Problem sa kompom!
Collapse
X
-
Jedno pitanje,pre par dana sam kupio monitor samsung 920nw i primetio da ponekad treperi.To treperenje je izrazeno na slovima,recimo slova na tabovima u mozili.Treperenje se javlja samo po nekad,cak sam nasao i neku web stranu za testiranje monitora(http://www.chm.bris.ac.uk/pc/general/TFT_problems.php).Kada podesim osvezavanje na 60 hz manje treperi,trenutno je osvezavanje na 75hz.Pre nego li odem da reklamiram intresuje me sta sve moze biti uzrok treperenja,da li je iskljucivo monitor u pitanju ili moze biti i do graficke karte,btw u pitanju je matora nvidia 440mx?FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Hvala vujek na odgovoru,ali imam jos par pitanja
Na kakvo podesavanje faze msilis,da li vredi instalirati najnovije drajvere i naravno ako se to treperenje nastavi da javlja i dalje moze li to biti razlog reklamacije,ili da to ocekujem od svakog 920 nw monitora?
editreformulisano pitanje,prvo sam pitao sta je faza
FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Stevane aj molim te zaobidji me sa tim fozonima...
Meni je pojam faze vezan za struju u koju se ne razumem ama bas nikako i ne vidim sta bi tu moglo da se podesi,to me i zbunjuje jer nikad do sad nisam cuo za podesavanje faze,zato i pitam vujketa na sta misli...jedino sto sam do sada nasao po raznim forumima,jeste da problem moze da bude i uzemljenje
Samo pokusavam da eliminisem sve mogucnosti pre nego li odnesem monitor na reklamaciju,a btw vidim da to treperenje uopste nije retka pojava kod tft monitora...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
U podesavanjima monitora imas razne opcije, zavisno od modela. Kod tog modela ne znam da li ima i kako se zove, kod nekih je to u delu za geometriju, pokusaj sa Pixel clock i Phase. Pomeraj po malo i obrati paznju na ceo ekran, najbolje da otvoris neki tekst preko celog ekrana i da podesavas dok ne nadjes optimum.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Ljudi treba mi pomoc ili cu da polupam ovaj komp
kad ubacim neki dvd film audio disc on cita bez frke
ali disc-kove sa slikama mp3 tu mrka kapa kaze da nema nista
sta da radim???????????????????????
da ne zaboravim to je Laptop Toshiba Sattelit L-20
Pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
Comment
-
Comment