Re: CIJENA DIJAGNOSTICKOG SERVISA?
ljudi pitanje je bilo 50-60 evra ako sigurno znate problem ,dati ili ne.to nije tehnicko pitanje,filozofsko to je prosta matematika-saznas pravi problem ili uzrok i das lovu ako imas ili teras kod nekog da ti drigarski gleda za kafu,flasu piva i slicno.12-13 strana okotoga ko ce koliko da naplati-trziste je slobodno svako ima svoj cenovnik i svako ima svoj dzep-svaka rupa ima svoju zakrpu.
ljudi pitanje je bilo 50-60 evra ako sigurno znate problem ,dati ili ne.to nije tehnicko pitanje,filozofsko to je prosta matematika-saznas pravi problem ili uzrok i das lovu ako imas ili teras kod nekog da ti drigarski gleda za kafu,flasu piva i slicno.12-13 strana okotoga ko ce koliko da naplati-trziste je slobodno svako ima svoj cenovnik i svako ima svoj dzep-svaka rupa ima svoju zakrpu.
Ja znam da sam majstor, ali kad upalim onaj SUN u ćošku shvatim da sam glup ko točak i da treba da učim mesecima i godinama da bi odradio nešto brzo i kvalitetno a za nešto poput VV-a mi treba jedno desetak godina, nemam volje. Radije ću izučiti pravni ili doktorski fakultet pa da i ja stiskam F1 ili da zakazujem operaciej na 4 godine ali ako se ode u onu tamo priatnu kliniku može preksutra samo to malo košta znate ali šta da radimo, ne bi mi tako ali stvarno nema mesta....
Comment