volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Takve prstenove ima Shaq na svom 190 i izgledaju prelepo. Mislim da moze i to da se nabavi. Steta sto ja imam aut. klimu pa nemam te krugove vec samo tastere, inace bih uzeo prstence odmah.
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Djux
      CBC Veteran
      • 10.08.2007
      • 133
      • Zemun

heh to mi je prvo palo na pamet, kad smo poruvivali delove. Al nisam video nesto da ta firma iz DE ima takve za mercedes. Vrteo sam im sajt i nisam nashao. Sad ne znam jel se moze naci negde ovde...to bi mi bash fino leglo.

Comment

• Originally posted by Gazda Milutin
        IMPORTANT NOTICE:

Primetih ja jutros da obrtaljka netje iznad 3.000 rpm!!!

Imam sta videti...Kazaljka udara o prsten i tu ostaje!!!

E, sad ne znam da li prsten pri ugradnji moze josh gore na cajgeru ( po setjanju nemere jer je pasent! ).
        A ja cekam josh koji dan pa ako iglica sama ne "prodje"... JOVO NA-NOVO!!!
        Ne treba prsten gore, vec vrh kazaljke dole (bliže brojčaniku)

prstenovi su na vrhu (obodu) one okrugle plastike, a kazaljke treba da prolaze što bliže brojčaniku (barem tako je fabrički).

Nemoj da diraš prstenove, već savij vrh kazaljke pažljivo ka brojčaniku i nećeš imati problem. Verovatno se neko pre tebe "igrao" sa tom kazaljkom ili ti je zapela i iskrivila se kad si stavljao prstenove

Originally posted by Gazda Milutin
        Nego, videste li OVO ?

... da nam sve bude lepo u kompletu.

Chika ShaQ-ue dal' se i ovo moze nabaviti deutche connection-om?

... pa josh group buy! a?

Bash bi bili lepi u kompletu sa cajgerima...
        Može da se nabavi, ne znam da li ovaj nas tachoringe to proizvodi. Ako ne ima da se uzme na drugom mestu, ali tamo nema popusta

Comment

• Gazda Milutin
          CBC Senator
          • 31.01.2008
          • 267
          • Pancevo

Hvala ShaQ-ue na savetu!!!

A za one druge prstentjitje, bar sto se mene tiche, MONEY IS NO OBJECT!

Kada sam video kako ovi lepo izgledaju i kako je avto elegantniji sos' njih hotju i ove pa makar ih sam narucivao preko tebe ( mada sumnjam da sam jedini "zagrejan" za iste ).

Nadam se opet nekom GROUP BUY-u a i ako ne skinemo cenu ne mari...

...vazan MI JE osetjaj zajednistva!!!

Pozz

DAKLE:

1. Gazda Milutin..... 1 garnitura ( ako ShaQ moze da ih nabavi! )
          2.
          - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• Originally posted by vaskemica
            @Shaq:Ovaj lik ima jos neki ovakav volan ali po njegovoj prici nisu ovako dobri kao ovaj,ako budem skorije isao na tu stranu videcu sta ima pa javljem.Ovaj je inace to vece kad sam dosao skinu sa auta.
            Javi obavezno, izgleda da su jeftiniji ovde nego preko.

Meni treba samo još jedan taj sportski airbag, eventualno ono srce volana iznutra. Sam volan kožni imam kući rezervni (videli su Myokis i Durango kad su bili)

Comment

• Durango
              CBC Senator XXL
              • 01.02.2006
              • 590
              • Zemun, Srbija

Kakav nas tachoringe?
              To je valjda ova firme od koje smo uzeli prstenove za satove.

I ja sam uplatio alu pedale (sve 4) i jedva cekam da stignu pa da montiram sve u kompletu!
              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Kod nas nigde, ima u Nemackoj koliko hoces prstenova oko grejaca.

Za w124 i w201 pasu od ML-a, jer po nazivu za ove starije niko ne nudi.

Znaci MLovi i to je to.

Originally posted by myokis
                Nije ni cudo da nemam fotoaparat, kada sve pare dajem na auto.
                Malo je onih kojima mecka nije jeb.ala kevu kad su poceli da je sredjuju, reci su jednog coveka od 70 svojih godina koji u srz poznaje situaciju, tako da samo opusteno

Originally posted by myokis
                Ja sam narucio juce posle podne u Mikomu, a danas ujutro je stiglo. Extra su brzi.
                Znaci da su imali na stanju u BG (mozda je neko porucio pa odustao, ili su spijunirali nas podforum pa nabavili da im se nadje )

To sto povuku iz MB SRB, to stize danas za sutra.

Comment

• Gazda Milutin
                  CBC Senator
                  • 31.01.2008
                  • 267
                  • Pancevo

Pozdrav SVI VI!!!

Dal' naruchujemo prstentjitje oko grejaca zajedno il' se svako sam snalazi?

MUST HAVE THESE LITTLE DEVILS!!!!

Molim brzi odgovor!
                  - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• Hoćeš da ti prodam ja moje, kad ti se toliko žuri

(šalim se)

Comment

• kardanko
                      CBC Član
                      • 22.05.2007
                      • 75
                      • Beograd

Pridruzujem se porudzbini ako zazivi.Jel stavljao neko mozda hrom oko rucice menjaca?Ako jeste nek stavi slikicu kako to izgleda u prirodi.Nisam siguran kako izgleda uzivo na starijim modelima

Comment

• to može samo na automatika.

Jel tvoj 16v automatik?

Comment

• kardanko
                          CBC Član
                          • 22.05.2007
                          • 75
                          • Beograd

Taman posla,manuelni.Nisam znao da moze samo na automatika Video sam da ima za novije modele na netu pa rekoh da pitam

Comment

• kod novijih modela (od 1991) je isti otvor na drvetu i kod manuelnih i kod automatika.

U principu kod novijih bi moglo, jedino je pitanje šta bi radio sa kožom ispod ručice, tj kako bi je pričvrstio za drvo pošto onaj plastični halter oko kog se ona kači mora da se izbaci napolje ako stavljaš hrom okvir.

ovo važi samo za nove modele sa prekidačima koji se odole monitiraju. kod starijeg tipa je kod manuelnih rupa drugačijeg oblika (jajastija)

Comment

• dr.benz
                              CBC Član
                              • 06.01.2008
                              • 73
                              • beograd

Moze niklovani ramcic oko menjaca da se namesti i na manuelni(i stari i novi tip drveta).Ja sam ga namestio i na narandzastog i na SL320.... Postavicu slike sutra...

Comment

• vaskemica
                                CBC Veteran
                                • 22.01.2008
                                • 108
                                • Srbija,Kragujevac

@Shaqoslacu ti broj sutra pa pozovi lika i pitaj kakav ima i u kakvom su stanju.
                                Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

Working...
                                X