Parking servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Parking servis

Ja sam imao pre 10ak dana iskustvo sa kašnjenjem poruke... poslao sam je na vreme, ali mi je stigla tj. procesuirana je tek 15min kasnije... i u međuvremenu je naravno naišao kontrolor i tiketirao me... prvo sam otišao lično u Parking servis i lik je bio krajnje neprijateljski raspoložen i pokazao mi je gde se nalazi šalter za plaćanje. Naravno nisam platio, nego sam otišao kući i zvao telefonom gde mi je ljubazna žena rekla da napišem sve u mail što sam ja i uradio... nakon 3-4 dana pozvala me neka druga žena i rekla da je kazna stopirana i da ne moram da plaćam kaznu
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Normalno! Na tiketu mora da piše vreme kada si "uhvaćen" na delu, a i tvoja poruka zabeleženo kad je poslata, kao i potvrda koja iz iskustva stiže za par sekundi, pa se uporede vremena i to je to. Mora da te je tiketirao dok si ulazio na parking, ne čekajući vreme tolerancije, koje je uobićajeno, zbog načina plaćanja, jer negde moraš da odeš do kioska da kupiš parking kartu, ili da tražiš inkasanta, ako nemaš mobilni.

Sve je dobro, što se dobro svrši!

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Kladim se da ce posle nekog vremena kada se provali da oprastaju za nenamerne greske u kucanju da se nadju jedno 200 mamlaza koji ce stalno da grese "kao slucajno", pa ce i oni da prestanu da oprastaju...

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Ne verujem, jer sigurno postoje i disciplinske mere kad ih uhvate. Sigurno si primetio na parkinzima bačene naloge za plaćanje kazne, jer P-servis retko kada podnosi prijavu nadležnom organu radi prinudne naplate. Oni koji su naloge bacili u većini slučajeva su počinili prekršaj, jer nisu platili za parkirano vozilo.

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Zar ne bi trebalo da kad kontrolor proveri reg. broj, mora da prodje 15 min, da bi opet proverio taj isti reg. broj?I tek onda mozhe da pishe kaznu?

I love my

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

mora da prodje 15 minuta jer ga sistem nece pustiti da napise poruku..

prvi put ima opazanje vozila a tek posle 15 minuta ako se vozilo nije mrdnulo da kuca ponovo i automatski ga prebacuje na pisanje kazne gde bira model i boju vozila, stampa kaznu, pakuje u kesicu i klizne niz cosak ko puvanjak iz gaca..

ne znam samo po novom zakonu, smanjena je tolerancija izmedju zaustavljanja i parkiranja pa ako bude 3 minuta bice para za bacanje

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

3 minuta je zaustavljanje, a preko toga parkiranje ...
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

pa to.. da ne bude sad 3 minuta tolerancije..

mada, ja skinem tablice pa nek pisu

Comment

• dacha
                    CBC Senator XXL
                    • 23.06.2007
                    • 356
                    • Beograd, NBG
                    • Xsara II 2.0i

ne znam dal' bih isto prosao da sam pogresio u njihovu stetu, ovako sam stao u zonu gde je ista cena sata parkiranja, samo sto eto prvi put sam danas stao u tu 9119 tj. plavu zonu gde moze da se produzava bez ogranicenja... recimo drugaru na novom beogradu koji nije poslao sms jer nije skapirao da je u zoni, video je jos ovog sto pise ali bilo je kasno vec je poslao, odmah je zvao 2 minuta posle prijave i kukao ali mu nisu uvazili zalbu. tako da nisu bas ni oni neki veliki emotivci, ali eto nisu ni indijanci i izlaze ljudima u susret kad su greske ocigledne...

potvrda da sam platio parking u 3. zoni je odmah stigla, sms report kaze 13:07, i rekao bih da je tolerancija i dalje oko 15ak minuta.

meni na kazni stoji ovako:

opažen: 08.02.2010.,13:16
                    (E) 08.02.2010.,13:32

1870 dinara, malo jace od jednog dinkica

The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• DovlaK
                      CBC Senator XXL
                      • 24.07.2008
                      • 560
                      • Beograd

