Ne važi godinu dana, nego do kraja polise osiguranja i to samo ako se uzme u Srbiji u osiguranju gde je i auto osiguran... Ako se uzme na granici, važi par dana ...
Evo nesto slika s puta, ime fajla = okvirna lokacija
pretezno sa dela zlatibora-nova varos, to je onaj novi deo za one koji nisu putovali 2 godine (ili vise) tim pravcem
na granici slobodno obilazite kamione. cesto sam na granici ,putnicka vozila necekaju u koloni sa teretnjacima. naravno nemojte obilaziti ako neko iz suprotnog smera krene ka vama. vracacete se u rikverc. jos nesto da dodam,put nije tako los kako se prica,moze fino da se vozi. neko je spomenuo da na zlatiboru nema murije. e pa jako cesto stoje na beloj zemlji i skoro uvek kod cajetine. na spustanju u bistricu hvataju za punu liniju.u prijepolju radarisu.na ulazu u mojkovac posle motela krstac stoje stalno.nizbrdo je,pregledno ali puna linija.posle bjelog polja par kilometara posle skretanja za berane u ribarevini ima ogranicenje 60! nocu stoje uvek ali vas nece zaustaviti ako nepredjete 80.uvek u sezoni bude velika guzva na semaforu u podgorici za skretanje levo ka primorju. nemojte obici kolonu sa desne strane i skrenuti. ja sam tamo platio kaznu makar 3 puta. to je treci semafor posle kanjona. za tunel se posle tog skretanja vozi samo pravo ali se posle skadarskog jezera na jednom mestu skrece levo. ako se ode pravo idete starim putem. ima gomila tabli i znakova. nemoze da se promasi.
opustite se i uzivajte u voznji. svi idemo dole na odmor i nema potrebe zuriti i obarati rekorde. srecan put svima
Shtura info,od pre par sati.
Zlatibor i okolina,patrole za izvoz.Presretac zaustavio,pokazali sliku,zumirali i reg tablicu tako da nije bilo mesta raspravi.Za 24 km/h prekoracenja,elegantno uzeli 3 crvene .Nista mufte vec uz priznanicu.
E jbg...Pa jel covek u danasnje vreme nigde ne moze malo da proba makinu, nekad se zapitam zasto se uopste prave kola da mogu da idu 200+km/h i da mogu brzo da ulaze u krivine...
E jbg...Pa jel covek u danasnje vreme nigde ne moze malo da proba makinu, nekad se zapitam zasto se uopste prave kola da mogu da idu 200+km/h i da mogu brzo da ulaze u krivine...
glava ti je vrela a jos nisi ni krenuo....polako....sve ce doci na svoje....bice i krivina i obilazenja....vuk mesa nikada nije jeo po narudzbini....zato nemoj nista da planiras unapred. kreni sa ispravnim automobilom i vozi onako kako ti uslovi dozvoljavaju. sta ti vredi dobar auto ako bude magla,ili neka kisurnjaca....zato zaboravi sve sto si isplanirao da radis usput.
Zamolio bih, ukoliko neko zna da mi kaze kojim putem je najbolje ici iz Herceg Novog ili Podgorice do Banja Luke. Koje pumpe preporucujete za svracanje u tom delu i cenu gasa.
Comment