Zezanje [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Zezanje
Haso zove radio stanicu i kaže: "Našao sam novčanik s hiljadu maraka u njemu. Također sam u novčaniku našo ličnu kartu na kojoj pise Cincar Mustafa, Ferhadija 2, Sarajevo."
Kaže voditelj: „Šta mi možemo uraditi za tebe?"
"Možete li biti tako ljubazni, pa za Mustafu pustiti neku veselu pjesmu?"Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Idu Ivica & Marica šumom. Tek će ti Marica:
- Ivice, imam osećaj da ćeš da me kresneš?
- Ma neću, opušteno.
Idu oni tako dalje još dublje u šumu, kad eto ti nje opet...
- Ma ja imam opasan osećaj da ćeš da me kresneš!
- Ama neću bre, koji ti *****!
Idu oni još dalje i sad već duboko zašli u šumu…
- A da ti mene kresneš da me prođe taj osećaj?Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Comment
-
-
Dosli Amer, englez i Srbin kod Svetog Petra na ispovest...a on poceo: pa znate, mnogo ste gresili dok ste bili zivi, ja stvarno ne znam sta cu sa vama, da l u raj ili pakao da vas saljem,
Nemam drugog izbora nego da test odluci gde cu da vas saljem.
Evo ovde je jedan bazen, pun vode, nema niceg drugog,
jedan po jedan cete po jednu stvar da ubacite u taj bazen
a ja cu onda da zaronim i ako nadjem to sto ste ubacili saljem vas u pakao
a ako ne nadjem idete u raj....
Amer iscupa malo dugme sa kosulje da sv petar ne vidi i ubaci u bazen...
Posle par minuta petar zaroni, posle 2 min izadje sa dugmetom i posalje amera u pakao....
Englez pomisli: pa kad je tako malo dugme nasao, moram nesto jos manje da ubacim...
Iscupa dlaku iz kose i ubaci u bazen...posle par minuta sveti petar udje u bazen, roni, roni, posle 10 min izvuce dlaku i posalje engleza u pakao....
Srbin zavuce ruku u dzep, izvadi nesto i ubaci u bazen...
Posle par minuta udje Sv Petar u bazen i pocne da roni, ronio, ronio sat, dva tri...ali ne nadje nista....
Izadje iz bazena, odustade i posalje Srbina u raj....
Pre nego sto je Srbin krenuo upita ga: je li a sta si to ubacio u bazen sto nisam uspeo da nadjem?
Srbin: "Šumeće tablete" !!!Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Comment
-
Comment