VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • andrea2005
    CBC Veteran
    • 24.09.2009
    • 136
    • Novi Beograd

Re: VTS kutak

Mozda nesto ovako.Ja ga imam,super je.Imas i slabiju varijantu(400 w).

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Trebalo bi da odradim mali servis, pa me interesuje na koliko bi trebao da menjam filter goriva po uputstvu proizvodjaca a na koliko u ovim nasim uslovima? Video sam da preporucuju zamenu onih vrpci kojima je pricvrscen posto i kod mene vec landara viseci na patrljicima i kablovima dovoda goriva. Kako ste to resili?
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• nidzola1
        CBC Senator
        • 26.04.2010
        • 252
        • Srbija

ja sam filter goriva menjao na ~5000km. I isto landara i mene interesuje kako da resim umesto one plastike njegove, da pricvrstim nekom plastikom ili sl...

E da... Gde mogu da provucem + sa akumulatora, znaci iz motornog prostora u kabinu kabal? za ostalo bi se snaso do gepeka, jel ima negde neka rupa ili sl?

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Menjaj filter svaki put kad radiš mali servis jer je jeftin. Uzmi ga u vitru, original je plastičan pa nije težak, a koliko se sećam ima i neki nosač, ali nisam siguran

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Sad me sramota da priznam da ga nisam promenio 20.000 km, a ne znam ni da li je prilikom velikog servisa odradjen
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• alfjovanovic
              CBC Početnik
              • 23.11.2010
              • 2
              • beograd

Aj za pocetak...zdravo svima,ja sam novi na kutku ali VTS-a vozim vec nekih godinu dana
              Postavicu slike sutra najverovatnije...
              Drago mi je da sam naisao na ovakvu ekipu,vidim da svi imaju slicne probleme tako da se nadam da cu ako nista drugo i ja pomoci nekome u re savnjju problema

Comment

• GoranBG
                CBC Senator
                • 29.04.2007
                • 282
                • Beograd
                • TU5J4

@nidzola1 imas rupu tamo gore iznad papucica kuda su provucene fabricke instalacije,ja sam tuda malo je tesko provuci jer je guma tvrda i uska al moze tuda
                @SchoneNK taj mali drzac kao,ta traka preko filtera,i meni pukla ima je samo pola ali drzi i tako dovoljno,inace ona se narucuje posebno od filtera,ako je ima prosli put nisu imali kad sam ja menjao,inace malo je zeznuto namestiti kako treba jer ide skroz gore pa moras na slepo

alfjovanovic Dobrodosao

Comment

• nidzola1
                  CBC Senator
                  • 26.04.2010
                  • 252
                  • Srbija

@GoranBG
                  Naso sam na saxoperiance , hvala
                  Alfjovanovic welcome i od mene !

Comment

• alfjovanovic
                    CBC Početnik
                    • 23.11.2010
                    • 2
                    • beograd

Da li neko od vas mozda ima na pameti gde se mogu naci 15-ice aluminiumke???
                    Sta mislite o 15-icama sa peugeota 306 gti???
                    ima li neko pojma koliko ljudi uopste i traze za takve felne??
                    -Usput...kupio sam auto sa airbox-om,pa sam posle toga kupio originalno kuciste filtera i pri montazi mi je kacio poluge???ima li neko nekakvih iskustva??
                    Ako neko ima neku sliku menjaca iz perspektive haube ali bez filtera mislim da bi mi znacila...cini mi se da kod mene uopste nema rupa gde bi se zabo donji deo kucista
                    p.s u pitanju je 1.6 8v

ja sam filter goriva menjao na ~5000km. I isto landara i mene interesuje kako da resim umesto one plastike njegove, da pricvrstim nekom plastikom ili sl...

E da... Gde mogu da provucem + sa akumulatora, znaci iz motornog prostora u kabinu kabal? za ostalo bi se snaso do gepeka, jel ima negde neka rupa ili sl?

Ja sam provukao kroz rupu gde sajla ulazi u kabinu...ona ti je ravno iza akumulatora...kao sto su vec napisali guma je dosta tvrda mozda ces morati malo da je proslicujes

Comment

• GoranBG
                      CBC Senator
                      • 29.04.2007
                      • 282
                      • Beograd
                      • TU5J4

Nisu lose te felne sa 306,cyclones se zovu,lepo mu stoje zavisi koje je boje auto.Inace imas sad na polovniautomobili oglas za 15 fabrice vts felne za 180 cini mi se,a bile su nedavno i te sa 306 za oko 200 ja mislim.A sto se tice airboxa nemam nikakve slike jedino ako ti pomaze da ti okacim sliku svih tih delova koji idu na airbox da vidis ako ti nesto fali jel 8v od 90 ili 100ks ? Postavi i neke slicice

Comment

• VR6
                        CBC Senator XXL
                        • 31.10.2004
                        • 512
                        • Sarajevo

Kod mene originalna kutija za filter nema donji dio kucista, ulaz zavrsava 10-ak cm od kutije

Welcome

Comment

• GoranBG
                          CBC Senator
                          • 29.04.2007
                          • 282
                          • Beograd
                          • TU5J4

Pa sto ne izvuces negde to cevima gore na masku ili dole negde mozda mu malo pomogne hladniji vazduh

Comment

• andrea2005
                            CBC Veteran
                            • 24.09.2009
                            • 136
                            • Novi Beograd

Ja sam provukao kabal odmah do kocionog(s'leve strane) .Ima da se namucis dog ga provuces do gepeka.Samo gledaj da stavis odgovarajuci kabal.

Comment

• nidzola1
                              CBC Senator
                              • 26.04.2010
                              • 252
                              • Srbija

jao danas sam se pokocio dok sam provukao kabal... znaci 1h mi je trebalo, ako ne i jace, muka ziva Zato sada udara, sve povezano i sredjeno

Danas kad sam provlacio kabal, morao sam da skinem poklopac od kutije za vazduh ujedno reko ae da vidim kakav je filter, kada sam ga izvuko primetio sam da imam ulje malo na dnu kutije za vazduh, odakle to tu i kako da saniram to?
                              Citao sam na netu neki PCV ventil ima veze sa tim, gde se to nalazi sta kako ?

Comment

• nidzola1
                                CBC Senator
                                • 26.04.2010
                                • 252
                                • Srbija

Originally posted by alfjovanovic
                                Da li neko od vas mozda ima na pameti gde se mogu naci 15-ice aluminiumke???
                                Ako neko ima neku sliku menjaca iz perspektive haube ali bez filtera mislim da bi mi znacila...cini mi se da kod mene uopste nema rupa gde bi se zabo donji deo kucista
                                p.s u pitanju je 1.6 8v
                                Ja danas sam bas gledao ima neka sipka( lim) koja viri sa strane i na to se navuce donji deo od kutije za vazduh, ako mislimo na isto, mada meni je 1.4 ne znam da li se razlikuje taj deo

p.s ja razmisljam da prodam moje 15" sa gumama zimskim i letnjim novim, pa javi ako hoces da se dogovorimo...

Comment

Working...
                                X