Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Cao ljudi! Radio sa chip tuning na mojoj laguni 1.9 dci. Auto ide lepo i potrosnja se smanjila za oko 1l/100km. Nego postoji jedan problem... Kad se stisne gas do daske auto izbacuje veliku kolicinu crnog dima i ispisuje onu gresku injektione anomalia ili tako nesto. Sve postove sto sam citao uvezi te greske su imali problem i sa voznjom. To mene cudi da auto ide dobro. Jel imao neko slican problem?
Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Da mislio sam na temperaturu/boju pa sam pogresno prekrstio pojam ima ih u vise varijanti od 4500k pa navise a ja bih najradije kupio istu koja je i sada. Kupicu kineze da ih imam za rezervne valjda cu da potrefim neke koje nece odma crci. Kad crkne negde na putu platicu koliko zine prodavac u prvoj radnji...
Da mislio sam na temperaturu/boju pa sam pogresno prekrstio pojam ima ih u vise varijanti od 4500k pa navise a ja bih najradije kupio istu koja je i sada. Kupicu kineze da ih imam za rezervne valjda cu da potrefim neke koje nece odma crci. Kad crkne negde na putu platicu koliko zine prodavac u prvoj radnji...
Fabricka boja je 4500K i tu ti licno preporucujem, a za kineze zaboravi. Xenon retko kad orma crkne vec pred crkavanje pocne menjati boju, a i ako crkne ako imas maglenke pali njih.
Comment