Pravilo teme, najnovije, friško, tek izašlo iz rerne
Mislim nije fazon da se baš ništa ne napiše ako je dobar vic ili tako nešto, ali...
Nema više poruke samo sa komentarom bez nastavka teme.
U prevodu ko želi da da ostavi smajlija jer je dobar fazon, mora da ubaci u ostatak poruke nešto što je ovde tema, zezanje.
Šeta čovek pored neke bare, kad žaba skoči ispred njega i progovori:
- Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!!!
Čovek joj priđe uzme je i stavi je u džep. Žaba opet progovori:
- Hej, nisi čuo? Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!!!
Čovek izvadi žabu iz džepa, pogleda je, nasmeši se i vrati je nazad u džep. Sad žaba, već sva očajna, progovori:
- Ako me poljubiš, pretvoriću se u prekrasnu princezu, biću s tobom koliko god ti želiš, i radću sve što poželiš.
Čovek opet izvadi žabu, ponovno se nasmeši i vrati je u džep. Žaba će:
- Dobro, pa u čemu je problem? Rekla sam ti da ću se pretvoriti u prekrasnu princezu, biću s tobom koliko god to želiš i radiću sve što poželiš. Zašto onda nećeš da me poljubiš??
Čovek odgovori:
- Gle, ovako, ja sam programer i nemam vremena za cure i ta sr**ja, ali imati žabu koja priča je baš cool!!
p.s.
@Dora
U vezi onoga sa lignjama, zanimljivo je kako je prihvacen autor od strane moderatora
dobro došao. rijetki su nam novi moroni u zadnje vrijeme, više dolaze psiho drolje. ali da debila ima, ima. osjećaj se kao kod kuće.
eto, i moderatori ne moraju uvek da budu fini...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Pa sad, odgovor je duhovit i u skladu sa temom koja je postavljena Sam ose ovde uvrede i kad ih nešto zamoliš a nedaj dva božeta da kažem moron
Jeste da je bilo ali od žabljih bajki najlepše preferiram ovu
Išao sam kroz šumu i naidjem na jednu žabu na panju. Sednem da se odmorim a žaba odjednom progovori. Pošto je prošao šok ja je pitam otkud zna da govori. Ona mi objasni da je ona jedna devojčica ali ju je zla komšinica pretvorila u žabu. Jel može nekako da ti se pomogne? Na to žaba odgovori da bi morao da je kresne pa će se pretvoriti u devojčicu. Ma kako da kresnem krastavu žabu. Žaba je nastavila da me moli a ja nisam nikako pristajao. Onda je ona udarila da plače a ja sam se se na kraju sažalio i krenuo da je krešem. I gle čuda žaba se stvarno pretvorila u mladu devojčicu
Eto tako je to bilo druže sudija a ne kako ona i njena mama kažu....
Kad je Dora nosio te nunčake, Čak Noris je piškio u prašinu i pravio topove od blata
Bili slon, mrav i nosorog. Kaže slon:
Ja sam NAJVEĆI na svetu!
Mrav će na to:
Ja sam NAJMANJI na svetu!
Nosorog reče:
A ja imam NAJVEĆI nos na svetu!
Međutim, to im nije bilo dovoljno pa krenu oni po pismenu potvrdu. Dolazi slon sa potvrdom, dolazi mrav sa potvrdom, a nosorog se vrati praznih ruku i upita:
Pa dobro, ko je ta Isidora Bjelica?
Comment