Parking servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Odg: Parking servis

Džabe bacanje opomena, to niko ne primećuje, naplata im je dovoljno uspešna.
    Jedino što može da pomogne je organizovan protest. Recimo da se parkiramo svi nelegalno i blokiramo deo neke bitne ulice a pritom vežemo kola jedna za druga nekim lancima ili sajlama tako da ne mogu da odnesu nijedna. To da se radi dok ne prestanu da nose kola koja ne smetaju nikom, po nekim zabačenim ulicama i slično.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odg: Parking servis

Pa dažaba je bacanje opomena dok ih svi ne bacaju, zato imaju dobar prosek naplate. Ak osi na parkingu ne smetaš nikom i nema prava da te odnese, može samo da te mrzi i da ostavi doplatnu karticu. Klasičan primer parkinga oko najlon pijace u NS. Preko nedelje je poligon za obuku autoškola i to loš ali je bolji nego nikakav a vikendom se pretvara u bordo zonu za 80 dinara po komadu. Sve ove tri poslednej nedelje nema nikog da ostavi karticu za kaznu jer je 120 stepeni u ladovini i bole ih... Prekjuče prvi hladan dan i eto je nova za kolekciju.... Znači šaban od pauka onog klasičnog sa 4 kraka je prošao kroz parking i pokidao telefonske kablove ko ruka jer je previsok, povukao i banderu koju zamalo nije polomio a verovatno i jeste jer je drvena.
      Znači bahati su a kauboji su japanske učenice za njih.

Grad pravio parking (znači ja) a na okolne ulice su potrošili silno blago jer na svakih 30 metara ima znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje samo što znaci ne dele flajere plati parking. Ono baš humano za stanovnike tog dela grada a nije centar....

Meni su tu iza ćoška i iskreno se nadam i molim sve da mi ne odnesu kola jer sumnjam da će se dobro završiti ako bi bio primer onom iz videa. Ne ostavljam auto na mestima gde smeta i trudim se maksimalno da nikom ne smetam kad ostavim auto a to je većinom na kratko...

Sto svega ima u ovoj zemlji što je možda gore i opasnije i pre bi trebalo da se rešava ali ovi me baš jede opasno, smradovi...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gti16v
        CBC Senator XXL
        • 05.08.2007
        • 343
        • BGD
        • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Opet nešto mute, hoće da pospeše naplatu, u prilogu sam okačio dopis koji sada šalju... Jedino novo što vidim je novi advokat koga su angažovali. O njemu su nedavno i novine pisale. http://www.kurir-info.rs/pretio-da-c...-clanak-410294

Nevezano od ovoga, parking servis je 6.1.2012. predao sudu elektronskim putem (na koju foru su tu uspeli, i kako su se pto elektronski povezali ne znam) veliki broj predloga za izvršenje, ne znam tačnu cifru, ali se priča o 4-5000.
        Attached Files

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Tu se nešto beše menjalo u skorije vreme, nešto su promenili da bude u skladu sa ustavom ili sam pomešao?

Comment

• gti16v
            CBC Senator XXL
            • 05.08.2007
            • 343
            • BGD
            • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Da, više se ne zove doplatna, sad je dnevna karta. Za*ebo se advokat u dopisu, napisao je doplatna iako je izdata nova, uskladjena sa ustavom, dnevna karta Sve je poprilično sveže, kazna je od 25.7. a dopis od 05.9. ove godine.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

nije novi advokat vec stari tj imaju ih nekoliko (advokatska kanc.) i nista se nije promenilo a pogotovo ne uskladjenost odluke skupstine grada sa zakonom o obligacionim odnosima. drugo, sudu ne mozete nista predati eletronskim putem vec licno na pisarnicu . da li je 4 ili 5k predmeta, nije bitno, kao sto rekoh, angazovana je advokatska kanc. to sto su oni promenili naziv a svrha ostala ista, to nema nikakve veze. U svakom slucaju, posto je komunalna usluga u pitanju rok zastarevanja je god. dana.
              Last edited by zverko; 24.09.2012, 22:56.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Postovani gospodine advokatu, molim da mi pojasnite na koji je nacin Preduzece koje Vas angazuje, doslo do mojih podataka, odnosno kako je od broja tablica doslo do mog imena i prezimena i koliko je Zakona pri tome prekrsilo jer kao JKP sumnjam da bi na legalan nacin doslo do podataka koje poseduje samo Policija - ili pojasnite Sudu u slucaju da ipak odlucite da me tuzite.

S postovanjem...

I kraj price.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

a moze i tako
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sErGiO
                    Moderator
                    • 30.01.2007
                    • 2769
                    • Neko selo pored Beogr
                    • Alfa Romeo 156SW

Vidim ovih dana po Beogradu da kad naiđe pauk nema pandura u kamionu, nego samo radnici PS-a. Slikaju i čekaju da prođe valjda 15 minuta da se pojavi vlasnik vozila. Danas na Bulevaru kralja Aleksandra vidim auto parkiran na mestu za invalide, stoji parkiran pauk sa sva 4 žmigavca, blokira saobraćaj u najprometnijem delu dana, ali opet nema pandura. Mene su slikali tako sa službenim autom, prilazim i već vidim kaznu u najavi, tražim pandura ali njega nigde, samo radnik PS-a slika. Još bi mi kao odneo auto da nisam naišao Samo me zanima po kom osnovu bi mi odneo auto? Kako može radnik JKP-a bez OSL-a da odnese nečiji auto?

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

da si ti ziv i zdrav, odavno nema policajca u kamionu.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Kako nema, neki dan sam se svadjao sa papcima ispred pekare?
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

svaki dan gledam sa prozora kako nekoga nose, odavno nema policajca. Kao sto je sergio opisao, dodju, slikaju, sacekaju i nose. Samo dvojica iz parking servisa u kamionu.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Saša
                            CBC Senator
                            • 05.11.2006
                            • 277
                            • NS

Imaju pandura u centrali kome pošalju fotke, a on da nalog za uklanjanje vozila.

Comment

• sErGiO
                              Moderator
                              • 30.01.2007
                              • 2769
                              • Neko selo pored Beogr
                              • Alfa Romeo 156SW

Da li je to po zakonu?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

U Novom Sadu da...

Pravnilnik o načinu kontrole i neposrednog regulisanja saobraćaja na putevima i vođenju obaveznih evidencija o primeni posebnih mera i ovlašćenja potpisao je ministar policije Ivica Dačić 10. septembra i ovaj dokument objavljen je u Službenom glasniku. Ali, još nije sigurno da li će se „lisice“ koristiti i za vozila čiji vozači ne plaćaju parking, jer za to za sada ne postoji regulativa. U Gradskoj upravi za saobraćaj navode da je gradskim propisima predviđena upotreba „lisica“ i video-pauka u skladu sa Zakonom o saobraćaju, ali se čekao pravilnik.
                                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                                11.04. 0:12 #2
                                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                                X