Toplo, i to dosta li nebi trebalo i dalje da ti pravi takve probleme. Kad ti auto nebude u autu a ti dodji...
Problem sa kompom!
Collapse
X
-
-
Originally posted by KanarinacA eto meni josh jednog problema!Mozhda suzi problematiku na grafichku.
Nakachim web kamericu i sve radi fino(preko msn-a ide) i onda ili msn zaglupi i blokira pa mora da se iskljuchi msn ili se samo resetuje kom.Inache sam sad pogledao tem CPU u biosu i bila je 75C.Jel to mnogo?
@Djukic Javljam se shto pre da dodnesm komp samo da se snadjem za auto poshto je moj trenutno u autu
I 75 stepeni nije mozda rizicna temperatura, ali je svakako veca od normalne.
Comment
-
-
momci vidim da se vi ovde razumete u ove mašine mnogo bolje od mene a ja pojma nemam.
Znam svoj posao i kako da ga radim ali sad me ovaj outlook zeza nešto
naime poštu mogu da primam i ?itam ali ne mogu da je šaljem
iza?e mi ovakvo prozor?e
[/URL][/img]
ose?am da je nešto prosto ali pojma nemam šta mu je
Hvala i pozdrav'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Odlazni server za poštu ima instalirane spam filtre i misli da je tvoja poruka spam. Pretpostavljam da je u pitanju ne ka cirkularna poruka, koja je ve? prošla kroz brdo mailbboxeva. O?osti tu poruku, tj pošalji samo ono što je bitno (new message -> copy-> paste) i to ne bi trebalo da se javlja... IMHO, Outlook Express je ubedljivo najidiotskiji e-mail client...
Comment
-
-
To je ?ista glupost do provajdera, on treba da te štiti, ali isto tako da ti omogu?i da šalješ poštu. Ja imam 1000 ljudi kojima svaki mesec šaljem katalog i cenovnike (oni to o?ekuju od mene). Ako nisam ispunio kvotu za mail, provajder nema šta da me spre?ava u tome. Tuži ih, kaži da si izgubio silne pare zbog toga...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment