To mu dože otprilike na isto kao i do sada. Zanima me ako platim dnevnu kartu na dorćolu recimo za drugu zonu, da li posle mogu da se parkiram u drugoj zoni tako oko Sarajevske?
Parking servis
Collapse
X
-
Kakvo ismejavanje prava i zdravorazumskog razmišljanja zaradi skupljanja harača na nešto što je gradjeno od novca poreskih obveznika ovog grada i zemlje. Ne postoji ništa što ih može sprečiti da uzmu ono što su zacrtali, od ovog jadnog naroda koji ima samo obavezu da nešto plaća, a nema pravo i mogućnost da zaradi. Kao što neko reče za Leskovac, postoji dnevna karta, ali u mnogo manjem iznosu i normalno je da ti ne izaziva rast ušiju i pritiska pri pomisli da je platiš.
Nije kazna nego celodnevna karta. Nije šija nego vrat. Kako li dođoše do ove cifre?
Polako samo, kupiću ja moped, bicikl, trotinet, ma ići ću peške, ali necu da vam dajem pare za glupost.ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
Astra G 1.6 16V 2003g.
Comment
-
-
postoje dva mesta u centru predvidjena za motore. Sasvim dovoljno, pa nije Novi Sad ne znam ni ja koliko velik grad. A mogao je i kuci da parkira.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Comment
-
-
ako je dnevna karta, onda im je broj ogranicen? mislim, ne mogu prodati vise dnevnih karata nego sto imaju mesta?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Odg: Parking servis
Izgleda da među nama nema advokata ili pravnika.
Ta dnevna karta je u stvari kazna. To što je Parking Servis zove dnevnom je prevara jer je očigledno da je to kazna i to zelenaška a što je protivno zakonu i može da se dokazuje na sudu.
Samo advokati, advokatske komore, zaštitinici građana i sl. "nemaju vremena" da se bave tim "sitnim" propustima.
Comment
-
-
Re: Parking servis
advokati u ns ne placaju parkingYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Traži 1,5 miliona dinara od Parking servisa
Nakon što je od "Parking servisa" mimo propisa dobio kaznu za parkiranje, Novosađanin Milorad Bejatović odlučio se da tuži ovo preduzeće, zahtevajući odštetu u vrednosti od milion i po dinara.
Ovom doktoru prava je pauk odneo automobil sa parkinga u Ulici Marka Miljanova početkom marta, zbog čega je dobio kaznu od 13.500 dinara. Iako je rešenje za odnošenje vozila osporio i dobio novac nazad, odlučio se da ide korak dalje i tužio je ovo javno preduzeće za duševnu bol.
U "Parking servisu" priznaju grešku načinjenu prilikom uklanjanja Bejatovićevog vozila i napominju da se takvi propusti retko dešavaju.
021.rs
ajd da vidimo sta ce doktor prava da uradiYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
mala dopua jer su novinari, samo novinari.
Auto je odnesen pod izgovorom da je parkiran na zelenoj povrsini. covek lepo otisao platio pa pravac sud, dokazao da to nije bila zelena povrsina, dobio povrat para(verovatno i troskova) i onda nova tuzba za dusevni bol.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Odg: Parking servis
Otpor stoci.. Svaki dan stanu prekoputa u pekaru da kupe kiflu ili šta znam, u velikom sam iskušenju da ih pitam "nestidi li vas se mama" ...
Treba kao u srednejm veku da ih se obeleži kao dželate i da su izopšteni iz društva da mogu samo medjusobno da se žene i udaju ako ima i tih za udaju, da idu samo dok je dan po naseljenim mestu a noću ne smeju izlaziti iz kuće, ako treba u hitnim slučajevima mora nositi zvonce i naglas govoriti " ja sam odnosač vozila, sklonite se da vas ne dodirnem"... A tek onaj pandura sa njima kukala mu majka, pa zar je za to škole učio, tako se brani narod? Ide sa hajducima da ih čuva umesto da ih apsi i mrcvari do zatvora...
Sve je naopako...
Ups pogrešio sam ovo nisu vesti iz nesvesti...
Comment
-
Comment