VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Ima li zivih?Jel imao neko sledeci slucaj sa saxom.Posle kratke voznje ugasio auto,posle pola sata kad sam startovao,motor kao da radi na dva klipa,ugasio,ponovo upalio,i dalje isto,radio tako u mestu pola minuta i poceo normalno da radi.Kad sam krenuo da vozim pojavio se beli dim i tako je dimio narednih 5 minuta voznje i polako je nestao dim i sad je sve ok.Voda,ulje sve na svom mestu.Velika misterija...Motor je 1.4

Comment

• VR6
      CBC Senator XXL
      • 31.10.2004
      • 512
      • Sarajevo

Bobina te zeza il nesto sto upravlja paljenjem. Pa kako 2 cilindra nisu radila, a podmazivalo se sve to, nakupilo se ulja vjerovatno, pa kad su upalila ta dva cilindra, sagorilo ga i izbacilo kroz auspuh. Ak se opet pojavi problem, vozi nekome da vidi tacno koji dio "zabusava"

Comment

• markosaxovts
        CBC Član
        • 19.06.2012
        • 86
        • Beograd
        • Saxo VTS 1.6 8v

19. maja veliko zastava okupljanje kod Aleksandrove cesme u Kosutnjaku ,pocinje u 12 sati.
        Ja cu doci sigurno a i ostali koji mogu da dodju bilo bi lepo da bude malo i uljeza (saxija)

Comment

• Uroš Crni
          CBC Član
          • 15.11.2011
          • 67
          • Novi Beograd
          • Saxo VTS 1.6 16v

Ja bih išao, još neko...? Shone, Goran, Milan? a?

Comment

• MILAN VTS
            CBC Veteran
            • 06.10.2010
            • 159
            • Beograd
            • Saxo vts 16v

Ma ko ide na navak da mi to cujemo

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Ja bih isao na navak da je ostao onaj termin od prosle godine za sladokusce. Jeste da sam unistio diskove i plocice i da me prica skupo stajala, ali bih opet isao.

Sto se tice skupa, ne bih da strcim Pre par godina sam sa drustvom Toyotom i Suzukijem usao u Opel kamp na Ringu i bilo je bas smehotresno, pogotovo sto su nas uvece kad smo stigli docekali pijani Nemci.

Gorane, ti stalno nesto pipkas oko tih dizni, da li si pokusavao da ih cistis nekim sredstvom ili u nekom servisu?
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• dragan_drift
                CBC Član
                • 06.06.2009
                • 40
                • Beograd
                • Clio Sport ph2 172

Ja cu najverovatnije ici na Navak 18.-og da konacno protegnem malo gume, a ne da gazim ljude sa Milanom po Kosutnjaku .
                Ako se Navak prezivi, onda bih isao 19.-og na ZFC skup, ima bas bolesnih Yugica.

Schone, ja sam dizne cistio prosle godine kod nekog lika, bas dobro odradjeno,ako ti treba javi poslacu ti broj.

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

Dragane, da li je to klasicno ciscenje, skidanje dizni i pranje u ultraz. kadici? Kako su se manifestovali tvoji problemi pre pranja? Ja imam i plin i malo duze nisam vozio na benzin. Juce sam ga malo produvao i cini mi se da je situacija bolja. Problem je iskljucivo kod hladnog starta. Guta knedlu kad hocu da krenem, padnu mi obrtaji. Kad malo digne temperaturu sve je ok. Kad je zima nemam tih problema. Doduse, svecice nisam promenio barem 45 hiljada km.

Danas idem na redovni servis za gasni uredjaj, za 7 meseci od ugradnje sam presao 11000 km.

Posalji mi br tog coveka, a secam se da si pominjao i dijagnostiku da si radio kod nekoga? Meni vec 70000 gori check engine, mozda bi bio red da to ugasim
                  www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• dragan_drift
                    CBC Član
                    • 06.06.2009
                    • 40
                    • Beograd
                    • Clio Sport ph2 172

Slicno se i meni desavalo, kad upalim hladan auto, nakon 2-3 min jako tesko prima gas, trokira, kao da radi na tri cilindra, i posle 1-2 min sve ok, ali meni je bio problem u prednjoj lambda sondi, dizne su ociscene usput jer sam to hteo da odradim.
                    Sto se dijagnostike tice, to radim u servisu gde odrzavam auto od kada sam ga uzeo, i sve najbolje mogu reci o njima.
                    Poslacu ti sve na PP.

Comment

• Uroš Crni
                      CBC Član
                      • 15.11.2011
                      • 67
                      • Novi Beograd
                      • Saxo VTS 1.6 16v

a ovo

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Dragane, da li se secas koju si lambda sondu uzeo posto su NGK sajtovi vise nego konfuzni? Da li mogu nekako da se zavucem i vidim iz nekog ugla kako izgleda dzek na mojoj sondi?

Ako gledam britanski NGK sajt ne mogu da nadjem TU5J4 mog godista, a ako gadjam godiste to nije taj kod.

U svakom slucaju kombinujuci zbunjujuce podatke na nemackom NGK sajtu dobijem sledece sonde>

OZA341-PG5
                        OZA334-PG1
                        OZA527-E16

Cene su velikog raspona. od 60tak evra na 106parts do 130 evra na ebay-u. Ne znam zasto su na ebay-u tako skupe.

Javi kako je bilo na Navaku

Comment

• GoranBG
                          CBC Senator
                          • 29.04.2007
                          • 282
                          • Beograd
                          • TU5J4

Jel ti pricas o prednjoj sondi, posto ne verujem da ti zadnja pravi problem, onda dzek mozes da vidis ispod kucista filtera vazduha,samo ga izvadi i videces ispod njega,ima crveni plasticni osigurac na samom konektoru.I ova sa 106 parts sto si stavio je zadnja,sto ide iza katalizatora, a prednja ja ova http://106parts.co.uk/s2/page1.php?a...569&part=14737

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

Da, pricam o prednjoj. Onda je NGK sajt bas felerican sa podacima, jer sam tu 1813 dobio kad sam u njihovom uk katalogu odabrao prednju, vidi se gore u naslovu, mora da se iskopira link, ne moze direktno>

ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=925

Comment

• dragan_drift
                              CBC Član
                              • 06.06.2009
                              • 40
                              • Beograd
                              • Clio Sport ph2 172

Ja sam uzeo ovu sto ti je Goran dao link,

ili na NGK sajtu
                              Niterra ist der weltweit führende Hersteller der Marken NGK Ignition Parts und NTK Vehicle Electronics. Niterra ▶ beste Zünd- und Sensortechnik

radi perfektno i cena je veoma dobra.

Navak, veoma, veoma zanimljivo.
                              Auto, osim vrlo malo guma, nista nije ni osetio, a imao je sta i da oseti
                              Kada stignem postavicu neki klip.

Comment

• markosaxovts
                                CBC Član
                                • 19.06.2012
                                • 86
                                • Beograd
                                • Saxo VTS 1.6 8v

Pomagajte ljudi,treba mi nosac univerzalni za foto aparat.Ocu da stavim u kola da snimam voznjicu po kosutnjaku. Ne treba mi nista profesionalno znaci naj jeftinije nesto i naj prostije,ovako nesto :

Comment

Working...
                                X