Jednostavno su retardi. Znakova koliko hoceš.
jesu li vozaci u BG poludeli ?
Collapse
X
-
brabus
ovo je da se najezis..ovde bi to kaznili lova +oduzimanje dozvole(samim tim otkaz na poslu)+pregled kod psihijatara +dve tri nedelje svaki dan edukativni filmovi o saob. nesrecama...
normalno sa biroa za rad ne bi imao puna primanja kao nezaposleni jer je ovako izgubio posao...sledeci put ce da razmisli...dole u srbiji si verovatno faca kad ovako nesto uradis
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Nisi faca neko kreten!
Koliko god puta pogledao ne mogu jednostavno da verujem.
I onda se panduri nameste kod OMV-a na banjici da love ljude koji prelaze punu liniju cak i kad nigde nikoga nema da ne bi morali da silaze niz banjicu pa opet da se penju, a sve to opet zbog glupog pandurskog resenja saobracaja... UZAS!
Comment
-
-
Originally posted by Manfreda sve to opet zbog glupog pandurskog resenja saobracaja... UZAS!Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
..kad idete uzbrdo od FMP-a, ka Zarkovu, i prolazite pored servisa Djelmas...tu su po dve trake, i ljudi zaista idu i oko 80 km/h..i vise...ali nema nikakvog pesackog, nema semafora, nema ukljucenja na taj put, niti ima iskljucenja, nista...samo prava deonica...
Jedino sto ima je jedan sleper koji koristi Djelmas kada vozi svoje automobile na trke...taj sleper stoji parkiran sa strane, i naravno ne zauzima ni 1 cm puta...Ali, Policija stane iza njega [ tako da kada ides uzbrdo, uopste ih ne vidis, jer ih krije kamion ]...i onda samo izleti ispred tebe, kao neki razbojnik, sa radarom...I, to je sada sta...u duhu '' povecanja bezbednosti saobracaja '' ???? Ako im je to cilj, zasto ne stanu na pocetku uzbrdice, da ih svi lepo vide, i onda niko ne bi dao po gasu, i eto povecanja bezbednosti...ali, neeeee, zele samo da naplate kazne, a za bezbednosti ih bas zab...!
Da se ne shvatim pogresno, nisu me uhvatili na radar, nego kazem onako...
Comment
-
-
..i sa druge strane ? Znaci, dupla smena...
Nisam ih do sada sa te strane video, mada ta strana i nije za jurcanje..puna je onih sahtova koji su katastrofa, gori su i od rupa...
Znam da stanu jos tamo dalje napred kod petlje...prodjes pravo kod onog semafora za skretanje na Cukaricku padinu.. i taman kada das gas, odmah na krivini znaju da stanu sa radarom...Jednom me spasilo samo ablendovanje iz suprotnog smera...
Comment
-
-
jbt, ovo nije normalno na miseluku
oni koji neznaju - to je na samom ulazu u tunel
al danas ja za malu do roknem motociklistu
al kako
idem sa terena , dacia pickup
temerin
ne zurim , jbg, vracam se u firmu a jos nije kraj radnog vremena
i traktor ispred mene, a vec par vozila voze polako
i ja lagano kocim
kad cujem skripu kocnica
koja traje i traje
i gledam u retrovizore 2 puta , levi i desni
nista
kad odjednom motor
u mom retrovizoru, leluja, sa ocima ko tegle ispod kacige
motam volan u desno
i ako sam se pomerio 10 cm najvise
i taj bilmez ma malko kaci sa strane i udara mi u retrovizor, najverovatnije laktom, posto mu nije nista bilo ( retrovizoru)
i on nastavlja voznju, doduse umerenim tempom
al nije stao...
kontam, da nisam pomerio volan, tih 10-tak cm mu je verovatno spasilo glavuBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct..i sa druge strane ? Znaci, dupla smena...
Nisam ih do sada sa te strane video, mada ta strana i nije za jurcanje..puna je onih sahtova koji su katastrofa, gori su i od rupa...
Znam da stanu jos tamo dalje napred kod petlje...prodjes pravo kod onog semafora za skretanje na Cukaricku padinu.. i taman kada das gas, odmah na krivini znaju da stanu sa radarom...Jednom me spasilo samo ablendovanje iz suprotnog smera...
A kad se vracas iz grada, obrenovackim putem pa na petlju ka zarkovu pa uzbrdo pored FMP-a imas takodje 3 lokacije gde se stekaju...prva je na samom obrenovackom putu, kriju se iza one velike table kad se prodje VW servis/otpad Sekula. Tu ne zaustavljaju nego te snimaju otpozadi...pa te zaustave tamo na prvom semaforu posle petlje, prekoputa crkve, tamo gde je ona mala kucica za plinske boce. To uvek rade nocu po mraku. Druga pozicija im je tu gde te zaustavljaju na tom prvom semaforu. Znaci oce tu da stoje pa snimaju one koje dolaze iz pravca petlje. Treca pozicija im je iza slepera kod djelmasa i u 99% slucajeva su tu, ove prethodne lokacije ih nisam skoro video da koriste.
Samo zbog tih stekova na tom putu ocu da nabavim antilaser
Ako se odvojis ka belim vodama i zelezniku pre FMP-a, na tom putu je ogranicenje 40 (veroveli ili ne) i snimaju takodje iza slepera parkiranih skoro tamo pre prve raskrsnice.
Ima posle i na ibarskoj magistrali stek, prekoputa garden centra, skriveni iza niskog drveca u blagoj krivini.
A sad upravo idem do cukaricke padine i nazad do zarkova, nadam se da ih necu srestiMy crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
..uh bre...ja sam onda do sada jos i dobro prolazio na tom pravcu Zarkovo-Padina...Kad ih toliko ima...
Tamo kod Gardena ih bas duuuuuugo nisam video...ma, ionako je guzva sada Ibarskom, danju i ne mozes prekoraciti brzinu...jedino ako ih ne mrzi da i nocu tu stoje...
Jurija Gagarina na N.Bgd-u kao da je pravljena za ta '' secenja ''...Jednom neki lik samo isao u cik-cak i sve obilazio, ali ga uvek hvatao semafor, tako da nikada nije uspeo da odmakne, jer nas uvek saceka na semaforu...I, cim otvori semafor, on opet tako...Dosadilo vise jednom drugom da to gleda, i kad ga je zustavio i sledeci semafor [ na skretanju u Dr Ivana Ribara] , izadje taj iznervirani, i pocne da casti tog sto je isao u cik-cak...ali, samo verbalno...A, ovaj, ni da izadje iz kola, nista...samo cuti i slusa...
Comment
-
-
Veceras posle Mazda skupa i pica u Esonu, idem preko gazale, pada kisica, mokro sve, ja u srednjoj traci, a pored mene u skroz levoj pre odvajanja za sajam, sleper samo pogurao jednu mazdi 323BG i keca, valjda nije mogao da ukoci i mazdu spljesako nazad ona se zabila u keca, sem stete poprilicne, sve je proslo ok na kraju.
Comment
-
Comment