Jes malo sutra.Verovatno ce umesto jedne crvene traziti 3 chrvene jer je tarifa skocila.
Sto se tice NS -a ovih par dana mogu reci da svi striktno postuju ogranicenje a bogme pomalo i ja.Dje god da krenes ljudi mile,da ne spominjem bulevare jer je jos tuznije.U obe trake na svakom bulevaru jedni pored drugih cepaju 50km/h.Ne dao Bog da je nesto hitno,nema sanse da prodjes pored toliko auta niti hoce ko da se skloni.Razmisljam da kupim kacigu,stavim ovaj fluoro prsluk i da cepam bajs mada i s njim je ogranicenje 30valjda.
Od Zlatibora pa dalje ka mom gradu niko ne hebe ogranicenje nit ima patrola i radara.Jedino sam video da je stiska po pitanju kupovine prsluka,prve pomoci,sajle dok na pomen drugarima da li imaju evropski izvestaj o s.n kazu mi jel ti to nas malo zajeb.....,sta ti je to!
p.s.DA,zaboravih,i dole u Prijepolju je zesca frka i svi menjaju naprsle soferke jer je kazna 5000.U kom clanu to pise stvarno ne znam al cini mi se da je to patka Glassservisa da bi zaradili kes
Primetio sam da se u zadnje vreme postuje zuta traka. Medjutim po meni doslo je do jednog drugog problema koji ugrozava bezbednost. Naime, kako je sada traka prohodnija istom se vozi velikim brzinama tako da je prestrojavanje postalo rizicnije, pored toga ponekad se stvaraju nepotrebne guzve jer kola koja pokusavaju da se prestroje blokiraju saobracaj. Primer za ovo je zuta traka na Brankovom mostu i iskljucenje ka Bulevaru Nikole Tesle.
Ona ****** koja je projektovala tj. ostavila onoliko mali prostor za prestrojavanje ba Brankovom mostu treba biti obesena za jaja... Ja nepostujem u tom delu zutu traku vec se prestrojim na vreme tj. nekih 100 do 200m pre samo skretanja
Citam danas u novinama da su pokrili kamerama deo 29-og novembra, od sup-a ka pancevackom mostu. Kamere prate zutu traku. Tako da vodite racuna...
A sto se duzine zute trake tice, ja se ne tangiram (previse) oko toga - stajaces u dozvoljenoj traci, dati desni migavac i cekati priliku da se ukljucis, a ovi iza neka sviraju. Povecace se protocnost javnom prevozu (malo) a nama koji ga ne koristimo prete saobracajni kolapsi. Videcemo kako ce ispasti u praksi.
Life is a lesson - You learn it when you're through
JA cu samo da dodam, da od primene novog zakona u Zaobracaju video sam dva pandurska vozila u pokretu i jedan je imao ukljucena poziciona svetla a drugi je vozio bez svetala na sta sam mu ja odgovorio blicanjem... Inace od pocetka primene novog zakona, trudim se da sto manje budem u saobracaju i bukvalno sam vozio samo u trenutcima najvecih vejavica kada sam znao da nema pandura...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
A ja sam u utorak uvece, izmedju 12 i 12:30 snimio pandurski 308 kako pravi polukruzno na zelenjaku - stajao je kod autobuske stanice 95 ka NBG i okrenuo se preko pune linije i otisao kroz tunel. Zao mi samo sto sam bio malo danje i sto se sve brzo desilo inace bih sigurno snimio celu situaciju telefonom.
Life is a lesson - You learn it when you're through
evo kerova na ulazu u BG od NS-a kod Crnomarkovića
stoje nepropisno
nema kupastih stubića i poglegajte na farove.
ne radi im levo svetlo
po ceo dan se okreću kao ringišpil
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Ljudi ajde se malo angažujte i probajte iskopati neki pravilnik kako treba da se ponašaju policaci i kako treba i gde da stoje na putu gde radarišu ili zaustavljaju zbog rutinske kontrolo.
to sigurno postoji kao što postoji i novi ZOBS
izvršite pritisak na nekog policajca koji vam je rođak,prijatelj
dajte da vidimo kako su njima određena pravila
kriju to ko zmoja noge
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Уколико се у саобраћају на путу затекне возач који поред српске поседује и инострану возачку дозволу полицијски службеник ће на лицу места одузети инострану возачку дозволу.
Возачу из става 1. овог члана који поседује две или више иностраних возачких дозвола полицијски служеник одузеће возачку дозволу која је касније издата.
Возачу из става 1. и 2. овог члана полицијски службеник ће издати потврду о одузетој возачкој дозволи.
У случајевима из става 1. и 2. овог члана подручна полицијска управа доставиће одузету инострану возачку дозволу надлежној организационој јединици Министарства унутрашњих послова ради враћања држави чији је орган издао возачку дозволу.
To znaci ako se neko za**** i pokaze obe, OSL mu uzima inostranu bez pardona ?
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment