Alo momci.......... nije vam ovo igraliste.........!
Ne znam u kom ste to fazonu da gazite koga stignete?
Nije forum za takve stvari!
Ima tema za prepucavanje pa mozete tamo da idete!
Nije da branim ljubeta ali imao sam mogucnosti da upoznam decka po prvi put na malom fiat-lancia skupu i mislim da bi decko (bez uvrede) vecini sa ovog foruma mogao da drzi dodatnu nastavu za razno razne modifikacije na kolima i sire!
Nije mi bila namera nikog da ljutim, diskovi zaista izgledaju obicno, onako puni i debeli i jos uvek ne vidim svrhu burgijanja po njima?! ... a zamajac od lima, ma kakav bio, to bi voleo da vidim, zaista!
Prolupator jasno se vide skrge spolja gde su kanali za vazduh, uobicajena konstrukcija (doduse starija) da idu spolja a ne sa iznutrasnje strane diska.
Zagledaj se u deo prema centru diska koji naleze oko glavchine.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
za razliku od pojedinaca koji ne znaju ni na koju se stranu zavija sraf,a tu su dosli da na drze neka predavanja o masinstvu ,mehanici i fizici,za takve treba da postoji posebna soba,pa da se oni pokazu u teoriji od cega je nastalo gvozdeno gvozdje,itd.
sa ovim sam ja zavrsio raspravu,jer zbog takvih mi ne mozemo ozbiljno da razdelimo iskustva
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Samo opusteno i bez vredjanja.. koliko god da neko nezna i da se uplice, smatram da to radi iz neznanja a ovo je edukativni forum, nemozes tek tako da popustis sa koncentracijom i da zaboravish zasto si doshao ovde.
Nadam se da si dosao sa duhom CBa gde zelis da podelis znanje i onda nema sta da te nervira stav ljudi koji potpituju.
Slika zamajca je odavde, malo sam se salio, nema ljutish, zamajac je skidan u radijus sa zadnje strane gde je sve odradjeno na CNC mashini , gde je prvo sve izsimulirano u CADu .
Ako procitas malo koliko je skidano sa zamajca videces da si blizu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
izvinjavam se ako sam nekog licno uvredio,ali ne volim kad me na taj nacin prozivaju ljudi koji vole a ne znaju ili ih mrzi da malo bolje pogledaju,pozdrav svima
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment