Ne bih da otvaram novu temu, ovde je off skroz, ali se slaze sa nazivom teme... Da li su vozaci u Bg poludeli? JESU
U ulici Narodnog fronta tj Kraljice Natalije je od raskrsnice sa Balkanskom zabranjeno sviranje (trubljenje, kako god)..
Znak je najveci koji sam ikada video, mislim da ima metar u precniku, ispod znaka lepo pise "Ovde se deca radjaju" ili tako nesto...
Ljude totalno boli uvo, kao da taj znak tu ne postoji.
Juce i danas sam tamo proveo po par sati i verovali ili ne i meni se smuchila sirena hteo sam nekome glavu da otkinem.
Zamislite kako je zenama koje tamo cekaju porodjaj ili se poradjaju.
Obratite malo paznju, ipak tu necija majka, sestra, zena, tetka radja neko dete....nemojte da svirate ako ne morate.. blicajte
a to je fenomen da ljudi ne znaju da voze kad pada kisa . juce je mene onaj pljusak zadesio na putu od bulevara do cukarice. gledam, likovi jurcaju ko ludi pa kad ulete u baru onda naglo kocenje ili ako ih zapljusne auto iz suprotnog smera pogube se ...
Ovaj nije iz Beograda, ali je definitivno najveci idiot...
UBIO ZBOG RETROVIZORA!
Dušan P. (30) iz Leskovca ubio je sekirom Miloša Milovanoviča (20) iz sela Miroševac zbog oštečenog retrovizora na svojim kolima! Tragedija se dogodila juče ujutru u centru Miroševca, kada je Dušan prolazio automobilom pored grupe mladiča i retrovizorom zakačio jednog od njih. Iznerviran što je retrovizor oštečen, Dušan je izvadio sekiru i udario Miloša po glavi! Nesrečni mladič preminuo je na licu mesta, a Dušan je uhapšen!
- Dušan je zakačio retrovizorom jednog od mladiča. Onda je stao, izvukao iz automobila malu sekiru, i uz psovku: "Majku vam ****m seljačku", prišao grupi i tupim delom sekire udario ni krivog ni dužnog Miloša u temeni deo glave! Mladič je pao na zemlju i preminuo je na licu mesta. Pomahnitali Dušan počeo je sekirom da juri i ostale mladiče iz grupe, koji su na sreču uspeli da pobegnu - kažu očevici.
U kuči Milovanoviča u Miroševcu lelek i tuga. Miloševi otac, majka i stariji brat još uvek ne mogu da poveruju da je njih zadesila tragedija.
- Zašto njegač Nikada se nije svačao, skoro je završio školu i radio je sezonske poslove da ima za džeparac - govori kroz suze otac Perica.
Iako je juče u Miroševcu bila seoska slava Makiveja, nikome nije bilo do slavlja, več je skoro celo selo došlo u dom Milovanoviča.
- U selu je dvodnevna žalost, nema proslave slave i muzike. Ko da slavi kad nam je nastradao momak za primer. Miloš je bio duša od deteta, igrao je fudbal i svi su ga u selu i okolini voleli - pričaju Miroševčani.
Meštani ovog sela kažu da je osumnjičeni Dušan do četiri ujutru pijančio u seoskom kafiču " Džuli" i da je več tamo pravio probleme, ali policija nije ništa preduzela.
- Oko tri sata on i njegovo društvo naručili su dve gajbe piva, psovali su i vikali sve vreme dok su pili, a onda su otišli - kaže jedan od gostiju kafiča.
Osumnjičeni Dušan P. poznat je policiji po nasilnom ponašanju. Nedavno je izašao iz zatvora zbog pokušaja ubistva. Pre nekoliko godina je nožem izbo dve osobe, a u policijskom dosijeu več ima registrovano više od deset tuča.
Svake godine u vreme seoske slave 14. avgusta u Miroševcu izbije neka tuča, u kojoj bude po nekoliko povrečenih, ali ovo je prvo ubistvo na ovaj praznik.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
jeste da je OT, ali kada pomenu Austrijance setih se da pitam...
jesu li konacno sredili semafore na raskrsnciama i premestili ih tako da stoje pre ulaska u raskrsnicu...
ili jos vise gore visoko i daleko iza raskrsnice?
jesu li poboljsali nesto po pitanju horizontalne signalizacije/ haosa/ u svom sistemu jednosmernih ulica ?
pitam cisto informativno, Bec je valjda jedini grad na svetu koga mogu da se setim sada sa tako lose resenom saobracajnom signalizacijom a tako odudara od normalne evropske prakse...
Ovo vreme definitivno utice na ljude, jer sinoc umalo nismo poginuli kada je drugar uleteo u raskrsnicu a ima STOP, iako tuda prolazi svaki dan.
Inace za prolazak na Crveno ja bih uveo smrtnu kaznu, iako 99% ljudi koje sam ja video da prolaze na crveno ovde u Kg-u su bili sa Bg tablama?!
Comment