volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Ima li nekih novosti u vezi grilova?
    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• uplaceni su, u Nemackoj su cekam ko moze da ih donese.

Nadam se da ce stici do 1. Maja pa da se malo okupimo

shaq

Comment

• VladaR
        CBC Veteran
        • 28.01.2008
        • 134
        • Grocka

Ok

Vlada
        Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

@Shaq

I ja se plasim da ne bude ciganija ako stavim niklovane okvire oko prekidaca. Da nemas slucajno neku sliku kako to izgleda, cisto da vidimo?
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Pa izgleda da onaj ko ima tamno drvo i karbon biće lepo zbog kontrasta. Kome je svetlo drvo ili požuteo lak biće ciganija (moje lično mišljenje, stvar ukusa)

Comment

• Comment

• kardanko
                CBC Član
                • 22.05.2007
                • 75
                • Beograd

Pridruzujem se porudzbini sto se tice prstenova za ventilaciju,znaci 3kom za w201.Shaqu gde moze da se nabavi i koliko kosta karbom oko menjaca umesto drveta sa rupama za cetiri prekidaca?

Comment

• pa ako hoces original MB dodje te oko 16.000 dinara sa 4 ili 6 rupa. Polovno u nemackoj kad naleti bude od 80 do 130 eura. Mozemo ako hoces da sami to pravimo samo da nadjemo dobrog sito stampara, jer to i nije pravi karbon vec sitostampa metalik siva na crnoj podlozi i onda lakirana u vise slojeva bezbojnim lakom ...

Comment

• dr.benz
                    CBC Član
                    • 06.01.2008
                    • 73
                    • beograd

Ja sam namestio okvire satova na R129,i prilicno sam se namucio. Super je to precizno odradjeno,nema sta,ali su okviri malo manji od rupa na plastici,ali dovoljno manji da ispadaju,nece da stoje bez lepka!!!! Usr*o sam se dok sam ih sve lepo zalepio,da nema tragova oko njih i sl.,ali vredelo je... Za 190 nisam jos ni uzeo od Duranga,ali nisam se jos odlucio dal* da ih stavim u narandzastog ili u 2.5-16,pa mi se nesto i ne zuri...

Prijavljujem se za ove male okvire oko grejanja ili 16v satica,uzecu za sada sigurno 2 kompleta(6kom.) a mozda i vise

Ovi okviri oko prekidaca mi se uopste ne svidjaju,mnogo mi je romski,ali stvar ukusa!!!

A okvir oko menjaca sam kupovao ranije na e-bay-u,i skroz su dobri(metalni su i lepe se na postojeci plasticni okvir). Ali,zadnja 3-4 puta sam kupio originalne MB hromirane od SLK R170,i odgovaraju za 190 i sve ostale koji imaju manje rupe(w202,R129 i sl.) ali ne odgovaraju za w124 ili w210. Kataloski broj je 170 267 02 88,pa ko voli nek izvoli. Cena je prava sitnica,oko 1100 dindzi... Ovi Mercedesovi su plasticni,ali izrada je naravno vrhunska...

Comment

• Durango
                      CBC Senator XXL
                      • 01.02.2006
                      • 590
                      • Zemun, Srbija

@Kardanko

Mozes da prelepis karbon folijom. Video sam to na jednoj W124 i izgledalo je extra. Kvalitetna folija i izgleda kao da je ofarbano.

Dobro je Shaq da si postavio ove slike. Uzasno izgledaju ovi okviri oko tastera. Odustajem od toga.

Ja jos nisam montirao prstenove pa bih mogao da izmerim dimenzije posto vidim da su trazili ljudi. Moram samo da nadjem subler negde!
                      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Originally posted by dr.benz
                        Ja sam namestio okvire satova na R129,i prilicno sam se namucio...ali vredelo je...
                        !!! Hoćemo slike !!!

Originally posted by dr.benz
                        Ovi okviri oko prekidaca mi se uopste ne svidjaju,mnogo mi je romski,ali stvar ukusa!!!
                        baš lepo rečeno

Comment

• Gazda Milutin
                          CBC Senator
                          • 31.01.2008
                          • 267
                          • Pancevo

Auuu bre! JES' GADNO!!! :x

Dakle, ja sam stao sa mojim tunning-styling-om enterijera!

Ja ljudi palim na odmor a vi ako se organizujete za prstence (cajgeri i grejaci) imate Borin broj u gornjim postovima pa neka ga neko cimne da poruci i iscenjka se oko popusta. Neka se pozove na "onog dosadnjakovitja iz Panceva, Milutina" jer sam se ja vetj sa njim dogovarao oko, eventualnog, GROUP BUY-a...

Ako se ne organizujete sa spiskom i ne zovete Boru pre 5-og maja zvatju ga ja. Ako zelite...

poz
                          - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• Gazda Milutin
                            CBC Senator
                            • 31.01.2008
                            • 267
                            • Pancevo

Ej ljudovi, kakav je ono prekidach sa nacrtanom gumom u lancima?

Kaka' je to kontrola? Jel' protiv proklizavanja il' sta?

Ja taj prekidach prvi put vidim i cisto me interesira za cega tje to!!?!

Unapred 'fala za odgovor!!!

Comment

• Program za sneg, kod automatika nije baš 100% sprečavanje proklizavanja (to je ASR sistem) ali vrši sličnu funkciju tako što smanjuje obrtni moment na točkovima ili kreće iz 2.ge brzine. Nadam se da sam barem malo razjasnio, a ako neko zna precizno kako radi sistem, neka objasni

Npr w124 E500 uvek kreće iz druge u D režimu (i po suvom) jer je prejak motor pa da ne šlajfuje

@Gazda Milutin

Ti si rekao da držiš štampariju u PA ako se dobro sećam...

Jer imaš nekog dobrog sitoštampara ili nekog ko radi tampon štampu treba mi da nešto odštampa na drvetu koje je malo izuvijano?

Comment

• Gazda Milutin
                                CBC Senator
                                • 31.01.2008
                                • 267
                                • Pancevo

@ ShaQ-ue druze,

'fala za objashnjenje a sto se tampona (ne uloska za zamske) tiche obratio si se pravom co'eku.

Moj dobar drug i posl. partner ima preciznu tampon stampu i mogu ti srediti stampu istom po krivoj liniji samo prvo ON mora dati mishljenje o izvodljivosti.

Sta je konkretno u pitanju?

Comment

Working...
                                X