Originally posted by DovlaK
                      Ja sam imao pre 10ak dana iskustvo sa kašnjenjem poruke... poslao sam je na vreme, ali mi je stigla tj. procesuirana je tek 15min kasnije... i u međuvremenu je naravno naišao kontrolor i tiketirao me... prvo sam otišao lično u Parking servis i lik je bio krajnje neprijateljski raspoložen i pokazao mi je gde se nalazi šalter za plaćanje. Naravno nisam platio, nego sam otišao kući i zvao telefonom gde mi je ljubazna žena rekla da napišem sve u mail što sam ja i uradio... nakon 3-4 dana pozvala me neka druga žena i rekla da je kazna stopirana i da ne moram da plaćam kaznu
                      Vidim da sam se loše izrazio... ja sam prvi sat platio odmah, a problem je nastao prilikom produžavanja tj. kod slanja SMS-a za drugi sat. Kako su mi objasnili, tolerancija postoji 15min kada se tek parkiraš, a nakon toga za produženje ne postoji ni minut jer nema potrebe, što i jeste ok kada mreža radi kako treba. Srećom, meni je razlika bila u ''samo'' 3 minuta pa su valjda zbog toga prihvatili reklamaciju, inače ni Dinkić me ne bi spasio
                      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• marijano
                        CBC Član
                        • 12.12.2009
                        • 17
                        • Beograd

Dzaba platio ne platio. Meni digli auto sa parkinga pri cemu sam cak i parking propisno platio. Doduse to je bilo pred izbore i trebala im lova, a da uzmes auto bez para ne daju. Zalio sam se i nikom nista. Uzeli mi kintu i vise se ne javljaju ni sud ni oni. Uzas

Comment

• [darkside]
                          CBC Veteran
                          • 19.03.2009
                          • 107
                          • Beograd

Evo i ja da dodam moje iskustvo sa Parking Servisom. Parkirao sam u ulici gde je III zona ali sam greškom platio za II zonu. Nakon sata se vraćam i vidim kaznu!. Nazovem njihov Call Centar i pitam ih u čemu je problem? Devojka mi kaže da sam kažnjen jer sam uplatio za pogrešnu zonu. Ja je opsujem i kažem joj da nije normalna jer sam platio VIŠE nego što je trebalo - zar ne? Kako mogu da me kazne ako su od mene dobili više para nego što sam trebao da platim?? Tad sam joj u besu spustio slušalicu. Nakon par minuta, ona me pozvala i izvinila se i rekla mi je da je kaznu poništila!? I dan, danas sam u šoku - pogotovo što sam joj dao "pošten tretman" preko telefona. Eto, dešavaju se i takve, pozitivne stvari i u ovoj zemlji...

Ukoliko me neko pita da li bih se ponovo tako ponašao - NARAVNO. Ipak je ovo Srbija, ovde te ljudi pošteno slušaju jedino ako ih tako tretiraš
                          od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• Vlada_nbgd
                            CBC Senator XXL
                            • 11.09.2005
                            • 1066
                            • Novi Beograd/Topcider
                            • ford focus sport pack

Svaka cast na nivou
                            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Originally posted by marijano
                              Dzaba platio ne platio. Meni digli auto sa parkinga pri cemu sam cak i parking propisno platio. Doduse to je bilo pred izbore i trebala im lova, a da uzmes auto bez para ne daju. Zalio sam se i nikom nista. Uzeli mi kintu i vise se ne javljaju ni sud ni oni. Uzas

Kako su mogli da ti dignu auto sa oznachenog parking mesta?Chak i da nisi platio, pishu ti kaznu, bez dizanja.

I love my

Comment

• DraxNS
                                CBC Senator XXL
                                • 24.10.2006
                                • 520
                                • Bačka Palanka
                                • Peugeot 307 SW

Koji je kapacitet ovih odnosača automobila? Da znam šta sledeće da kupim.... Danas su mi odneli auto ispred Limanske pijace... i pošto je do 1330kg... molim lepo 6000 dinkića.... i naravno dodatnih 5000 istih za saobraćajni prekršaj... (parkiranje na površini na kojoj to nije dozvoljeno jelte...)

E pa kad već naplaćuju odnošenje po težini... SIGURNO postoje kola koja NE MOGU odneti.... što zbog dimenzija, što zbog težine...

Pitanje je koje su to dimenzije i koja je to težina?

Pa ćemo onda da se gledamo....

Comment

Working...
                                X