vec sam piso negde ali ajd da ponovim. vozim bravuris evo vec IV set. naj bolja sto se tice odnosa cena-kvalitet. mekana , udobna, suvo, mokro nema problema...
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
prvo mesto KUMHO KW 7400
neka se Zverko podseti sta smo pricali kada smo bili na rostilju.
vozio bi ih i sada ali nema potrebe davati vecu lovu jer su zime postale kratke.
inace sada imam komplet Tigrovih Winter guma i mogu vam reci da imam veoma dobra iskustva jer sam ih ove godine vozio po velikom snegu u Italiji i Austriji.
Trenutno vozim komplet Tigar Hitris i veoma sam zadovoljan pogotovo po kisi rade posao.ko kaze da su bucne neka prekontrolise lezajeve na autu.vozio sam ih i do 220-230 i ponasaju se fenomenalnoi nisu uopste bucne.do sada sam sa njima presao oko 25.000km i veoma dobro izgledaju tj nisu se mnogo potrosile.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Pozdrav,
Citam sve ovo i veoma mi je interesantno. Imam malo pitanjce - Kako su se pokazale Toyo gume? Imam Toyo 175/65/ r14 i zadovoljan sam njima.
Mali probblemcic je u tome sto je fabricki 185/65 r14.
Pitanje: da li da vratim na fabricke dimenzije kad ih budem menjao ili ne? sta dobijam a sta gubim tanjim gumama?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
u pravu je rajmax. kumho kw7400 stvarno extra ali za zimu vozio sam i njih dve sezone.
ja piso o letnjim posto kapiram da ovde vise nece biti snega ili ce ga biti do guse pa cemo morati da vozimo spajkove.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by bozza1979kumho kw7400naravno sve je to subjektivno...
Npr. bolji utisak su mi ostavile Tigar WinterA na feliciji...
pa ja sam ih bas vozio na golfu II i to u dimenziji 155/80X13.cak jednom sam izvukao tipa na sajlu koji je sleteo sa puta i to bez lanaca.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment