A koliko je potrebno da bi se napunio ceo sistem?
Tecnost za kocnice
Collapse
X
-
Originally posted by Wiz5.1 ima na OMV cena oko 170d 250ml ali kad nemoze da se mesa sa dot 4 onda nema svrhe kupiti ga za dopunjavanjecu te scepam ko seljak ladno pivo ispred zadrugu
Comment
-
-
ja sam elfovo 5.1 platio 300din za pola litra
radnja u Marickoj ulici...2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment
-
-
"OVde, kod nas ni ne znaju (vecina) sta je to pa snize cenu samo da bi prodali... "
Tacno sef na pumpi OMV nije znao da mi objasni sta je i sa cim je sve kompatibilno,vec se diplomatski izvukao i rekao da sipam tio ako mi auto trosi 5.1 a ja ga pitam koji su to auti,aon ko mutav,inace mislim da sam se zeznuo oko cene nije 170 nego 180din
Comment
-
-
ma nije to nista...odem ja danas kod jednog mehanicara (zbog dizalice a i mnogo je hladno) da mi zameni ulje za koznice...
ja reko mozete mi zamenite ulje za kocnice...?!
a on: "A STO?!"
reko pa eto doslo mi...
kaze: "ma nema potrebe,(gleda u kola) ti imas dot 4 i to moze 25 god?!"
reko zar se ne menja dot 3 i dot 4 na 2 god...?
on: "pa menja se ali...to KOD NAS NIKO NE RADI PA NE MORAS NI TI!" (?)
samo sam se okrenuo i posao...a on ce: " a jel, sta bi stavio?" reko: dot5.1 on:"A NE! pa to ce da ti izgrize sve gumice!!!" reko: aha pa nisam...bas tako cuo... a on me zapanjeno pogleda?!a mozete li mi reci koji su kompatibilni? on: pa naj bolje je ne mesati...
ok, domindzenja...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
RankoK,
Ti si bas nasao kad da menjas ulje. Cekaj da okopni ovaj sneg kad se vec nisi spremio za zimu na vreme. Majstor je bio u pravu jedino po jednom pitanju a to je da ulja ne treba mesati osim ako nisu od istog proizvodjaca. Mislim na one finte isto samo druge boje. Na kraju krajeva to sada nije vise vazno posto 5.1 traje 300 godina kad Dot4 moze 25
Sva prava na aproksimacije pridrzana R)
Comment
-
Comment