je popularniji medju sakso populacijom. Najbolje da pitas GoranaBG zasto, jer je kako sam nasao na forumu on insistirao na A verziji. E sad, posto je on bio zainteresovan za drag mogu da zakljucim zasto Ovaj moj, takodje A, je sa antifrizom i destilovanom bio 12,5k. Sad, gledam nesto slike u Shonsyjevoj temi i cini mi se da mu je poklopac plavi, plastican, a meni je aluminijumski. Sad, da li je kod njega A ili bez A to ce ti on bolje reci.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Pa pazi kod Sonsija je na kutiji pisalo da nije A,kao i kod mene sto je pisalo da nije A,al on je dobio A i cep je metalni dobio ga je sa hladnjakom,a moj je obican kao, tad nisam mogao da nadjem A i nekako je drugaciji,vide se cevi kroz njega a ne sace da kazemo da A izgleda malo kvalitetnije i jace,mada tad kad sam ja kupovao bila je i jaca cena.A sto se tice tezine lagan je i jedan i drugi u odnosu na fabricki onaj,meni je bio Ordonez.I na 63736 se uvrce cep,a na A ima one zubove kao.
Ovako, imam jednu nedoumicu tj. ne znam sta da radim... Pa bilo koj vas savet bi mi dobro dosao
Na mom Saxu(1.4) imam 15" alu-felne, sada imam ponudu da kupim orignal vts-ove 14" alu-felne, pa neznam sta gubim, a sta dobijam ako uznem ove felene, jer ove 15" bih prodao da uznem 14"... Pa ako moze neko da me posavetuje? Odmah da napomenem da mi izgled felni nije bitan u ovom slucaju jer mi se dopadaju i moje 15", a i ove 14". I kolika bi otprilike cena trebala da bude za VTS-ove 14", sa gumama ali jako losim, inace felne nisu krive... I ako neko kojim slucajem prodaje 14" vts-ove neka javi, da razmotrimo ponudu
Mislim da bi dobio na sirovim performansama, jer su 15" ipak prevelike za snagu tvog motora - doduse, ne znam koja ti je dimenzija guma trenutno. Lezanje bi naravno bilo nesto losije, ali mislim da bi za tebe opsti dobitak bio veci. Plus je i to sto ces imati u odredjenoj meri udobniju voznju.
Ja sam razmisljao zbog jakih zima da predjem na 14" vts i all season gume kombinaciju umesto da sad razmisljam o kupovini posebnih felni i guma za zimu. Voziti na ovim slikovima zimi je jako neodgovorno. Ipak, zao mi da to uradim jer ne znam koliko big izgubio na lezanju.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
levo su moje sadasnje, a desno koje planiram da kupim...
Hvala Schone na odgovoru, nesto tako sam i ja razmisljao, uostalom videcu mozda dokupim i ove pored starih, ako se dogovorim za cenu, posto imam nove zimske i nove letnje prednje gume, pa da ne hvataju prasniu, a mozda i prodam...
Inace misljenje koliko kostaju VTS-ove(sa desne strane na slici) ovakve samo felne bez guma u ok stanju?
Lepo si ovo napravio sto se tice uvida u dizajn, ali razmere koje uticu na dozivljaj nisu tu Recimo, promer felene ti je ostao isti kao i za 15". Pricu na stranu, ova 14" felna lepo cuci na saksu u svakom slucaju mislim da neces pogresiti.
Sto se tice cene nisam zaista upucen, ali preko 150-200 evra ne bih dao ako su gume neupotrebljive
jeste izgledaju ko 15" nisam hteo toliko da se cimam
videcu, nadam se kupovini, ali ipak mi je cim i to sto uzimam na slepo tj. samo po slici preko neta, kaze da su ok, nisu krive itd.. , samo da se dogovorimo oko cene, ostalo je lako...
Veruj mi da sam skroz zaboravio na nosace i ne skidam ih samo zato sto mi je mrsko. Tek mi je na onim nasim grupnim forkama delovalo smesno u odnosu na ostale vts-ove.
Pa pazi kod Sonsija je na kutiji pisalo da nije A,kao i kod mene sto je pisalo da nije A,al on je dobio A i cep je metalni dobio ga je sa hladnjakom,a moj je obican kao, tad nisam mogao da nadjem A i nekako je drugaciji,vide se cevi kroz njega a ne sace da kazemo da A izgleda malo kvalitetnije i jace,mada tad kad sam ja kupovao bila je i jaca cena.A sto se tice tezine lagan je i jedan i drugi u odnosu na fabricki onaj,meni je bio Ordonez.I na 63736 se uvrce cep,a na A ima one zubove kao.
63736
63736A
Prvi je metalni, bakarni kako vec sa cevima (stari tip)
Drugi je sa sacem, aluminijumski i noviji tip, veca moc hladjenja (bolji i skuplji)
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment