WMF je odlicna marka,samo nema da se nadje ovde
Koji akumulator da kupim?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
kod mene je BH 55Ah onaj CA 30% bez odrzavanja. E kad palim auto ugasi se radio, jel to znaci da nemam dovoljno struje i da se sa jacim acc ovo ne bi desavalo?
koliko sam video attenetor mi je 70A pa koliko maximalno veci od 55 mogu da stavim bez promene ovoga?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
i meni se ugasi radio, i svi ostali sekundarni potrosaci.
tako je fabrika namerno (i jako dobro) napravila da bi i po najvecoj zimi energija iz aku bila usmerena na pokretanje motora a ne na slusanje radija dok motor nema dovoljno struje.
proveri, mislim da je sve kako treba.
inace sa aletarnatorom od 70A mozes da uporebis aku do nekih 300Ah kapaciteta. realno ne treba ti vise od 72Ah za benzinca i vise od 88Ah za dizela.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
To nisam znao.Ako tako treba onda je ok nego citajuci postove o akumulatorima nadjoh da ljudim predlazu jaci jer im se sve ugasi kad pale automobile, doduse nisu bile mazde u pitanju
Hvala za info.
Generalno sam mislio da stavim malo jaci accu kad budem stavio pojacalce pa da svi imaju dovoljno struje.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Pa ne znam koliko jaci "preporucuju" ili uopste mogu da preporuce, mislim da bi za adekvatan, koji drzi 12V pri startovanju, trebalo zauzeti bar pola prostora ispod haube. Ipak starter cimne 200A, a zatim konstantno jedno 50A (minimum, ako je 600W).
Akumulatori sa gelom su mnogo bolji od corbastih, koji iako su B.O. corbasti mogu da ostanu bez vode, a dolivanje je nemoguce u kucnoj radinosti (mada..nemoguce..svasta covek moze..ali je nezgodno)
Poz.
P.S.Moze malo jaci, do 10%, prevelik accu, ako i stane u odredjen prostor, radice u nedopunjenom rezimu, ipak je alternator glavni izvor. Bolje je uzeti jaci alternator, ali to je dramaticno skupo resenje, i svaka potrosnja koja predje snagu alternatora, prazni jos i accu, povecava vaznu nam potrosnju...
Comment
-
-
Razbijamo predrasude i iluzije, delimo savete...lorda..bonda
Sta ces, ako nisi razumeo, ili te "naklapanja" ne interesuju, stvarno je tvoj problem..
Ti imas prost problem, sebican i mali, a sve ovo ostalo ti "ne resava situaciju"...
Nazalost, mozemo samo da kuckamo slovca...i tako da se sporazumevamo..
Kao savet, kupi najbolji akumulator za sto manje para...
Niti si rekao kakav je dizel, cisto da ne "ispadnemo glupi i drustvu", mi preporucimo nesto malo, a ti vozis dajca...
A sad malo "ozbiljnije". Navedi koji auto, kakav je bio accu do sada, i kao, izgleda mi kao najvaznije, koliko para mislis da potrosis za akumulator(imamo preporuku i za 0€, samo da te ne uhvate...).
Mozda ti "zavrsimo" veci deo posla
Poz.
Comment
-
-
ajd' sto si na kraj srcaakomozes da mi zavrsis aku za 0e jos cu te castiti!
a sad ozbiljnije, izvinjavam se sto nisam rekao, u pitanju je g2 gtd, do sada je bio e ne znam tacno oznaku ali neki BH beli sa zutim cepicima koji je taman stao u leziste, znaci neki malo poveci... mogu pogledati pa javiti ako je to vazno sad...
mislio sam do max 100e
Comment
-
-
Pa mislio sam da preporucim Bosch Silver, a njih ima u dimenzijama
242x175x175mm(do 55Ah)
242x175x190(do 60Ah)
278x175x175-kao za dizele
317x175x175-isto, vise za dizele
Pa jos sa "posebnom" B14 adapterom za drzanje baze, za VW, mada ti i ne treba, s obzirom da je G2, i recimo nesto oko 70Ah.
Postoje 564, 566, 571, 574, 575 "serije", s tim da "skines 5 i ostalo je Ah..
Cene u BG-u su 80-90€, negde malo vise.
Pa jos i raspored klema, i to bi bi "komplet" informacija, za preporuku
Poz,
Comment
-
-
znaci Bosch silver da gledam, e sada samo da pogledam koliko Ah je ovaj stari pa da isti uzmem, ili jos bolje da pogledam alternator pa spram njega da uzmem odgovarajuce snage aku... lupam ako je alternator 65Ah da li da trazim aku sto pribliznije tim Ah?
Comment
-
-
564 020 064
566 041 051
571 013 068
Ovi bosch su u dimenziji 278x175x175, ili da gledas "skraceni" kod 6E, serija sa povisenim kapacitetom.
Odaberes samo prema klemama, imaju i "levi" i "desni".
To se pokazalo kao odlicno resenje za do 100€. Ja ih imam 2 kom, i ne razmisljam. Nema dolivanja vode, potpuni B.O. a jedan ima i "kontrolnu" kuglicu za napunjenost...
Poz.
Comment
-
-
lupam ako je alternator 65Ah da li da trazim aku sto pribliznije tim Ah?
alternator je generator, on nema ulogu akumulacije energije.
?im prestane da se okre?e (i motor ne radi) više nije u stanju da generiše energiju.
dakle, alternator proizvodi struju (struja se meri ina?e u Amperima), definisanog napona od 14V +- (nominalno 12V).
baterija na bazi olova i elektrolita je ponovo punjiva i služio da akumulira energiju koji proizvede alternator ili drugi izvor energije (od negde konvertovane).
kapacitet koli?ine energije koju može da akumulira se ozna?ava sa AmperHour ili AMperSat.
koliko se se?am za VW GOlf 2 dizel je orignalna akubaterija 66Ah u prvoj ugradnji.
a to piše u uputstvu za rukovanje autom, pa proveri.
ina?e koje god marke da kupiš akubaterije, danas su sve kvalitetne i ni sa jednim ne?eš imati probleme.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment