Re: Parking servis
Ne treba imati advokata u imeniku nego na licu mesta samo jednom do tri puta izgovoriti reč - tužba. Čim mi nešto nije po volji ja pitam - kome ja treba da se obratim da tužim vašu firmu? Stvari se tog trenutka rešavaju munjevitom brzinom prosto se čovek oduševi.
Zna li neko kako se ceo sistem odnosi na vozila sa stranim tablicama? Mogu li i na koji način ''uterati dug''
takvim vozilima tj. vlasnicima istih?
Ne treba imati advokata u imeniku nego na licu mesta samo jednom do tri puta izgovoriti reč - tužba. Čim mi nešto nije po volji ja pitam - kome ja treba da se obratim da tužim vašu firmu? Stvari se tog trenutka rešavaju munjevitom brzinom prosto se čovek oduševi.
Zna li neko kako se ceo sistem odnosi na vozila sa stranim tablicama? Mogu li i na koji način ''uterati dug''
). Sto napisa neko, kako su krenuli uskoro ce zonirati i prigradska naselja. Uvek mi je bilo ok da strogi centar grada bude zoniran, to je na mestu, slazem se da ima logike i da stanari koji zive u zoniranim delovima grada imaju jeftin parking koji je uvek dostupan. Ali ne slazem se sa cinjenicom da masa ljudi radi u tim istim zoniranim delovima grada (sto je sada manje/vise svuda blize centru) i nemaju nikakvu alternativu da se parkiraju a da pri tom ne budu opljackani za npr. smenu od 8h rada. Ja vec 4 i kusur meseci idem biciklom na posao, prija mi manjak stresa oko guzvi i parkiranja, ali leto prolazi. Krecu kise i zima, sta onda? A ne vidim logiku da ako vec imam svoj auto, neposredno mi je zabranjeno da ga koristim.
Comment