Problem sa kompom!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

@Honda
    Izvini,nisam mogao da ti odgovorim odmah...
    Posto imas opciju za Live Update,kao i vecina MSI ploca iz tog doba,mozes da uradis tako,preko Live-a,najlakse je,ali samo ako imas dobru internet konekciju,sa svaki slucaj...Nisam siguran da li moze da se otvori fajl BIOS-a preko Live-a,pa da ga onad update-ujes na plocu,sto je najbolja solucija...U tom slucaju bi skinuo fajl BIOS-a na HDD sa oficijelnog sajta,otvorio ga preko programa i update-ovao...Izvini,stvarno ne mogu da se setim da li postoji ta mogucnost sa ovim programom,jako davno sam ga koristio.
    Slucaj drugi-kupi pakovanje flopi disketa,pa na jednu od njih snimi novi BIOS,ubaci disketu,i pogledaj na Post screen-u koje dugme je za neki Quick Flash ili nesto slicno,verovatno da postoji kao opcija i samo prati uputstva...
    Inace,cak iako nesto zeznes,postoji mogucnost da se sredi...
    I da,kada update-ujes BIOS obavezno pri prvom startovanju posle update-a udji u BIOS,namesti Load Optimized Defaults,save-uj i izadji...
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Na adsl-u sam, tako da ce ici preko live update-a...deluje mi najjednostavnije.Kad budem odradio ovo i ako budem javljam ovde...ako me nema duze vremena cuvajte me se ...salim se...pozzz
      Power of dreams !!!

Comment

• 75ts
        CBC Senator XXL
        • 28.04.2005
        • 651
        • Beograd-Mirijevo

Ako te nema zazalices sto nemas plocu sa ISA slotom

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

@Honda,idi slobodno sa Live Update-om.Prilicno je prosto u odnosu na flopy&comand line opciju i kratko traje operacija.Ja sam moju MSI nF2 flash-ovao par puta na taj nacin bez problema.Btw,moja ploca je generacija sa tvojom.

p.s.
          Ranije sam Live Update-om uspesno flash-ovao i BIOS tadashnje graficke MSI GeF4MX.

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Znaci napravis najobicniji boot disketu(desno dugme u my computer sekciji na flopy disk pa format pa cekiras da napravi sistemsku) pre toka na C disku napravis folder sa imenom i flesh utilitijem kao i samim bin fajlom, dignes komp u dos modu(sa predhodnom disketom) udjes u doticni direktorijum, cd ime direktorijuma i ako je award bios ukucas awd ime bin fajla(celo sa sve tackom i brojevima posle njega ) i sacekas da se zavrsi procedura, zatim RESETUJES komp (ne ugasis ga ) udjes u bios podesis parametre i restartujes masinu
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• greywiendog
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 421
              • Stara Pazova

Originally posted by Kanarinac
              Definitivno cu da reinstaliram sistem ceo ionako mu je vreme!Nisam bas strucan za kopanje po registriju!

Sto se hardwera tice jedino ako je memorija skiknyla jer je sve na default-u i nista nije klokovano!
              I posle reinstalacije windowsa mozes imati iste probleme! Moze biti da imas neki od hardware-a prikacen a neinstaliran ili lose instaliran (tv tuner recimo). Ukoliko su ti integrisani zvucna, modem ili graficka karta, a doslo je do njihovog prestanka rada, moze doci do istog problema. Trenutno imam slicne probleme.
              Savetujem ti da pregledas sve kablove u kucistu i da pogledas dobro da li ima nekih vidljivih havarija na plochi.
              Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Pokushao sam da nadjem temu u kojoj se prichalo o ovome al ne ide.
                Uglavnom onaj plug in u firefoxu za skidanje filomova na youtube i slichnih sajtova mi ne radi.Kad ovorim on mi da samo jedan download link i to je to i skine neki nepoznat file koji ne mzohe da se otvori a velichine je oko 13 mb.Aj pomagajte shta da radim nashao sam gomilu dobrih klipova a ne mogu da ih poskidam.

I love my

Comment

• zvrle
                  CBC Senator XXL
                  • 01.11.2005
                  • 961
                  • Beograd, Batajnica
                  • Golf 4

Neko je na forumu predlozio http://keepvid.com/ ,ja ga koristim.
                  Samo moras da skines i player za njega, nesto je sitno.
                  “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Pa imam ja vec al evo probao sam i ovaj.KAd kliknem na link koji mi izbaci ( isto se deshava i sa pluginom) on pochne da skida neki get_video file koji nece da prochita ni flv player media pleyer.Znachi ne znam ni koji je format.Na znam u chemu je fora.

I love my

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Uspeo sam!Kreten pa ne chitam samo sam mu promenio extenziju u .flv

I love my

Comment

• alt+64
                        CBC Senator XXL
                        • 27.02.2006
                        • 571
                        • bgd

renameuj get_video u nesto.flv

A mozes i da potrazis downloadhelper, isto je ff ekstenzija al moze vise stvari da skine

edit: too late, jbg

Comment

• zvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 01.11.2005
                          • 961
                          • Beograd, Batajnica
                          • Golf 4

@Kanarinac ja htedoh da napisem posle samo promeni ekstenziju ali reko pise lepo na sajtu upustvo
                          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• dfast
                            CBC Senator XXL
                            • 26.05.2005
                            • 1302
                            • Hoofddorp NL /Bgd

Evo za one koji bi malo da moduju svoj komp
                            Очередной интересный моддинг. Не забывайте, что очень большая коллекция забавных компьютерных корпусов собрана у нас здесь

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Power of dreams !!!

Comment

• Blackeyed
                                CBC Senator XXL
                                • 06.07.2005
                                • 402
                                • Novi Sad

Za skidanje video klipova sa YouTube i sl. sajtova dobra je i FF extenzija VideoDownloader, jedostavna za upotrebu a radi posao.

Inace, svi klipovi koji se skinu su u .flv i mogu se lako konvertovati u npr. avi sa programima kao sto je Total Video Converter.
                                "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

Working...
                                X